Zakažte dodávkové automobily! Vraždí !

15. 07. 2016 6:04:30
Jak smybolické. V den hlasování ve výboru IMCO, kde chce eurobyrokracie z důvodu "ochrany před terorizmem" protlačit defakto zákaz střelných zbraní pro občany, ukázal terorista v Nice, že k vraždění střelnou zbraň nepotřebuje.

Jedním z následků teroristických útoků v Paříži o loňském podzimu jest bohužel fakt, že tato smutná událost. vyburcovala politiky k činnosti. K činnosti v tom, co jim, krom kradení a lobbování jde nejlépe. V utahování šroubů a, buzeraci a oklešťování svobod prostého občana.

Pod rouškou obrany proti terorizmu se Eurobyrokraté snaží sebrat bezúhonným občanům právo vlaastnit střelné zbraně k obraně zdraví, života a majetku. Tato směrnice vyvolala mezi občany EU odpor jako máloco. Reagovala i iniciativa s podtitulem "You cannot stop terrorism by restricting legal gun ownership". Jen s patřičnou propagandou ze stran eurohujerů a pacifistů a jiných složek, které pokládají občany za nesvéprávné ovčany, se ozýval unisono jásot - další šroub utažen.

Včera, 14 července ve 13:00 skončilo hlasování o této směrnici na půdě na půdě výborů Evropského parlamenrtu. Ještě odpoledne se politici rozplývali blahem

»...Chápu obavy těch, kteří si zbraně legální cestou pořídí také na ochranu své osoby nebo majetku. Přeji si a usiluji o to, aby bezpečnostní situace u nás i v Evropě byla taková, že se nebudou lidé cítit ohroženi a nebudou mít potřebu se ozbrojovat...«

A najednou bác: Celá Eurohujerská teorie o tom, že bez zbraní v držení občanů bude v Evropě bezpečněji se rozsypala jak domeček z karet.

Protože zbraní hromadného ničení se může v rukou šílence či teroristy stát cokoliv.

NICE/PRAHA Francii opět zasáhl teroristický útok. V Nice neznámý útočník použil nákladní auto jako zbraň a narazil s ním do davu slavícího na promenádě výročí dobytí Bastily. Šílená jízda zakončená přestřelkou s policií po sobě zanechala nejméně 77 mrtvých. Zraněných je více než 60, dvacet z nich v kritickém stavu. Některé zdroje uvádí počty raněných vyšší.

K útoku došlo okolo 22:30 na rušné promenádě ve chvíli, kdy lidé čekali na ohňostroj při oslavě Dne pádu Bastily. „Náklaďák dlouho jel a narážel do lidí. Proto tak vysoký počet obětí,“ řekl BMFTV prefekt Sebastien Humbert.

V nákladním voze byl pouze řidič. Vyplývá to z vyjádření svědků, kteří byli v době krveprolití na promenádě v jihofrancouzském městě. Když najel do prvních lidí, začal přidávat plyn, řekl jeden ze svědků televizi CNN.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/panika-v-nice-nakladni-auto-narazilo-do-davu-svedci-mluvi-mnoha-zranenych-1qt-/zpravy-svet.aspx?c=A160714_233631_ln_zahranici_gib

Co uděláte dál, milí eurohujeři ? Zakážete dodávkové automobily ? Vrátíme se ke koňským potahům, protože kůń, byť úmyslně vozkou splašený, by určitě neušlapal tolik lidí ? Určitě. Protože dodávkové automobily přeci vraždí.

A vsadím se, dokonce že i ten maník byl legálním držitelem řidičského oprávnění ! Skandál ! Takže musíme i spřísnit a eurobuzerací okořenit i podmínky pro vydání řidičáku ! Jen proboha aby si nikdo nemyslel, že Autority nic pro bezpečnost občanů nedělají. Dejte nám další pravomoce, další šrouby k utažení a větší francouzský klíč ! Třeba si lidi pak nevšimnou, kdy jsme to zbabrali a co jesme si nakradli. Každopádně, Francie již stihla prodloužit na svém území výjmečný stav o další 3 měsíce

PS: Upořímnou soustrast pozůstalým a brzké uzdravení všem zraněným. A co nejhorší zasloužený osud těm, kteří tomuhle magorovi pomáhali.

PPS: Taky máte z fotografie ten pocit, že jej vlastně ani NECHTĚLI trefit ?

Doporučuji také další moje texty na podobné téma:

Sakra... kéž bych tak měl zbraň !

Ještě někdo může věřit, že jej před teroristy ochrání tzv. stát ?

Řádění šíleného střelce v Chicagu v pátek 18 dubna 2015

Autor: Martin Prášek | pátek 15.7.2016 6:04 | karma článku: 33.75 | přečteno: 1334x

Další články blogera

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma článku: 21.76 | Přečteno: 529 | Diskuse

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma článku: 26.78 | Přečteno: 1272 | Diskuse

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma článku: 11.33 | Přečteno: 531 | Diskuse

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma článku: 36.14 | Přečteno: 1223 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 12.37 | Přečteno: 128 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 10.79 | Přečteno: 119 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 18.19 | Přečteno: 215 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 7.19 | Přečteno: 170 |
Počet článků 330 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3055

Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...