Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Do voleb o Altnerovi ani muk ! Po volbách, to už je fuk.Vaše ČSSD.

NS zřejmě zrušil Altnerovy nároky vůči ČSSD a vrátil případ první instanci. Jen se o tom do voleb nesmí mluvit. Svědčí o tom zápis v rejstříku InfoSoud Ministerstva Spravedlnosti. Nicméně, samotný NS to ústy mluvčího  popírá.

Causa Altner, který ČSSD vysoudil Lidový Dům, a veletoče oné partaje aby nemusela plnit, k čemu se smluvně zavázala jsou pověstné. Včetně pokusů o profesní a lidskou likvidaci advokáta Altnera.Nyní nastupuje další dějství.

Shrnovat celou causu Čssd vesus advokát Altner by bylo nošením  dříví do lesa. Je notoricky známá a tak obsáhlá, že se vymyká obsahu a rozsahu othoto článku. Ale seznámit by se s ní měl detailně každý, kdo si dovolí tvrdit, že ČR je právní stát a že justice všem měří stejným metrem. 

Jeden ze zlomových momentů nastal, když letos na jaře  soud pravomocně uznal nepatrnou část nároků páně Altnera vůči ČSSD, nějakých 18 milionů kč + úroky a  penále přesahující k dnešnímu dni 300 milionů Kč.

Skeptičí a řekněme realističtí pozoovatelé konstatovali, že Altner stejně žádné peníze neuvidí. Ono soudit se s dlouholetou vládní stranou, notabene prorostlou zákulisními vazbami do Policie i Justice  a úřadů jako ta nejhorší mafie, nemůže skončit dobře. Zvláště, když  svoje svinstvo pod kobercem má ve věci i samotný prezident.

Po naprosto nechutných obstrukcích, aby ČSSD nemusela platit nic, aby všemi možnými způsoby pravomocný rozsudek zneutralizovala a placeni se vyhnula,   jí zdá se, nejvyšší soud vyšel vstříct a vyhověl jejímu dovolání. A to dost nestandardně jak rychlostí práce (na rozsudky NS se čeká často řadu let), tak zřejmě i výsledkem. 

Ale v médiích je o tom ticho. Existuje však veřejně přístupná databáze na stránkách Ministerstva spravedlnosti, mapující probíhající soudní spory. S  této dartabáze může KDOKOLIV získat informace o průbězích jednání nařízewných pod určitou spisovou značkou. Zadáme li do systému spisovou značku  Altnerova sporu s ČSSD ( 24 C 265 / 2000) . dostaneme následující výsledek .

Ano. Zprávu o tom, že 14.09 byla věc obživena tím, že  byl ZRUŠEN platný rozsudek a causa tedy  vrácena k novému projednání - ergo ČSSD se svým dovoláním uspěla.

Na tuto skutečnost upozornil ve svém blogu aktivista Pecina (Pozor, policie má eminentní zájem o IP adresy jeho návštěvníků ! )

Teď to ovšem začne být zajímavé. Protže ještě tentýž den v  periodiku Deník.cz tvrdil mluvčí nejvyššího soudum že zatím o dovolání ČSSD rozhodnuto NEBYLO.

Brno - Zatím bez konkrétního výsledku se Nejvyšší soud (NS) zabývá dovoláním ČSSD ve sporu s právníkem Zdeňkem Altnerem, jenž stranu zastupoval v úspěšném boji o Lidový dům. Justiční systém InfoSoud dnes signalizoval, že u soudu prvního stupně kauza takzvaně obživla, což by mohlo znamenat právě zásah NS. Ten ale zatím o dovolání nerozhodl, zdůraznil na dotaz ČTK mluvčí NS Petr Tomíček.Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/nejvyssi-soud-zatim-nerozhodl-o-dovolani-cssd-ve-sporu-s-altnerem-20160914.html

Jak to náhlé "obživnutí" Altnerovy causy v rejstříku vedením minsterstvem Spravedlnosti  tedy vysvětlit? zejména když mluvčí NS tvrdí naprostý opak ?? 

Administrativní pochybení ? Chyba databáze ? A jakto, že od středy 14tého ještě nebyla opravena ???    A zrovinka v takovém ostře sledovaném případě ? To je mi náhodička... Pardon, ale tohle  fakt  nežeru. 

Nabízí se ovšem ještě jedna hypotéza. Tedy spíše spekulace. nicméně, mrazí z ní. .A tak se tedy zaspekulujme.

Blíží se totiž komunální volby a tam na místní úrovni má ČSSD řadu želízek v ohni. Každopádně,  probuzení letitého skandálu, který ukazuje že císařpán -- ČSSD je nahý , nedůvěryhodný, podlý a zákeřný, by zcela jistě mělo přímý dopad na volební výsledky. A to si ČSSD nemůže dovolit. 

Proto využije svoje zákulisní páky, které socani nepochybně v justici mají a nejenže dosáhnou hrubě nestandardního  a v rozporu s dosavadní rozhodovací praxí české justice  (které nikdy nevadilo likvidovat jedince i celé rodiny v podobných situacích. Ale jedině socanům ve sporu s Altnerem držela v 99 procentrch případů tzv štangli) pro sebve příznivého výsledku . Ale HLAVNĚ ZABRÁNIT ABY SE TOTO ROZHODNUTÍ DOSTALO VEN PŘED VOLBAMI.

Do voleb o Altnerovi ani muk !  Po volbách to už je fuk. 

Trochu to asi nevyšlo, nicméně zdá se, že rozsudek NS, který odmítá Altnerovy nároky a vrací případ zpět na začátek, už je napsán. Ovšem OFICIÁLNĚ, to se objeví až po komunálních volbách.

Sice to bude chvíli poté mediální dardas, který pověst ČSSD řádně pošraotí.  Ale po volbách, po volbách to už jen voličtí psi štěkají, politická karavana pojede dál.   Posty zabrány, koryta obsazena, přípojky na státní peňezovody pilně stavěny. A volič, ten si zase může třeba uskřípat zuby na jemný prach. A do parlamentních voleb daleko, voni zapomenou. Viva la Republica.  :-/

Taky se vám chce blejt, velebnosti  ?

 

Autor: Martin Prášek | neděle 18.9.2016 10:02 | karma článku: 41,12 | přečteno: 2271x
  • Další články autora

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 21,93 | Přečteno: 530x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 26,93 | Přečteno: 1366x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,14 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Fialovo kouzlo nechtěného na první školní den

Bývá u nás letitou tradicí, že se prvního školního dne ve vybranýc třídách účastní vybraní hlavouni. Což je koneckonců dobře, občas díky kouzlu nechtěného vzniknou situace s neočekávanou konotací.

1.9.2022 v 11:29 | Karma: 36,53 | Přečteno: 1594x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024,  aktualizováno  20:25

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení koně. Zkrvavení vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...