Diskuse

Ruský šváb

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor článku si jednotu v NATO a EU představuje stylem "držet hubu a plnit rozhodnutí velmocí". Kdo hubu nedrží (Zeman, Sobotka) je ruským švábem, putinistou a dělá nám ostudu.

Tak takhle dopadli někteří naši spoluobčané včetně autora článku po 25 letech svobody a demokracie. Už se jim zas stýská po tom, že plnili usnesení vrchnosti bez řečí a bez připomínek.

7 0
možnosti
MP

Zatímco my jsme byli spíše Krušnohorci.  Znáte Náhlovského ? Když Slovanský kmenový svaz vedený kupcem Sámou hrdině odolával náporu Avarů,  pouze Krušnohorci otevřeli první maďarské gymnázium na sever od Dunaje...

0 0
možnosti
Foto

Je docela prča, že mi zrovna u tohoto článku v pravé, reklamní části, vyskočila reklama na volby. A koho jiného, než ,,tiptop devítky dvounulky";-DCesty páně....8-o;-)

2 0
možnosti
Foto

Ach joó´, někdy je to náročné i dočíst.RvRv

3 1
možnosti
Foto

Znáte latinský název druha švábů, rusa domácího? Blattella germanica. Tak si to přeberte. Ono skákat na mediovlně není bez úskalí.Rv

3 1
možnosti
MP

Ano znám a jsem si vědom rozdílů i mezi blatta orientalias (u nás šváb domácí) a blattela germanika  (Rus domácí)

0 0
možnosti

Je nesmírně půvabné Vaše hodnocení Zemana a jistě i Sobotky. Zvláště tehdy, uvědomí-li si normální člověk i obyčejnou pravdu. Zeman i Sobotka ty sankce hodlají dodržovat v rámci jednoty EU (ono jim také nic jiného nezbývá) a jednají pouze v zájmu ČR - Sobotka aktivně v oblasti jaké sankce a oba jen nahlas vyjadřují svůj kritický postoj či chcete-li názor. Nechme stranou způsob. Zeman v tom vnějškově konsistentní zdánlivě není, Klaus byl a je konsistentní. Váš typ si demokracii představuje poněkud autoritativně, nemyslíte? Nechcete nakonec abychom jako stát jen drželi hubu a plnili bez řečí, co se v té EU upeče - i kdyby to pro nás bylo tisíckrát nevýhodnější než pro ty druhé.

Nemluvě o tom, že jiné postavení v držení té jednoty mají země EU různé. A budou je plně využívat, chcete-li zneužívat. Sankce nesankce.

Nad podobnými reakcemi nestačím žasnout. Štětina by byl ochoten dokonce odmítnout plyn a ropu od Ruska - u něj není divu, je zřejmé, že netuší o čem jde řeč. U Vás se Vašemu postoji také nedivím. Stejně jako Štětinové, netušíte o čem se s takovou lehkostí a pocitem vlastní odbornosti vyjadřujete. Jak v celku, tak i v té drobnosti, čím, že je ten Zeman a potažmo zřejmě i Sobotka tak ostudní. Nezlobte se, jste k smíchu. A nejen Vy sám.

12 2
možnosti

přesně tak, pane Špáto,

naši stoupenci pravdy-lásky mají problém i s tím, že Zeman a Sobotka řeknou něco v tom smyslu, že "dohodu o sankcích dodržíme, ale považujeme je za nesmysl". I tento názor je prý zrada a ostuda, protože kdyby vládla naše opozice a prezidentem byl kníže, budeme držet zobák a splníme dohodu bez řečí, ale o to víc budovatelsky a nadšeně.

6 1
možnosti
Foto

Jojo. Tak je to zas naprášený. Dycky je na čem a na kom se zviditelnit.;-O;-€8-o:-P

P.S.: Kdopak zasponzořil natočení klipu? Klidně bych si tipnul, ale myslím, že mnohý si udělaj obrázek sami. No a jiný se zas budou dávit radostí, jak JIM to bylo nandaný. Možná až namajdaný;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...