Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Xelisa

21. 6. 2011 13:00
Za chvíli tu budou USA...

... tak a teď se nám tu ještě začne kázat, co budeme provozovat za zavřenými dveřmi našich ložnic! V USA jsou některé sexuální hrátky zákonem zakázané a trestné. Třeba felace, milování "zezadu" aj. u nás naprosto běžné a (dovolím si tvrdit) oblíbené praktiky. Tak tady začneme zakazovat latex a biče a za chvíli si budeme řezat ruce, abychom se nemohli škrábnout, či plácnout a pak nám zakážou sex jako takový, protože je to špinavé a pokud k něčemu takovému náhodou dojde, tak budeme dokazovat, že to bylo dobrovolné a před každým milováním si sepíšeme smlouvu o dobrovolnosti průniku a výměně tělních tekutin! A děti? Ty se budou "vyrábět" jen na zvláštní povolení a pod dozorem policistů, či jiného oprávněného "orgánu".

0 0
možnosti
O

Obludni_K

20. 6. 2011 19:29
Nejsem teda zrovna

přítelem podobných her, ale už jen z hlediska zdravého rozumu dávám karmu jak hrom. Tohle je opravdu kauza jak stehno z hada.

0 0
možnosti
S

Serotonin

20. 6. 2011 12:03
to je jako s eutanazii nebo kanibalismem

pri eutanazii s taky dva dohodnout, ze ten jeden zabije/sni toho druheho a presto je to trestne. Podobne to je asi tady. Ale osobne si myslim, ze v pripade tohoto konkretniho porna to je zbytecny zakon. Par ran bicikem nebo cim nikomu moc neublizi

0 0
možnosti
H

Hanyz01Reloaded

20. 6. 2011 10:47
dobrý článek

Karma R^

0 0
možnosti
MT

Nikki01

20. 6. 2011 9:54
Právo by prostě neměl

aplikovat a interpretovat někdo, kdo si nepřipusí, že zásadu dispoziční, resp. smluvní volnost stran můžeme použít jen na jistý, a poměrně úzký okruh právních vztahů. S tou zásadou svobody nadevše - dovedeno ad absurdum, jak by se asi pan blogger choval, kdyby mu soused za plotem shromáždil nějaký fajnově vonící odpad? Jásal by nad svou svobodou vstřebávat tu pachovou imisi? Regulace prostě v určitých situacích být musí.

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

20. 6. 2011 10:01
Re: Právo by prostě neměl

Kdybych se se sousedem DOHODL    - právě v rámci oné  smluvní volnosti - že mu dovolím složit fůru hnoje  těsně za můj plot. pak je to MUJ PROBLEM.  O tom to celé je.

0 0
možnosti
L

lu1

20. 6. 2011 9:32
zákon je prostě takový

vyrábět a dávat do oběhu porno, v němž se projevuje násilí je prostě zákonem zakázáno. Doma ať si každý dělá co chce, ale pokud to bylo natáčeno příp. nějak šířeno, to je trestný čin a v tom případě do toho státu něco je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...