Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To ani nedočtu stačí. Jsem volič Úsvitu, protože sleduji hlasování PSP.CZ a je jasné že jediné Úsvit zde zastává zájmy občanů ČR (Jako jediný hlasoval proti těžbě zlata v Šumavě, kde bude těžit kanadská firmička zlaťáčky pro sebe a nám nechá rtuť v zemině)

ALE stydím se za Škarapatku, naštěstí je tam 13 normálních, slušných a poctivých lidí. A za to jsem rád. Pan škarapatka dodává stroje na Ukrajinu a bojí se že mu jeho odběratelé dají pěstí a vemou to od někoho jiného, když řekne opak. Takže takhle. Je to žvanil, senilní děda, takhle ho berte, lepší ignorovat, protože mě zklamal a Úsvit zcela také. Není co dodat. No a jeho bolševické projevy velmi uškodili Úsvitu. Škoda že se neschválilo co Úsvit prosazuje, odvolatelnost politiků. Dával by si aspoň bacha a choval se jako občan pro-demokratického státu. Ale i tak nezanevřte na Úsvit. Furt tam je těch 13 lidí a ted má Úsvit celé čtyři roky bedlivě sledovat lidi co budou chtít kandidovat a výběr bude velmi pečlivý. Alespon že nekrade a nehlasuje proti svým občanům, toto by mělo převažovat.

0 0
možnosti

J39a17n 92H90a53n63á51k

25. 5. 2014 18:17

R^ Máte naprostou pravdu v tom, že Šarapatka se odkopal (sice už dávno), ale udělal to znovu a jeho "nezávislá" pozorovatelská mise vzala za své.

Škoda, že níže některým diskutérům buď fakt nedošlo nebo záměrně nedochází, o čem článek je. Asi nějaký "Vyvadilův syndrom".

2 2
možnosti
Foto

O48t23a92k19a83r 70S55e82k46l

25. 5. 2014 18:11

Omlouvám se , ale členu obskurní výdělečné osmi-(+-) členné quasistrany nevěřím ani údaj o datu nebo čase.Rv.

Vždyť jsou to šejdíři, proti nimž byl Sládek blahé paměti křišťálově čistý politik.;-D

1 2
možnosti

Vážený pane,nač ta ironie ....a k sypání popela? to je jenom dopad a reagování na rozhovor na Čt 24 a Veselovského,který v zápětí úplně otočil na skoro stejné téma,ale v rozhlase kde nebyl vázán jako na Čt:-P!!

3 1
možnosti
Foto

Další pan Peszyński, co má ve všem jasno.

6 3
možnosti

řekněte mi, V CEM MAM JASNO ?  já jsme žádné tvrzení nepředstavil.

2 2
možnosti

P73e89t71r 38F41o35j37t26í94k

25. 5. 2014 16:43

:-)Vy zase máte rozhodnuto a ani jste nikam jezdit nemusel.

8 9
možnosti

Zato vy jste na Ukrajině pečený vařený s přílohou i bez... :-) . Btw. já o Ukrajině NIC netvrdím, já se jn pozastavuji nad tím, že někteří objektivci vědí veci DOPREDU :-P

6 4
možnosti

Ať čtu co čtu, žádné očividné svědectví  v kriutizovaném blogpostu zveřejněno nebylo. Stanoviska, názopry, jakíási konspirace a nic víc.

2 1
možnosti

No, a já bych si  zase kolo neopřela o Vás.RvPan Šarapatka popsal, to co viděl na vlastní oči a ne tu odpornou propagandu, kterou  do nás hustí už měsíce mediální žumpa.

9 8
možnosti

Pan Šarapatka nepopisuje v inkriminovaném článku NIC čeho by byl sám svědkem.  Jen jakéhosi neviditelného - ale přesto RUZOVEHO jednorožce.  Nebo mi chcete tvrdit že iu schůzky Merkelové  s prezidenstským kandidátem OSOBNE BYL ?

5 6
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...