Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

řehoř z řep

2. 9. 2010 16:03
Pak se divme, že je tak málo lékařů

Také bych to nešel studovat, kdyby to mělo znamenat, že pak musím na zavolání kdykoliv lézt z postele, když někdo někoho zajede.

Když si společnost neváží lékařů a veterinářů, kteří chtějí žít normálně a nikoliv jako otroci společnosti, tak se pravděpodobně dočká toho, že lékařů a veterinářů  bude nedostatek a budou mít hroší kůži. Ti rozumní to dělat nepůjdou a ti citliví zemřou přepracováním a chudobou, protože rozdělovat život na pracovní dobu, volný čas a dovolenou je holt "v rozporu s etikou". A chtít za práci peníze zřejmě také.

Jsem moc rád, že nejsem lékař.

0 0
možnosti

Richard Kába

2. 9. 2010 9:55
Ocenuji filosofickou vsuvku

o spravne strane cedule. To je docela hezka myslenka a ta neboha kocka muze mit alespon posmrtne dobry pocit, ze nechcipala 4 hodiny zbytecne. Kdyz uz jste ji nepomohl od utrpeni, alespon se z toho vytriskal bonmot.

0 0
možnosti

Uhlíř

2. 9. 2010 10:14
Re: Ocenuji filosofickou vsuvku

Zvířata nechcípají Richarde Kábo!!

0 0
možnosti

kočka

2. 9. 2010 9:55
Nemohla jsem to přečíst

před rokem mi přejeli mého kocoura(černého)a hodný kolemjdoucí ho odvezli k veterináři,bohužel to stejně nepřežil...Ale ten kdo to udělal,doufám,že tý smůly měl hodně,zastavit jako Vy se neobtěžoval!

0 0
možnosti

Richard Kába

2. 9. 2010 10:01
Re: Nemohla jsem to přečíst

Nechci se dotykat Vasich citu ... ale ten co to udelal mohl take na Vas vyhamat vzniklou skodu na vozidle, zpusobenou Vasi nedbalosti. (neni mysleno cynicky, pouze vecne)

0 0
možnosti

psí

2. 9. 2010 9:32
Dobře,

že jste tam v té tmě zůstal - pro kočku i pro vás, a dobře, že jste to sem napsal. Pro zajímavost: jeden veterinář nám poradil, ať zraněným holubem praštíme o podlahu. Druhý mu dal bez řečí dlahu na křídlo. Když jsme se chystali ošetření zaplatit, odmítl to, protože holub nebyl náš - byl obecní.

0 0
možnosti

cport

2. 9. 2010 9:25
no

nestacim se divit - polovina mistnich by toho veterinare lyncovala a jeste se shoduji, jake to ma autor dobre srdce ;-D Vzdyt mel zaludek na to, nechat ji nekolik hodin trapit na ceste! Byl to JEHO problem, ze tu kocku prejel, ON byl ten, kdo mel "moralni povinnost" ji toho trapeni zbavit. Namisto toho obvinuje a otravuje dalsi lidi? I to leccos vypovida o inteligenci autora ... Rv

souhlasim s prispevkem Astrudina

0 0
možnosti

Uhlíř

2. 9. 2010 9:43
Re: no

Blbě čtete pane CPORTE:-/ on tu kočku nepřejel,ale zastavil u ní,jelikož ji přejelo auto před ním, tak prosím neoblbujte-jelikož to vypovídá leccos o inteligenci vaší:-/ Ten chlapík se zachoval dobře!!

0 0
možnosti

s(h)arka

2. 9. 2010 7:09
všem těm lhostejným přeju stejnou bolest..

jako té černé kočce a Vám až jednou půjdete za Duhový most,přijde naproti černá průvodkyně, která Vám dodá odvahu jít za ní do neznáma, které jí už není cizí.

0 0
možnosti

gogol_jl

2. 9. 2010 1:41
Neni to jenom o kocce. Ta posledni veta s tyka i tech

kteri tady autorovi davaji knizeci rady.

ps: ja bych taky ziveho tvora nezabil - tedy vyjma hovad

0 0
možnosti

huh

2. 9. 2010 5:16
Re: Neni to jenom o kocce. Ta posledni veta s tyka i tech

Ale to není něco, čím se chlubit.

0 0
možnosti

Sub7

2. 9. 2010 0:29
gulášek

Ne že by mi té kočky nebylo líto - ale jak známo, člověk si kočky domestikoval aby mu chytaly a žraly myši. Kočka si při tom lovu na myši užije fůru srandy - chytí a pustí, chytí a pustí, chytí a ... a nakonec sežere. Což je zřejmě vpořádku, zatímco umírající kočka je drama. Nebo je to všechno jinak? Kočky ano a myši ne? Jako vepřové mňam, psí gulášek fuj? A v čem teda tkví ten rozdíl?

0 0
možnosti

huh

2. 9. 2010 5:16
Re: gulášek

V osobní zodpovědnosti za to co dělám nebo nedělám, i když mám možnost. Chytila se mi myš do pastičky. Ta pastička ji jen přizabila. Nechala jsem ji utrápit? Nenechala. Dělalo mi dobře zabít tu myš? Nedělalo. Udělala jsem to.

0 0
možnosti

astrudina

2. 9. 2010 0:07
Takhle to dopadá v pseudohumánní společnosti

Prosím pěkně, nebyl někde poblíž ve škarpě třebas autem odhozený ježek? Pokud ano, měl jste se ho ujmout, vzít ho k veterináři i s kočkou a pak se o ně o oba postarat! A kdyby tam náhodou byl taky trochu pošramocený šnek, tak toho tam taky není dobře nechat.....

Teď vážně, člověče, vy necháte umírat zvíře v bolestech a koukáte, na koho za to svalit vinu? Na veterináře? Aha, i tady je zodpovědný stát ...

Proč jste kočku nedorazil? No, vy jste nebyl na vojně, ale na té pořádné, ne na té z 9O. let...

Našemu známému na zahradě pes skočil po kosákovi (asi nečekal, že ho chytí), a jak po něm chňapl, ukousl mu zadek. Kos se zmítal na zemi, umíral, a známý, známý bojovník Warcraftu na PC, volal o pomoc, nevěděl, co dělat. Musel přijít starý dědeček (který byl na vojně...), vzít ptáka a sekyrkou mu useknout na špalku hlavu. Prostě mu ukončit utrpení a přitom prožít taky bolest, nedělal to rád. Ale to je osobní statečnost. Teď a tady, ne teoreticky žvanit na blogu o tom, co jste cítil..

0 0
možnosti

huh

2. 9. 2010 5:13
Re: Takhle to dopadá v pseudohumánní společnosti

R^

0 0
možnosti

Pan Vajíčko

1. 9. 2010 23:04
Neuvěřitelné

Pitomec najde téměř chcíplou koču a místo aby ji ponecvhal pánu, případbě dorazil, donutí se touto hloupostí zabývat městskou policii, státní policii a nakonec ještě v noci budí cizí lidi... Rv8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS