Miloš Zeman zapoměl, v kolik si v prognostickém ústavu píchal....

Pamatujete si ještě na výroky poslance Krátkého, kterak se odkopal svým výrokem, že cituji " v noci pracují jen kurvy a zloději" ?  Totéž se povedlo  v šarádě okolo "nedemise" i prezidentu Zemanovi.

V noci pracují jen kurvy a zloději ! Pronesl před nějakým časem poslanec Krátký (za ČSSD), když měla poslanecká sněmovna o něčem jednat přesčas. A samozřejmě to poté po právu od veřejného mínění schytal.

Čas oponou trhnul a Miloši Zemanoivi se provedlo naprosto stejné odkopání. V nasprosto funkci prezidenta  nedůstojné klauniádě, kterou se Miloš Zeman rozhodl ponížit Bohuslava Sobotku a v bouři, která se kolem strhla, si však bohužel málokdo povšimnul.

Pomstychtivý stařík ve své snaze ponížit Bohuša Sobotku  si totiž nedával pozor na papulu, když si Bohuša vychutnával. Sledujte toto video v článku na idnesu

Ano je vidět, jak si to Miloš Zeman vychutnává. Jak nemilosrdně pomstychtivně  likviduje.  To, co předvedl, již staří Řekové nazývali  HYBRIS. Akt zlé pýchy arogance, bezdůvodné krutosti. Mučit a ponižovat někoho jen proto, že prostě zrovna může a chce.  Každopádně by byl zajímavý názor na tuto ceremonii  od profesora Koukolíka.

Ale vraťme se k jeho proslovu:. V čase 3:03  doslova řekl A dobře poslouchejte:

  Pro novináře, které jsme sem pozvali bych rád dodal, že v 7 hodin ráno, což je milý pane premiére zatraceně noční doba, kdy normální lidé spí a nejednají,jste schoval shromáždění....

Nejenže se tím přiznal, že to udělal Sobotkovi vlastně naschvál,  nejenže  pro svoji pomstu zneužil majestát funkce Prezidenta (a upřímně  i Schwarzrenberg by to odespal  s desetkrát větší grácií),  On se výrokem vyrovnal skandální hlášce poslance Krátkého. Forma sice uhlazenější ale  sprostota a arogance stejná.

Pominu li, že politici jsou povinni jednat a nespat tehdy, když to politická situace vyžaduje a to i v noci a ráno.Ale naplivat do gzichtu té spoustě "normálních lidí" co v 7 rozhodně nespí, neb nesedí na hradě na pérdeli a nemohou si to  tudíž dovolit, ale už hodinu dvě hákují na svůj chleba vezdejší, o dispečerech, energeticích lékařích policistech hasičích  a podobně ani nemluvím, to je od hlavy státu přinejmenším sprosté.  Ne pane Zemane. V 7 hodin normální lidé PRACUJÍ a nebo po prácci vyspávají z noční šichty, i žáčkové zpravidla před sedmou vstávají do školy.  A samozřejmě, jako legitimizace Vašeho úskoku na sobotku to nemůže sloužit ani omylem. 

Pan Zeman a pan Krátký jsou  ze stejného kadlubu. Ona je vůbec ta ČSSD tvůrcem  vynikajících kádrů. Pro jednoho  socouše slušní lidé nepracují v noci, podle druhého (ex) socana normální lidé nepracují ráno. K tomu přičtěte Mládkovy parazity  umořeného Altnera, prodané byty OKD lidem pod zadky a vozubenou pleš...

Slušnej voddíl na partaj, která má být LEVICOVÁ, nu což ! Ale mě tak trochu připadá, že  je magnetem.. a  hlavně líhní - na lidský odpad.

 

 

 

 

 

 

Autor: Martin Prášek | pátek 5.5.2017 9:25 | karma článku: 30,76 | přečteno: 1464x
  • Další články autora

Martin Prášek

Česká politická stonožka.

3.2.2022 v 9:54 | Karma: 35,56

Martin Prášek

Generace rozbitých opic

1.3.2021 v 7:50 | Karma: 29,30
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...