Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Brutálně jsem napadl Romské děti ve Starém Smrku

Já coby bílý rasista se  svojí partou fašounů a hololebců jsem  napadl brutálně nic netušící Romské studenty právě vycházející ze Starosmrckého gymnázia. Mlátil jsem je hlava nehlava,  řval na ně něco o černých sviních že patřej do kanálu, že tu nemají co dělat, a že touhle nakládačkou to teprve začne. A abychom se svými  soukmenovci hitlerovci dodali svým výhrůžklám patřičnou váhu, sebrali jsme jim mobily, kapesné, bonbony a pytlík na cvičky. Učinil jsem tak pro jejich barvu a národnost.

To bylo v pondělí, 13:30 minut, kdy jsme se, coby dlouhodobě nezaměstnaní  vraceli ze sociálky s podporou v kešení, cestou ji zkapalňujíce na tvrdý alkohol nejhnusnějších ztnaček ale velkých kvant.

Ve 13: 45 vydává server Romea.cz reportáž o celé události, kde kritizuje nečinnost policie a žádá o dotace na Romskou integraci ve výši 15 procent HDP.

V  14:15 o události vydává prohlášení ČTK, následně v téže minute jej přetiskují hlavní spravodajské weby

ve 14:30 zahajuje šetření místní oddělení Policie, ve 14: 35 případ přebírá Praha,  Protiextrémistické oddělení.

15:50: Ministr vnitra  přerušil svoji dovolenou na Zlatých Píscích a  zvláštním vlakem StudentAgency,  který mu z reklamních důvodů přistavil podnikatel Jančura (neb doufá, že přebarví na žluto všechny policejní antony a že tím stát ušetří když vozový park PČR bude provozovat on a benga si na cestu  k zásahu jen koupí lístek),  spěchá do vlasti aby dle svých slov reportéru nejmenované TV "mohl osobně koordinovat a dohlížet na činnost policejních složek".

16:10: Z vily v Šoustánsku  se vrací i předseda vlády, ještě málem se stopořeým penisem. Premierův team ruší schůzky, odříká delegace  a místo nich  organizuje výjezdní zasedání vlády ve Starosmrckém hostinci , který při této příležitosti přejmenovali z třista let starého, ale politicky nekorektního jména  "U bílé Paní" na "Hostinec U Deža a Eržiky".

17:20: Do Starého Smrku narychlo přijíždějí  Kocáb, Kostlán, Uhl a  Džamila  aby pomohli vlastními silami organizovat Romskou domobranu, popřípadě sami dělali těm hodným napadeným lidský štít.

19:30 O mém útoku hovoří jako o tématu dne veškeré České televizní kanály. Začínám se bát.

Úterý, 03:30: Nad městem přeletěl vrtulník, pár vteřinnato se zablesko s ohlišujícím výbuchem a všemi okny, dveřmi a jinými stavebními otvory mého bytu se hrnou zakuklenci  z URNY se samopaly. Než bys řekl "multikulti", ležím hubou na zemi svázanej do kozelce. Šrámy a modráky raději nepočítám, něco mi říká  že tohle je jen předehra. Proč já blbec nenechal ty cigáňata na pokoji.

Úterý, 6:35: Pořád ležím na podlaze s hlavní samopalu v hubě. Expert na symboly extrémizmu zatím zevrubně zkoumá praskliny na zdi, nejedná li se o nacistický  runový nápis. Tváří se u toho jak slepé dítě na makový rohlík. Na zahradě v blátě ve stopách kosa již identifikoval runu  Algiz, což je v nacistické symbolice  "LEBEN" (nebo Todt, podle toho z jakého směru se expert kouká) což je prý znak organizace "Lebensborn", nesporný to důkaz mé příslušnosti k neonacistům.

Středa, kolem 8:00 Po celonočním pochodu dorazil na slonu z Ostravska ind Kumar, aby se postaral o nebohé indické uprchlíky.

Středa, večerní hodiny. Domovní prohlídka u mě doma. Horda detektivů se přehrabuje všemi mými věcmi.Za účasti kamer fotografů a médií se v záři blikajících modrých majáků losuje v kole štěstí, jakéže to důkazy se u mne v domovní prohlídce vlastně  najdou. V mém případě jsou hlavním důkazem nějaké MP3 s Landou a pirátské CD s hrou Blitzkrieg . Po zásahu policie a domovní prohlídce připomíná můj byt vybydlenou lokalitu nebo kůlničku na dříví.

Čtvrtek: Situaci v čechách  jako rasisticky zabarvenou kritizuje EU a  Velká británie. Kanada dokonce na účet ČR prohlásila cosi o "atmosféře třetí říše"  - a prodloužila vízovou povinnost občanům ČR o dalších 10 let.

Pátek,  23:30, základn policejního protiextrémistického teamu kdesi na neznámém místě : Prosím už mě nebijte, ke všemu se přiznám, Jsem extremista, fašista, komunista, žid bolševik a třeba i dvojitý zednář ! Můj tatínek je černošským  šéfem ku-klux-klanu a jestli chcete taky jej udám. Ano zapálil jsem ve Vítkově Natálku a taky Národní divadlo....Doznávám všechno...... jen už mě prosím nebijte a nedávejte mi ty elektrošoky......

Sobota, večerní hodiny: Na místě mého rasového útoku lidé spontánně zapalují svíčky a demonstrují odpůrci nacizmu. Zakuklení příznivci Antify  rozdávají kolemjdoucím trávu zdarma. Asfalt před gymnáziem pomaloval Kumar  jakýmisi klikiháky, prý poselstvím k míru v Sanskrtu. Nikdo to neumí přečíst,  nikdo tomu nerozumí, ale všichni tomu věří.

Pondělí, týden po té: Do Bruselu odjíždí  referovat o situaci Romská delegace vedená Klárou Veseckou - Samkovou spolu s bývalými poslanci ROI.

Středa, týden po té: Vyšetřování je u konce. Ale obvinění mi prý bude sděleo až opět budu moci mluvit nebo aspoň číst. Podepsat se prý není nutné to už zvládnou vyšetřovatelé za mne.

Čtvrtek, týden po té: Na místě incidentu položila květiny delegace Evropského parlamentu. V plamenném proslovu srovnal Starý Smrk s romským koncentrákem v Letech a s Osvětimí.

Pátek, týden poté: O mojí cause se zmínil v jakémsi rozhovoru prezident Klaus, že je sice třeba s extrémisty jako jsem já tvrdě zaročit, nicméně to nesmí připomínat procesy z padesátých let. Je však  pravdolásečníky a Klausobijci uřván k smrti.  Ihned na to propukne celonárodní veselí u té poloviny národa, která jej nemůže ani cejtit. V sídle Mezinárodního Klimatického  Panelu bouchají  nadšení oteplovači šampaňské, nedbajíce přitom o výrony CO2,  a tejden nevyjdou z delíria.

Pondělí, 14 dní po mém útoku: Je se mnou konec. Viděj to prý na elektrický křeslo, povídal můj advokát. ČEZ s majiteli fotovoltaických elektráren se prý již přetahují v tendru k dodávce proudu. Protože se však má popravovat před úsvitem, což není pro fotovoltaiku zrovna příznivý čas, hrozí jejich majitelé česku arbitráží, jestliže mou popravu neodloží na pravé poledne beztmračného dne. Příprava monstrprocesu vrcholí, už jen dopíší rozsudek a může  začít první stání.

Dvacátý den: Známý blogger a  neúnavný obhájce Romského národa Patrik Banga  přednáší zásadní projev na půdě Rady Bezpečnosti OSN.

Dvacátý pátý den: Vzdušný prostor České Republiky překračuje první vlna letounů  Severoatlantické Aliance, humanitární bombardování na ochranu Romské menšiny začíná. Vše živě přenáší CNN."The skies over the Prague has been iluminated..."

Měsíc po útoku: Pan Tancoš navržen na Nobelovu cenu míru.

 

-------------

 

Opusťme nyní  fiktivní události ve fiktivním Starém Smrku, a vraťme se do až příliš reálného Nového Boru, kde  pokračují Romské excesy. V pátek  tam napadla skupinja Romů studentky střední školy .

Řvali na nás: Vy svině bílý, chcípněte, zmrdi, patříte do kanálu," řekla se slzami v očích jedna z nich. Stejně jako ostatní dívky, které tam byly, se bojí vycházet ven. Vrylo se jim do paměti, jak na ně Romové křičeli, že tohle je jen začátek. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/bojime-se-romu-slysel-starosta-boru-od-skolaku-kdyz-je-sel-uklidnit-1pu-/domaci.aspx?c=A111101_1677549_liberec-zpravy_alh

 

A děje se něco ? Dokut se  nestalo veřejným tajemstvím,  že se opět jedná o projevy Romského rasizmu, média informují ehm, zdrženlivě.  Nějaký policejnmí postup ? Nějaká razie ? Těžkooděnci ? Policisté v ulicích ? Tvrdá a účinná otření k zajištění bezpečnosti  bílé majority ? Speciální teamy , zabývající se Romskou agresivitou a kriminalitou ??  Ale kdepak, jděte se vysmát ! Jsem tak rát že žiji v zemi, kde je právo všech občanů tak účinně bráněno a ochraňováno bez ohledu na barvu kůže, etnickou příslušnost nebo rasu.

 

Disclaimer: Výše popsaný násilný exces, stejně jako městečko Starý Smrk je fiktivní a jakákoliv podobnost s jakýmkoliv jiným incidentem je čistě náhodná. Násilí neschvaluji ani k němu nenabádám, neb násilí nic neřeší. Tento ad absurdum dovedený příběh, psaný v "ich formě" má jediný cíl.

Poukázat na to, že v případě zločinů, spáchaných extrémisty, celá policie i  média a aktivisté fungují jako dobře namazaná mašinerie,  stroj běžící  bez jediného zaškobrtnutí, stylem že až je to někdy trapné a absurdní. Že pro "boj s extremizmem" existují speciální teamy s mnohamilionovými dotacemi  a tak dále, mohli bychom psát dlouho, co vše se dělá, platí, odposlouchává a fízluje. O spektakulárních zatýkáních, demonstracích síly, policejních bijcích  a překrucování faktů v procesech s tzv. extremisty raději ani nemluvím (Viz Evropo povsatň nebo mnoha měsíční vazba pro "samolepkové zločince")

Ale když dojde na rasové násilí v opačním gardu, jsou  média připokakaná, politici korektní a policisté bezzubí, o tom že by Kocáb nebo Uhl, nebo třeba Kumar či jiní lidskoprávní aktivisté vyjádřili napadeným bílým podporu a odsoudili rasizmus Romů, o tom nemůže  býti ani řeči. A to se mi jako občanovi nelíbí.

Také se omlouvám blogerovi  panu Patriku Bangovi, že jsem si  v této  jedovaté nadsázce pujčil jeho jméno, doufám že mi to nebude mít za zlé, koneckonců, domnívám se, že poukatzovat na rozdílný metr v měření Romům a bílým - a jeho postupná eliminace (tedy toho dojího metru) - je nejen v zájmu tzv bílé většiny ale i v zájmu Romů samotných - těch  poctivých slušných (protože to že se rozdílným metrem měří Romovi a jiným Gadžovi je jedním ze základů odporu většiny proti Romům - a za tohle samotní Romové - na rozdíl od svého chování, nemohou). A mimochodem, děkuji mu, že v rozumném článku na romea.cz dokázal překročit svůj stín.

 

PS: Prosím zdržte se v diskuzi pod článkem projevů nesnášenlovisti, rasizmu a xenofobie, nedávejte aminům záminku k čistce.

Autor: Martin Prášek | středa 2.11.2011 13:06 | karma článku: 47,46 | přečteno: 16548x
  • Další články autora

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 21,93 | Přečteno: 530x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 26,93 | Přečteno: 1353x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,14 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Fialovo kouzlo nechtěného na první školní den

Bývá u nás letitou tradicí, že se prvního školního dne ve vybranýc třídách účastní vybraní hlavouni. Což je koneckonců dobře, občas díky kouzlu nechtěného vzniknou situace s neočekávanou konotací.

1.9.2022 v 11:29 | Karma: 36,53 | Přečteno: 1594x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Příjmu strávníky do rodiny. Aneb gastronomie postcovidum

Gastronomie. Jeden z oborů, které v době covidu stát odepsal.Ty malé restaurace, kam se chodili lidi najíst.Z práce, cestou po městě nebo jen tak. Průměrná cena za meničko stoupá, zákazníci ubývají. Pro řadu podniků likvidační

25.7.2022 v 8:00 | Karma: 22,91 | Přečteno: 701x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Mají se klienti Sberbank v souvislosti s Ruskou invazí čeho obávat?

Dnes ránu Rusko zaútočilo na ukrajinu. Svět mluví o ekonomických sankcích a dokonce o vyškrtnutí Ruka z mezibankovní komunikační sítě SWIFT, což by ztížilo jakékoliv platby do Ruska.a mohlo mít i jiné dopady.

24.2.2022 v 14:55 | Karma: 13,22 | Přečteno: 672x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Česká politická stonožka.

Vítejte v protektorátu "Bóhmen und Covidáren". Ve středu kolem 22 hodiny poslanci schválili takzvanou novelu pandemického zákona. A mě se při sledování jejich výkonu vybavil jeden z nejhorších filmů historie "The Human centipede"

3.2.2022 v 9:54 | Karma: 35,56 | Přečteno: 3223x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Když datovku nechcete, naženem vás do ní - COVIDEM

Jeden by až žasnul, k čemu všemu se dá pandemie COVIDU využít. V té poslední variantě je to k nátlaku na živnostníky, kteří si datovku prostě nechtěli zřídit.

26.1.2022 v 11:47 | Karma: 29,12 | Přečteno: 951x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Být "anděl smrti", Bohu děkuji za Covid

"Andělem smrti", popřípadě "Doktorem Smrt" či "sestra Smrt" jsou obvykle označovány případy, kdy lékaři či sestry úmyslně sáhnou na život pacienta ze zvrácené motivace. U nás je například známý "heparinový vrah" Petr Zelenka.

6.12.2021 v 14:53 | Karma: 25,41 | Přečteno: 864x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Kde vlastně umírají ti očkovaní ?

Neočkovaní plní JIP. Neočkovaných je na JIP 70 - 90 procent. To jsou informace, obíhající v mediálním prostoru, doplněné často i rozsáhlými grafy a analýzami. Jenže...

2.12.2021 v 13:04 | Karma: 39,00 | Přečteno: 6046x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Rozhodnutím Strany Bezinfekční aneb: Česká cesta k Bergamu 2020

Pamatujete si ještě na jaro 2020, kdy Covid kosil sever Itálie ? Přetížené špitály, doktoři rozhodují koho zachraňovat a koho ne. Lockdown, deprese. Mrtví. zničené rodiny i živnosti. Tak k tomuhle vážení, máme dobře našlápnuto.

24.11.2021 v 8:22 | Karma: 22,64 | Přečteno: 584x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Ptal jsem se tehdy Babiše. Nyní se ptám Vás pane Fialo.

Ještě než začalo covidové šílenství, položil jsem Andreji Babišovi na stránkách SILNÉ ČESKO otázku, co se bude dít. Neodpověděl. Nyní v předvečer dalšího LOCKDOWNU pokládám tytéž otázky Vám, jako budoucímu premiérovi.

22.11.2021 v 12:39 | Karma: 22,24 | Přečteno: 936x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Může očkování proti covidu ve svém důsledku nechtěně zabíjet ?

Obávám se, že ano. Nemyslím však teď nežádoucími účinky apod, ale nezamýšlenými důsledky, kterými očkování a zbrklá kampaň kolem, ovlivnilo psychiku a myšlení lidí a vlastně celý SYSTÉM tak, že následky mohou být vpravdě smrtící

21.11.2021 v 8:53 | Karma: 28,60 | Přečteno: 1287x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Žádný očkovaný Skot aneb lesk a bída COVID statistiky

Mentata ovládáš informacemi. Kontroluj, jaké informace dostane, a přesně víš, co udělá. Baron Harkonen.Přesně na tento výrok hlavního záporáka z knihy Duna jsem si vzpoměl při silných prohlášeních o epidemii neočkovaných.

15.11.2021 v 12:17 | Karma: 25,66 | Přečteno: 748x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

ZN: zmenšili jsme vám dvůr. Zato sobě prodloužili bič! Váš stát.

Ve víru covidu zas lidem unikla jedna podstatná zhovadilost, kterou Velký Stát na svoje poddané ovečky uchystal. Tou pastí jsou DATOVÉ SCHRÁNKY - AUTOMATICKY ZŘÍZENÉ. Všem živnostníkům bez pardonu, ostatním pak zákeřně za zády.

10.6.2021 v 13:12 | Karma: 36,04 | Přečteno: 1491x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Otevírací doba přes velikonoce - Vítězem zmatku bude jen COVID

Když už nám vláda málem zrušila velikonoce, co myslíte, nakoupíte si alespoň před "prodlouženým víkendem" v pohodě? No samozřejmě, nenakoupíte - pandemii ku prospěchu.

29.3.2021 v 10:46 | Karma: 23,17 | Přečteno: 931x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

První člověk se upálil kvůli opatřením proti COVIDU (A Maláčové)

Mainstreamová média samozřejmě mlčí o prvním případě, kdy si sebeupálením vzal život člověk. Právě kvůli dopadům covidových opatření . A kvůli šikaně ze strany MPSV. Po sebevrahovi z vchodu ministerstva je to už druhá děsivá smrt

17.3.2021 v 12:23 | Karma: 32,91 | Přečteno: 1554x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Generace rozbitých opic

Vláda nám od pondělka nařídila stanné právo, pardon lockdown a vykolíkovala výběhy. Chybí snad už jen prsťáci v ulicích.Sociální a psychický dopad bude obrovský a drtivý. A tady nelze nevzpomenout práce psychologa Haryho Harlowa

1.3.2021 v 7:50 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Korona ma zadrhel... dej si roušku na zadel !

Tož fčilkaj nam syncy z tej vlady v tej Praze vyšpekulovali, že nas fšechny pozaviraju doma, nasadi nam štandopede ruške na rypake. A v všude aj ten respirator, bo inak flastr jak sfiňa.

27.2.2021 v 14:17 | Karma: 16,27 | Přečteno: 479x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...