Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je opravdu úsměvné , myslet si, že Putin vyvolal  ukrajinskou krizi . Nebyl to náhodou ten bordel  na Majdanu  ?  Putin destabilizoval politickou  garnituru vzešlou ze svobodných voleb ?  Bohužel , politici v  EU  ještě nepochopili ,  že s Putinem  mohou těžko jednat jako  s Jelcinem  , který byl věčně v lihu.  Destabilizace poměrů na Ukrajině je z velké části dílem oligarchů , kteří  sponzorovali Majdan a  nyní vydělávají na vojenském konfliktu se separatisty  (národní garda )   a EU  která se chová jak za dob studené války .;-(

1 2
možnosti

No vidíte to trochu černobíle

0 0
možnosti

Ještě, že při instalaci komunistického režimu stála Ukrajina stranou a své vojáky nechala doma...

Jinak, na ukrajině byl dvacet let binec a klid, dnes tam je vše možné a binec...kdo si vymymslel, že se UA přimkne k západu, pokud má polovinu země s lidem pracujícím na východě nebo pro východ, ten se musel naprosto zbláznit. Kdo tu zemi zná, věděl, že se Občanské válce nevyhne už od okamžiku kdy skupina fanatiků ze západní Ukrajiny odmítla dohodu s Janunkovičem a pokud to nebyli ruští agenti kdo pohrdl možností o postupném předání moci a nových volbách není to Rus kdo může za pokračování. Hodně se tu zapomíná na totální výbuch Evropské diplomacie, kdy jejich spojenci odmítli dohodu už podespanou Evropskými diplomaty a zmocnili se neústavně moci.

Pokud někdo porušů ústavu a odmítne dohody...je ozbrojený odpor vcelku běžná reakce

2 6
možnosti
Foto

Dohodu neodmítla   ž á d n á   skupina fanatiků, ale odmítli ji obyčejní lidé demonstrujících na Majdamu. Chtěli aby odstoupil prezident. To samé jsme chětli v roce 1989, aby komunisté šli od válu.  Nevím, jakou dohodu a kdo ji odmítl  a kdo se zmocnil neústavně moci.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS