Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vtipné, určitě vtipnější než Vaše konstrukce se stíhačkami. Asi před rokem, že? 

A také nějak lajdáte svůj vypracovaný antirusismus.

0 0
možnosti

no ve své "konstrokci se stíhačkami" jem šlápnul na palec putinovým patolízalům - jako jste vy. tak se nedivím, že prskáte  .o)

1 0
možnosti

Asi před rokem (neb už před dvěma roky?) se na tomto portálu diskutovalo, že vedení EU došlo k závěru, že vzhledem k nízké porodnosti bude do r. 2030 Evropa potřebovat 50 milionů imigrantů, převážně muslimů. Populační divize OSN (UNPD) již v r. 2000 uvedla, že Evropa bude do r. 2025 potřebovat dokonce 159 milionů migrantů. Němečtí politici mluvili nedávno o tom, že jim chybí lidé, nemají například ošetřovatele ke starým lidem. Na počátku migrační vlny tedy vítali nové příchozí. No, teď vidí i některá negativa. To je vše.

Ta fabulace o pomstě za Lenina mne potěšila, dávám za ni karmu.

0 0
možnosti

Vtipné - ale Rusové v tomhle prsty nemají.

4 0
možnosti
Foto

Spolkové státy prý už nemají žádnou kapacitu pro ubytování imigrantů? Vždyť tam mají ještě nějaké ty areály bývalých koncentračních táborů - ostatně v areálu bývalého koncentračního tábora Buchenwald už prý asi 21 imigrantů ubytovali. Možná jen čekají na reakce veřejnosti, a když to projde, budou v tom pokračovat. :-/

2 0
možnosti

Takze Merkelova je jen pomsta za Uljanova. To beru.

4 0
možnosti

Úvaha zajímavá, osobně si myslím, že pod touto "uprchlickou krizí" není podepsán Sovětský svaz, i když některé indicie tuto teorii podporují, ale USA. Ekonomicky silné a stabilizované Německo "bolševickému" Rusku nevadí, spíše naopak, ale Německo, jako ekonomický tahoun  EU není to pravé ořechové pro krachující USA.

Ale autore, Moskva je snad dost veliká a tak by si to velké "M" ve svém názvu zasloužila;-);-);-D

2 0
možnosti

Tak nevím, jestli vtipným způsobem, ale jako jedna z mála věcí by to dávalo smysl. Zdráhám se věřit, že by byla Anděla hloupá, tedy musí být navedená.

6 0
možnosti

Je stará, unavená, bezdětná (a tedy i bez vnoučat) a až je podle různých novinářů "nejmocnější ženou planety", smrt se blíží a s tím i uvědomění, že to vlastně k ničemu nebylo, když nemá potomky. Takovým lidem není vhodné dávat do rukou politickou moc.

6 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...