Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bydlíte v paneláku mezi Čechy, Ano měli jste mezi sebou pár nepříjemností ale už dost dlouho se všemi vycházíte dobře. Najednou zjistíte že z jednoho vedlejšího sídliště se do vašeho sídliště stěhují tamní obyvatelé kteří mají jiné chováni jiné způsoby, jsou hluční atd. Napřed zabrali dům na okraji a postupně další a další. Násilím přesvědčují obyvatele o vlastním způsobu žití a vnucují jim svoje způsoby. A už jsou ve vedlejších domech, nelíbí se vám to, přestěhovat se nemůžete. Najednou zjišťujete že i vaši sousedé se chovají tak nějak jinak. A už vám tlučou na dveře. CO UDĚLÁTE?

1 0
možnosti

...zavolám jelena se zlatejma parohama...protože to co jste napsal je z pohádky o jezinkách....;-)

0 1
možnosti

Říká-li, že válku nechce, pak jen upozornuje, nikoli vyhrožuje. Putin si velmi dobře uvědomuje následky. Prožili válek víc než dost a mají velmi nepříjemné zkušenosti. I pes, který je provokován, štěká mnohem víc a ukazuje, jak má velmi ostré zuby. Obrana je přirozená. Novou válku chce jen šílenec. Americe válka nevadí, bude hlavně na evropském kontinentě. Američané si ale neuvědomují jednu věc. A právě na tu Putin upozornuje. Tentokrát se to poprvé v historii může dotknout i Ameriky. Proto mluvil o atomovkách, jiný důvod nemá. Ukrajina, kdyby ji chtěl obsadit, tak večer nemá co dělat. Proto tady měl být vybudován radar, proto se snaží rozbít Ukrajinu. Jakpak jeto jen říkal nějaký Bismark?

1 1
možnosti

...jj..ten film mi taky přišel na mysl..když jsem objevil tu skrytou putinovu vyhrůžku....

1 0
možnosti
Foto

hloupé a pubertální Rv

1 3
možnosti

P74e75t18r 48S91k96á39l63a

30. 8. 2014 9:01

Ale ne zas tolik jako profilová fotka na řetízkovém kolotoči.

3 0
možnosti

Putin připomněl lidstvu,  že existují jaderné zbraně. Naproti tomu Obama sdělil lidstvu, že tuto planetu budou řídit US, ať se to někomu bude, nebo nebude líbit. 

Kde je problém, pane autore.

0 1
možnosti

Pokud Us tak problem neni ale problem je s Ruskymi fasisty.

1 1
možnosti
Foto

Ono to není tak úplně jasné, pro koho je to varování určeno. Řekl bych, že spíše pro Rusy, kterým Putin říká, budete-li mě hnát do války s Ukrajinou, riskujete válku jadernou.

1 0
možnosti

jako,že se Putin bojí Rusů a proto je varuje

0 0
možnosti

R^;-D perfekjtnbí, film je skvělý.. a není to jen parodie na Američany,. ale na celou studenou válku.. vždyť tam je přece, že Rusové mají tajnou zbraň pro případ jaderného útoku a je tam řečeno, že taková zbraň pro jaderné odstrašení je idiocie.. miluju ten film..

2 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...