Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dokud bude poslední člověk dýchat, tak se Finančák zavřít nesmí!

Ono je totiž vybrat daně a glachšaltrovat poplatníky důležitější, nežli lidské životy. O peníze jde přeci až v první řadě, pandemie nepandemie a na dělný lid a lůzu živnostnickou musí být přísnost!

Zavřené obchody, zákazy vycházení a desetitisíce lidí již nyní uvrženy na hranici prosté existenční katastrofy.  To vše ve jménu "sploštění křivky" a "dostání pod kontrolu" epidemie  nemoci COVID19. 
A zatím, na Finančním úřadě v Praze 10, kde se nákaza vyskytla,  se zřejmě jelo dál, močálem černým, kolem bílých skal. Vzpomínáte na  můj článek, věnující se problému ututlamné nákazy COVID19 na FU Praha 10, Nejenže Vás finančák zaklekne. On Vás ještě i nakazí! ? Tak vězte, že situace byla/je  ještě daleko, daleko horší.
Na facebookovém profilu Jan Tuna se dnes  objevil následující text. Je myslím v celospolečenském zájmu, aby zde  visel  jeho citát. Obvinění tam uvedená, jsou nesmírně závažná, až mrazí. Aktuálnost informací potvrzuje i   tato  reportáž. TV Nova a Blesk Podle nich ředitel pobočky FU na Praze10, pan J.M  zemřel  v úterý, 7. dubna ( na COVID19 ?? ).
Ukazuje se vážné podezření, že ministrně financí Schillerová  vědomě zabránila  řediteli pobočky, panu J.M v uzavření FU pro Prahu 10, poté co se zde vyskytly úřednice, nakažené koronavirem, a dokonce vyvíjela tlak na hygienu, aby nenařídila uzavření úřadu

cituji:
 

Dobrý večer všem, na základě souhlasu syna a rodiny zesnulého ředitele FÚ pro Prahu 10 pana J.M. sem vracím důležité informace, které NESMÍ ZAPADNOUT ??????Bude to dlouhý post. Ale celá situace je tak závažná, že NESMÍME DOPUSTIT, ABY BYLA VYŠŠÍMI MÍSTY, MINISTERSTVEM FINANCÍ , VLÁDOU A PREMIÉREM ZAMETENA POD KOBEREC??????
Na konci je to nejdůležitější. Důkaz, že lidé ministryně financí Alena Schillerová nebo přímo ona, mají na rukou krev
??????Vše ukazuje, jaká je navzdory tvrzení vlády, premiéra a prezidenta realita v České republice a jak jsou ohrožovány tisíce nic netušících lidí. A člověk, který se tomu alespoň v mezích svých možností pokusil zabránit, včera večer bohužel zemřel. J.M. Nebylo mu ani 60 let....
Upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým...Vážený pane řediteli, odpočívejte v pokoji. Čest Vaší památce!
Jsme hluboce přesvědčen, že byste měl dostat státní vyznamenání. Bohužel in memoriam.A nadřízení z Ministerstva financí ČR včetně ministryně Alena Schillerová přísně potrestáni??????TADY POPIS, CO A JAK SE ODEHRÁLO:Možná si všichni pamatujete mé posty ze středy 11. beřezna 2020, jak Ministerstvo financí ČR a Alena Schillerová tajila a tutlala šíření nákazy koronaviru na jednom z největších, možná největším finančním úřadu v republice? Na Finančním úřadu pro Prahu 10. Posty sem vzápětí nasdílím, nemělo by to zapadnout. Neměli bychom zapomenout.Jak byl úřad ještě ve středu 11. 3. 2020 otevřen pro veřejnost, ačkoliv o nákaze úřednic se vědělo minimálně od neděle 8. 3. 2020, ale k veřejnosti se to nesmělo dostat.TO STATEČNÝ PAN ŘEDITEL FINANČNÍHO ÚŘADU PRO PRAHU 10 J.M. JEŠTĚ ŽIL. A SNAŽIL SE 250 SVÝCH LIDÍ A DALŠÍ STOVKY A TISÍCE OBČANŮ OCHRÁNIT. VYŠŠÍ MÍSTA MU V TOM ALE ZABRÁNILA??
J.M. VČERA VEČER ZEMŘEL. PODLEHL NEMOCI COVID-19. NEBYLO MU ANI 60. DALŠÍ LIDÉ Z FÚ JSOU NAKAŽENÍ. KOLIK OBČANŮ, KTEŘÍ NA ÚŘAD, KTERÝ NEMOHL BÝT KVŮLI VYŠŠÍM MÍSTŮM (MF ČR, Alena Schillerová a její lidé) VČAS UZAVŘEN, SE TAM NAKAZILO, SE UŽ NIKDY NEDOZVÍME...PAN ŘEDITEL SE POKUSIL OCHRÁNIT SVÉ LIDI A VEŘEJNOST, CHTĚL ÚŘAD UZAVŘÍT A VE STŘEDU 11. 3. RÁNO NA DVEŘE UMÍSTIL CEDULI: "Z technických důvodů zavřeno."
NA POKYN Z VYŠŠÍCH MÍST (PODLE NĚKTERÝCH, ZATÍM NEOVĚŘENÝCH INFORMACÍ PŘÍMO OD AS) ALE MUSELA BÝT CEDULE JEŠTĚ TO RÁNO STRŽEN A FINANČNÍ ÚŘAD OTEVŘEN??????
A tak do něj dál chodily stovky nic netušících lidí včetně seniorů, chronicky nemocných a těhotných. Byl březen, měsíc v tu chvíli ještě neodložených daňových přiznání a bylo potřeba z občanů dostat peníze. Postupně se nakazila spousta dalších zaměstnanců. Kolik daňových poplatníků se už nedozvíme. vše MF ČR přiznalo až poté, co jsem tu vše zveřejnil, všimla si toho další média. Tak teprve pak. Do té doby se to veřejnost nesměla dozvědět!!!
Úřad byl dezinfikován až v pátek nebo v sobotu 13. (14.). 3. 2020!!!PANÍ MINISTRYNĚ Alena Schillerová! VY A VAŠI LIDÉ MÁTE NA RUKOU KREV?????? Není Vám nyní stydno farizejsky vyjadřovat lítost nad smrtí člověka, kterému pokud ne přímo Vy, tak Vaši lidé zakázali chránit zaměstnance a tisíce lidí. A který bohužel na nákazu, kterou jste nechali šířit a tajili jste ji, nyní zemřel???????TOTO JSOU ZPRÁVY Z DNEŠKA OD PODŘÍZENÝCH ZESNULÉHO PANA ŘEDITELE, KTEŘÍ BYLI O JEHO SKONU DNES INFORMOVÁNI, A KTERÉ DOKAZUJÍ, JAKÝ TLAK BYL NA PANA ŘEDITELE VYVÍJEN:"Dobrý den, stále přemýšlím, zda Vám napsat a myslím si, že Jindra... J.M, by si to zasloužil. Byl ředitelem FÚ Praha 10 a včera večer zemřel na KOVID 19. Prosím, jestli použijete něco z mého psaní, chci být v absolutní anonymitě, jsem totiž v ohrožené skupině (tady pisatel/ka uvádí své důvody - jsou zdravotní a nebudu je tedy zveřejňovat...)
Na FÚ pracuji už ... rokem a vím, že Jindra byl jeden z těch lidských šéfů... byl normální a byla s ním i sranda.
Vím že od 6. 3. chtěla hygiena zavřít FÚ P10, ale Šilerová a spol, to zakázali??????
Možná by Jindra žil...
Mám od něj SMS.... ale bojím se Vám ji poslat... nebo zkopírovat.
Děkuji moc..."(zpráva od zaměstnance/kyně FÚ je podepsána celým jménem, na jeho/její přání ale nebudu zveřejňovat ani křestní jméno, ani jak dlouho na FÚ pracuje, abych ho/ji ochránil, nemohl být identifikován a vyššími místy potrestán/a a umlčen/a)A od dalšího zaměstnance/kyně:"On byl fakt moc hodný člověk ještě se zlobil na ty ředitele odboru u nás, že přestože on se snažil něco udělat nikdo z nich od nás ho v tom nepodpořil...,on i chudák každý rok na začátku obcházel kanceláře a každému osobně popřál šťastný nový rok, strašně lidský člověk se srdcem na pravém místě, nesnesl nespravedlivost, zastával se když viděl že vedoucí jednají nečestně i mně se několikrát zastal...."A TADY TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ??????Jedna z posledních SMS včera zemřelého ředitele Finančního úřadu pro Prahu 10 J.M. jeho podřízené/mu.
Na otázku, jak to zvládá v práci.
SMS ukazuje, že VYŠŠÍ MÍSTA (FÚ spadá pod Ministerstvo financí ČR a Alena Schillerová) HO TLAČILA, ŽE I PŘES ŠÍŘÍCÍ SE NÁKAZU MEZI ZAMĚSTNANCI MUSÍ BÝT FINANČNÍ ÚŘAD OTEVŘEN??"Výborně ... Tlak od veřejnosti (maily kde jsem oslovován jako Babišův pohůnek, Burešův estébáckej zmr. apod.), tlak od zaměstnanců (abych to už konečně zavřel), tlak od vedení (dokud bude poslední člověk dýchat, tak to se zavřít nesmí ...), prostě pohoda ...""TLAK OD VEDENÍ. DOKUD BUDE POSLEDNÍ ČLOVĚK DÝCHAT, TAK SE TO ZAVŘÍT NESMÍ...."
Tato slova dnes již zesnulého J.M. mně budou v hlavě znít asi už celý život a musí být mementem pro nás všechny. Jak jsou lidé, jak jsme my všichni chladnokrevně obětování zájmům těch, kteří nám vládnou
????????????????????????????????Česká republika 2020

Zpráva by sice mohla být hoaxem, nicméně profil pana Tuny se zdá být dlouho spravovaný a důvěryhodný. Každopádně, podezření jsou to hodně závažná  a měla by být  co nejintenzivněji prošetřena! A to včetně eventuelních nestandardností v postupech hygieny (trasovali vůbec návštěvníky úřadu? ) Jako OBČANA a OSVČ  mě v tomhle případě PRAVDA  velmi zajímá. A vsadil bych se, že zajímá i ty  desítky živnostníků, kteří díky koronaviru balancují nad propastí.
Jako občan doufám,  že již teď osoby odpovědné z úřední povinnosti konají,  komando páčí dveře FU v  pro Prahu10  a kukláči vyrazili na ministerstvo financí. Když byl důvod vletět  s komandem na úřad vlády pro Nečase a jeho semetriku kvůli kabelkám,  je nyní stonásobný, kdy se jedná o životy a zdraví.
 

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 9.4.2020 2:27 | karma článku: 23,80 | přečteno: 933x
  • Další články autora

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 21,93 | Přečteno: 530x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 26,93 | Přečteno: 1366x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,14 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Fialovo kouzlo nechtěného na první školní den

Bývá u nás letitou tradicí, že se prvního školního dne ve vybranýc třídách účastní vybraní hlavouni. Což je koneckonců dobře, občas díky kouzlu nechtěného vzniknou situace s neočekávanou konotací.

1.9.2022 v 11:29 | Karma: 36,53 | Přečteno: 1594x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Lídr kandidátky AfD propustí asistenta podezřelého ze špionáže, do voleb půjde

24. dubna 2024  10:12

Lídr kandidátky Alternativy pro Německo (AfD) Maximilian Krah i přes obvinění svého asistenta ze...

Vyberte si jednotku a pozici. Ukrajina se snaží nalákat nové rekruty

24. dubna 2024  10:01

Daleko od zákopů, v nových centrech po celé Ukrajině, nabízejí civilní náboráři vyzbrojení...

KOMENTÁŘ: Na vině je přece vždycky žena... Feriho případ odstartoval změny

24. dubna 2024

Premium Tři roky nepodmíněně a zaplacení odškodného třem obětem. Takovým potvrzením rozsudku v pondělí...

Opilá policistka, která zaklekla dívku před klubem, nijak potrestaná nebyla

24. dubna 2024  9:55

Policista, který v únoru na pražském Smíchově brutálně napadl a zaklekl 19letou dívku, byl zproštěn...

  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...