Ále, tentovaly na něj mouchy, tak jsem ho dal na půdu

Doufám že mě zdejší vrchní mravokárný cenzor odpustí notoricky známý citát ze Švejka. Ale v situaci, kdy skupina 64 poslanců, v čele s komunistickou mlátičkou navrhuje opět trestat "hanobení prezidenta", jinak reagovat nejde.

Pamatujete na tu legendární scénku ze Švejka ? Na ubožáka hostnce Palivce, kterému se staly  osudné pitomé mouchy, které takříkajíc "viribus unitis" sraly na Císaře Pána, čímž nebohému hostinskému vynesly hezkých pár roků káznice za hanobení C und K majestátu ? Tak to máme opět tady.

Skupina 64 poslanců totiž, jaká to ironie, prakticky v předvečer výročí 17. listopadu,   podala návrrh zákona, kterým zavádí do trestního zákoníku nový trestný čin "Hanobení prezidenta republiky"  se sazbou až jeden rok. Další krok k plíživému návratu totality.

Takže  dokut ještě můžu já.. A dokut může jeěště tenhle písničkář zpívat:

  Osobně pokládám jeho píseň za dost na hraně a místy i dost za ní. Ale když nám  mají poslanci zalepit hubu, tak  dokut ještě mluvit půjde, šetřit prezidenta Zemana  a brát si servítky rozhodně nemá cenu. Ať si těch pár měsíců do účinnosti zákona užije !

Vymezit se proti politikům a proti voleným představitelům své země, a to včetně  těch nejvyšších, patří totiž k základním politickým právům, které jako OBČANÉ DEMOKRATICKÉHO STÁTU máme.

Když si  toto necháme vzít, bude následovat rychý sešup. Sešupo tam, proti čemu jsem po 17. listopadui stáli na náměstích a zvonili klíči.

Spíše nežli hanobení prezidenta, ať je raději  trestný VÝKON PRAVOMOCÍ PREZIDENTA NEDŮSTOJNÝM ZPŮSOBEM. 

Miloši Zemanovi zaslal Milouš Jakeš blahopřejný telegram. Vážený soudruhu, čest tvé práci. Vždy jsem si myslel, že můj trapas na Červeném Hrádku už nikdy nikdo nepřekoná. S povděkem kvituji, že Tobě se to podařilo ve Tvém volebním období už nesčetněkrát.  S úctou, Milouš Jakeš.

Připomenu jen  "pane řediteli kde tu máte popelníček", připomenu  skoro poblité korunovační klenoty po chlastačce eh pardon viroze  na Ruské ambasádě. Aféru "kunda sem, kunda tam",  Připomenu totální nechutnou frašku s hledáním Hitlera Gentlemana,  nedůstojné lezení do prdele číně při každé příležitosti, kdy se teplá žlutá řiť naskytne, o souhlasu s potlačováním protestů občanů přiu návštěvě Čínských pohlavárů, Causu kolem dalajlámy a odvetného nevyznamenání,  nařčení divadla Petra Bezruče z provokace a dál a dál.

A tady je seznam poslanců - zrádců demokracie. Přinesl jej server aktualne.cz

KSČM (27)
Zdeněk Ondráček, Marie Pěnčíková, Hana Aulická Jírovcová, Ivo Pojezný, Václav Snopek, Jaroslav Borka, Karel Šidlo, Leo Luzar, Jiří Valenta, Josef Nekl, Miroslav Opálka, Alena Nohavová, Milada Halíková, Stanislav Grospič, Marta Semelová, Stanislav Mackovík, Josef Zahradníček, Josef Šenfeld, Alexander Černý, Gabriela Hubáčková, Květa Matušovská, Jan Klán, Pavel Kováčik, Vladimír Koníček, René Číp, Miroslav Grebeníček, Vojtěch FilipČSSD (15)
Vítězslav Jandák, Jaroslav Foldyna, Zdeněk Syblík, Pavlína Nytrová, Miroslava Strnadlová, Marie Benešová, Markéta Wernerová, Jaroslav Zavadil, Ladislav Velebný, Zuzana Kailová, Jaroslav Krákora, Stanislav Huml, Jiří Běhounek, Dana Váhalová, Richard DolejšANO (15)
Zdeněk Soukup, Zuzana Šánová, Vlastimil Vozka, Milan Brázdil, Stanislav Pfléger, Pavel Plzák, Stanislav Berkovec, Jana Lorencová, Bronislav Schwarz, Josef Hájek, Martin Sedlář, Josef Kott, Pavel Čihák, Margit Balaštíková, Bohuslav ChalupaÚsvit (5)
Marek Černoch, Olga Havlová, Jana Hnyková, David Kádner, Martin Lank,Nezaření (2)
Petr Adam, Karel Fiedler

Dobře si je zapamatujte - volby totiž  BUDOU  !

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 17.11.2016 8:19 | karma článku: 16,73 | přečteno: 378x
  • Další články autora

Martin Prášek

Česká politická stonožka.

3.2.2022 v 9:54 | Karma: 35,56

Martin Prášek

Generace rozbitých opic

1.3.2021 v 7:50 | Karma: 29,30
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...