Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

franouš

1. 4. 2012 6:39
pan Prášek je úplně mimo !!!

Proto, abyste obhájil svého milovaného guru pana Klause a proto, abyste obhájil zběrstva "takypodnikatelů" zamotáváte příběh do tklivého strašení odposlechy STB. Tak zaprvé, zapomeňte už na pravé komouše a starý socialismus - dnes jsou to ti praví kapitalističtí podnikatelé, ta správná podstata ODS. Za druhé nikdo nevolá po tom, aby státní bezpečnostní orgány odposlouchávaly každého o jeho intimním životě, ale ještliže měly za úkol mapovat mafiánské podsvětí a ihned narazily na vedoucí politiky ODS, tak ať se to klidně provalí s celou parádou. A že se to vašemu oblíbenému tatíčkovi na Hradě nelíbí? No bojí se sebe a své blízké. Cožpak jeho syn ve špičkovém gymnáziu dostával desítky milionů dotací zadarmo???

0 0
možnosti

28. 3. 2012 22:09
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

jurasendpapas

28. 3. 2012 19:57
Klausovi nevadí korupce, ale to že se na to přijde

protože ví, že sám má tunu másla na hlavě. A vám pane autore nebudu váš názor vyvracet, nemělo by to cenu. Názor na vás jsem si udělal už podle pravopisu.

0 0
možnosti

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

28. 3. 2012 21:33
Re: Klausovi nevadí korupce, ale to že se na to přijde

Nejlepší jsou vůlbec lidé dělající si názory podle pravopisu .o)

0 0
možnosti

ahaswer

28. 3. 2012 19:32
Dotaz

Autore,jak víte,že ty odposlechy byly bez soudního příkazu(souhlasu)?

Děkuji.

0 0
možnosti

jiruna

28. 3. 2012 19:04
Pane Prášku

doufám, že po přečtení této "diskuze" jste došel k názoru, že je úplně zbytečné těmto lidem cokoli vysvětlovat. A to mají všichni volební právo. Ach jo!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Alena1.

28. 3. 2012 19:26
Re: Pane Prášku

toť demokracie......

0 0
možnosti

Alena1.

28. 3. 2012 18:59
pan prezident se jako obvykle mýlí......

odposlechy neničí demokracii. Zřejmě si pan prezident plete dokonce i pojmy, zřejmě měl na mysli právní stát a ne demokracii. Ledaže by hovořil tak nějak lidově, po sedlácku, po špidlovsku - tak aby tomu rozuměl i B.D.S.

Demokracii odposlechy nemohou ničit, obzvláště po zjištění, že naprostá demokratická většina je ráda, že kmotři odposloucháváni jsou. Právě tak jako nezničilo demokracii rozhodnutí Švýcarů o nestavění mešit, ačkoliv náboženská svoboda je i zde zaručena. Tolik tedy k demokracii.

Myslel-li pan prezident ale skutečně ničení právního státu, potom ani zde s ním není možno souhlasit. Buďto odposlechy nařídili, či odkývly složky fungujícího právního státu jako prokurátor, soud, nebo tajné služby - potom je vše v pořádku a právní stát funguje správně. Nebo byly odposlechy provedeny zlovůlí, kriminelními machinacemi a tedy bez patřičného posvěcení - potom ale není co ničit, protože v tom případě právní stát neexistuje. Co neexistuje, není možno ničit.

1 0
možnosti

čuk2gek

28. 3. 2012 18:56
no po takových dřístech

je fakt každému houno, buďte v klidu, na to jste fakt bezvýznamný kecal. Ale dacani z Mafiánského náměstí a klausokrati se musí sledovat i na toaletě nebo se udusíme v jejich smradu.

1 0
možnosti

cvlad

28. 3. 2012 18:21
Hezky napsaný článek.

Já vám neberu váš názor, ale chybí mi návrh řešení jak bojovat třeba s teroristy,zloději, organizovaným rozkrádáním státního tedy i vašeho majetku.Myslím si také, že není odposlech jako odposlech a hra na absolutní soukromí a svobodu je prostě reálně neuskutečnitelná.Já si prostě myslím, že v přesně zdůvodněných případech je to potřebná věc.Co je pro mě věc absolutně nepřijatelná,je věc ůniků takovýchto informací a jejich možné zneužití.

0 0
možnosti

Camino.

28. 3. 2012 18:25
Re: Hezky napsaný článek.

...tak treba Wategate skandal, pomohl k sundaANI Nixona a konci valky ve Vietnamu, ktery si prali temer vsichni Amreicani.

0 0
možnosti

jiku

28. 3. 2012 17:33
není voda jako voda,

a není odposlouchávání jako odposlouchávání; voda v pivu a voda v močůvce jsou dvě různé; a odposlouchávání se soudním souhlasem, odposlouchávání politiků - to je sec sakra liší od nelegálního odposlouchávání pekaře či pokladní v Tescu; takže v odůvodněných případech jednoznačně zařadit i odposlechy mezi zbraně proti zločinu;

2 0
možnosti

Alfie

28. 3. 2012 18:13
Re: není voda jako voda,

Ano, odposlechy lze úspěšně využívat v boji proti zločinu. VŽDY však musejí být realizovány se soudním příkazem a na základě konkrétních indicií, načež to vše musí vést k nějakému konkrétnímu obvinění, procesu!

Tady se však "najednou" vynořily odposlechy staré 5 let, s účastí osob, jež již dávno nevykonávají své tehdejší funkce a vynořily se teprve poté, co byl jeden z aktérů "zneškodněn" svou vlastní aférou. Nasnadě je otázka - na základě jakého povolení byly tyto odposlechy tenkrát realizovány, co to bylo za podezření a k jakému závěru vyšetřovatelé došli? Nebo si snad  jen tak odposlouchávali politiky, protože "se to jednou může hodit"? Vám z takových praktik neběhá mráz po zádech? Protože kolik takových záznamů "pro strýčka příhodu" se někde válí? Na koho jsou někde archivovány potenciálně vyděračské materiály?

Kdepak, tohle není žádný prospěšný boj proti zločinu, tohle je mafiánské prostředí na obou stranách! :-(

0 0
možnosti

František Matějka

28. 3. 2012 17:26
.

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS