Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dle fotky s vlčky je vidno, že jste se s důkazy vytáhl;-), tak nějak zatím probíhá obrazová dokumentace té slavné invaze. Ruské kolony vstupující s konvojem jsou potvrzeny UA až poté co zpráva proběhne světovými médii (opřená o tvrzení jednoho deníku) a následně jsou Ua dělostřelectvem zničeny do posledního šroubku - ani fotečka.

No nic, Ukrajinci jsou tlačeni do federalizace i Německem, tak je třeba té jednotky co se ocitla na jejich straně hranice (bez ohledu na to ,že ty jejich to udělali vícekrát a v mnohem větších počtech) nějak propagandisticky využít;-)

3 2
možnosti

A něměcké firmy budou na ukrajinské půdě pěstovat obilí, kterým budou zásobovat Rusko. Vystaví tam nová JZD, bude na potraviny pro východ. Marně přemýšlím, jak na tomto byznysu může vydělat Polsko. Ví to někdo?

0 1
možnosti

tak Vám nevím pane Prášek jestli jste se trefil...v tom 68 byli Ukrajinci doma na kafi a Rusáci zde obsazovali bývalou ČSSR...všichni vědí...že více jak biro tehdejšího SSSR a asi Japonce Brežněva tlačili Poláci/mmj nás zabírali a vůbec se hezky nechovali/ a dederoni...protože se báli kluci komunistický aby se neopakovalo Maďarsko 56 a nevyseli na kandelábrech...starej pilot Kličko byl v Mimoni jen na návštěvě u kámoše ze cvičení ...samozřejmě vojenského a chtěl si někde pokecat s Remkem...Vy jste nám tu historii nějak přemotal pane Prášek k obrazu svému...a změnil jste i názvy bývalých států...mmj taky jste zapomněl...pokud mluvíte o Karlu Krylovi...že se neměl rád s ještě ...současnou garniturou a zapomněl jste na pár písniček...moc se Vám to nepovedlo...a nyní zde čtu...že díky Vám pan Fojtík nemůže do diskuse...ne že bych se ho zastával....ale pokud je to pravda ...tak takoví jako Vy jsou Ti nejhorší...práskači...styďte se pane Prášek...pokud je pravda...hezký den ...ZD...;-);-);-)PS...jistě souhlasíte se základnami NATO v ČR...tak kdo nahradí Indru...Bilaka ...Kapka  a ostatní...kníže??..Zaorálek ??..Kocáb ?? schválně...

5 1
možnosti

Ano, karel Kryl byl Havlem a jeho partou - demokratůrou vyloženě znechucen. Pomohlo mu to každopádně k předčasnému odchodu z tohoto světa..

4 0
možnosti

Nevěděl jsem, že svět je tak jednoduše černobílý.;-D

4 4
možnosti

Pro ty, co to vidí vše pouze černě jako Vy, jsou i dvě barvy jistě velký pokrok. Příště budeme pokračovat třemi barvami. Nakonec Vám to dojde!

3 0
možnosti

Martine, z historického hlediska jsou Slované jedna z nejpřátelštějších entit. Třeba jste na hodinách dějepisu spal a proto si to nepamatujete, ale lidé a zvířata migrují a bojují o své domovy. Historický domov Slovanů je u Dněpru. Vládní špička Rusů si uvědomuje chyby předchozích špiček a řeší je. A jsem přesvědčen, že jejich analytické schopnosti mnohonásobně převyšují ty vaše. Odpusťte, ale váš blog je úrovni Peszynskeho. Ta podoba, zajímavé.

6 3
možnosti

No tak naše spojenectví s Avary se navenek moc přátelsky neprojevovalo, že... Ale to je jen přechodná historická výjimka Vaše pravidlo potvrzující.

1 0
možnosti
Foto

100 ku 1, že se ,,bratříčcí" z obou stran (vých/záp) o Ukrajinu nakonec v ,,pohodě" rozdělí:-/Tak nějak demokratickosoudružssky. Hlavní slovo mají a mít budou pouze velmoci. V tomto případě především rus, amík a němec. ,,Nějaká" EU je tak akorát pátý kolo u vozu. Už od ,,oranžády" bylo jasné, že vše vede na ukr. k jejímu rozpadu, a to především přinejmenším vinou, ne-li až i úmyslu  jejích ,,vůdců";-(Srovnávat současnost např. s r.68 je sice lákavé, ale zároveń velice scestné. Pokud tak někdo činí, nechtˇ to vezme ,,komplet", tedy jak se v letech 38,39,či 68 stavil  k ,,našim" záležitostem ,,zbytek světa". Taková byla a je realita, atˇ se líbí/nelíbí.:-/:-(

2 1
možnosti

J80a47n 44H41a25v11l34i31n19a

28. 8. 2014 11:46

tak hlavne je treba vzit v potaz, jak to na Ukrajine chodilo a chodi........je to zeme ovladana mafiemi a ja nemam nejmensi duvod, abych pripiskaval jedne mafii proti druhe jen proto, ze se jedna zastituje EU a druha Ruskem....je to stejna svoloc a jde tam jen o moc nad obyvatelstvem a vybirani vypalneho.........at se autor opta Rusinu, jak se k nim Ukrajina chovala a chova......jakykoliv naznak nejakeho narodniho uvedomeni byl a je potlacovan at tam byl Kucma, Janukovic nebo Juscenko......vyhrozovani, mlaceni, zastrasovani i u obecnich voleb......neni nic jednodussiho, nez se na realie zivota na UA optat nejakeho delnika na stavbe.....ti lidi chteji normalni zivot, ale jak na potvoru se jim tam stridaji jen sami mafiani, akorat mivaji ruzne kecy, ale stejne silove metody

2 0
možnosti
Foto

Rebelové ani snad nemusí válčit. Stačí pět transportérů a kyjevské oddíly vyklízí pozice. O čem to svědčí?

4 3
možnosti

J51a11n 52H43a82v51l98i41n42a

28. 8. 2014 11:26

predpokladam, ze na kazdeho Nemce, ktereho potkate plivete a na nemecke auta hazite kameni......nebo ty historicke zkusenosti mate selektovane?

5 2
možnosti

Autore,ještě jste zapomněl na agenty z Wall Streetu.Pak bych vám možná dal karmu.;-D;-D;-D

3 2
možnosti

J88i53ř68í 41B98u52r48e75š

28. 8. 2014 11:00

Takových důkazů, jaké ve svém příspěvku předkládáte, vám jen průměrně schopná propaganda vychrlí kolik budete chtít. Ona ta pravda o Ukrajině bude někde úplně jinde než v tom, že Rusko je zlo a Ukrajina, EU a USA je dobro.  Tak černobílé to asi nebude.

7 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...