Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jam123

29. 2. 2012 17:29
to me fakt zajima a opravdu zere ('z' s hackem, nebo 's')

dekuju za pekny souhrn. zajimali by me podrobnosti, jako jak moc byl namocen soudce (udajne se spokojil se zamenou jmen objeti jen aby to mel ze stolu), nasel se puvodni pachatel a predevsim jake slibovane napravy/potrestani ucastniku lince bude skutecne nasledovat?

na druhou stranu bych se rad zastal objeti znasilneni a pozadal za ni za odpusteni. i s prihlednutim k faktu ze se spolupodilela na takovem hnusu je treba si uvedomit ze ona je hned druha v poradi kdo to odnesl na vlastni kuzi. nikoho dalsiho z rad vysetrovatelu, mozna (viz prizpevek nize) soudce, jiste obhajce, statniho zastupce a dalsich nepostihlo (a ja doufam ze jen zatim) to co postihlo obe obeti (znasilnenou a nespravedlive odsouzeneho).

0 0
možnosti

lomihnát.

23. 2. 2012 12:40
Máte pravdu, je hnus, že ten soudce bude dál soudit.

Pokud měl ve spise důkaz ... sorry, ale konec, chlape, dosoudils! I kdyby soudil od tý doby bezchybně.

Na druhou stranu, přestože mě to taky vadí, je třeba vidět, že absolutní spravedlnosti nelze dosáhnout, a že trvale postižených je tu celá řada, ať na duši nebo na těle. To je vyváženo zase tím, že jiní mají nezaslouženě v životě kliku jako hrom.

2 0
možnosti

jam123

29. 2. 2012 17:10
Re: Máte pravdu, je hnus, že ten soudce bude dál soudit.

je to hnus velebnosti, ale nehazel bych spinu na soudce. soudce nemuze z principu dukaz prehlednout. on muze k dukazum prihlednout, nebo je nebrat v potaz. kdyz mu dukaz nikdo nepredlozil - nejsem obeznamen z jinymi fakty nez s temi z tohoto clanku a z dfens-cz.com, ale oba naznacuji ze obhajoba tento dukaz zamlcela - tak ho proste nemel a jedine co mel bylo priznani (opet diky obhajobe nevedel ze bylo nasilim vynucene) a pozitivni rekognoskaci postizene (opet nevedel o nezakonnych postupech) a na zaklade techto dvou imho dostatechnych (bez vedomi jejich degradace) dukazu mohl s cistym svedomim vynest rozsudek...

ale na druhou stranu je pravda ze na dfens-cz se psalo take neco o tom ze soudce zase zamenil jmena obeti a to uz vazne pochybeni je, takze v tom "jel" asi taky.

0 0
možnosti

PeTaX

23. 2. 2012 11:23
Soudnictví a Policie jsou,

pane Prášku, obrovský problém této společnosti. Je dobře, že o tom píšete. Neznám kausalitu této dílčí věci, ale znám desítky jiných.

0 0
možnosti

baloun

23. 2. 2012 11:16
Možná, že nejdůležitější jméno v celé kauze

je jméno té znásilněné.

Takovýhle sled "nedopatření" musel někdo koordinovat, muselo být v něčím zájmu to rychle vyřešit.

Já chápu, že to zní hrozně spiklenecky, ale tohle fakt nemůže být náhoda. Tipoval bych, že tatínek byl nějakej okresní nebo krajskej bafuňář s dlouhýma prstama...

0 0
možnosti

ducatofil

23. 2. 2012 11:03
Jo, karma.

A teď se podívej, autore na to, že někteří inteligenti ještě navíc prosazují u "sexálních deviantů" kastraci.... Hony na čarodějnice přinášejí halt oběti.

4 0
možnosti

baloun

23. 2. 2012 11:16
Re: Jo, karma.

U sexuálních sadistů, kteří o to sami požádají

1 0
možnosti

Saša

23. 2. 2012 9:57
S první větou nesouhlasím.

Po většinu historie lidstva bylo znásilnění hlavní, dominují formou získávání manželky a velmi význemným způsobem zajišťování rozmnožování.

Znásilňování žen muži bylo pro naše předky obého pohlaví věcí, s níž se prostě počítalo. Všichni jsme potomky znasilněných a znásilňovačů.

2 0
možnosti

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

23. 2. 2012 15:13
Re: S první větou nesouhlasím.

kdepak. Samec ukázal že má SÍLU, význačné sociální POSTAVENÍ ve skupině, schopnost vydobýt ZDROJE a ochotu se o ně PODĚLIT - a samice vlhnuly a jen se hrnuly.kdepak znásilnění ale PROSTITUCE !

2 0
možnosti

petrph

23. 2. 2012 9:41
podívejte se na tu z druhé strany

Tu holku skutečně někdo znásilnil, že by měla čas si ho při tom v klidu prohlížet se nedá, čekat, spíš byla psychicky úplně mimo. Když už policajti někoho chytili, asi jí ho skutečně ukázali   spoustu fotek,,,to jim asi rovnou řekla že si nic nepamatuje, ale pak při předváděčce na něj ukázala poněvadž jí byl povědomej z těch fotek..(a nebojí možná  něčím připomínal toho pachatele..).

Policajti, zase asi jen tak z hecu nezavíraj a nemlátěj úplně cizí lidi aby se k něčemu přiznali (to možná na STB v 50.letech), ale prostě měli za úkol a sami chtěli chytit gaunera co znásilnil mladou holku. A protože nikdo nemá na čele napsáno "já jsem nevinnej, já jsem  nevinnej", tak když už měli v ruce důvodně podezřelýho, tak ho skutečně brali jako podezřelýho...Kdyby to byl skutečnej pachatel, tak by se jim taky dobrovolně nepřiznal..

0 0
možnosti

Šerlok Homeless

23. 2. 2012 9:19
Souhlas a

karma. R^

0 0
možnosti

raks

23. 2. 2012 9:15
tak už se uklidněte

vyšetřování skončilo, zapomeňte.

Vše je promlčeno, justice  dopoustila nedopatřením selhání jedince, její další výkony jsou stoprocentní. Inu, lidský faktor. Pán měl smůlu, že byl nýmand. A s takovými se žádný režim nemaže, Kdyby od začátku odkláněl nějaké peníze,

do basy by nešel. Takže si za to může v podstatě sám. Bylo, je a bude.

2 0
možnosti

Romčin

23. 2. 2012 9:01
Souhlasím

Ano, souhlasím s Vámi úplně ve všem. Ale, prosím Vás, dříve než pustíte svůj blog do světa, přečtěte si jej a opravte chyby, kterých tam máte jako máku. Já vím, že jste rozhořčen, ale ony chyby snižují údernost a naléhavost a to je v tomto případě opravdu škoda.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS