Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obdivuji Vaši velkorysost, se kterou úmyslné nebezpečné jednání, které může mít za následek smrt hned několika osob, považujete za "klopýtnutí". Zároveň obdivuji Vaši sebejistotu, která Vám umožňuje neomylně určit co je morální a samozřejmě odsoudit to, co jste klasifikoval jako nemorální. Dále mě omračuje Vaše jasnozřivost, díky které víte, že příčinou něčího dlouhodobého a systematického upíjení se je hysterický, nenávistný dav.

0 0
možnosti

Když se někdo dopustí úmyslně nebezpečného jednání, má být ZABIT ? nebo stačí doživotní kriminál ? Tady se DO TE DOBY BEZUHONY člověk dopustil zkratového jednání. Kromě odřených plechů se nikomu nic nestalo. to až PROPAGANDA A VEREJNE MINENI z něj udělalo nejprve VRAHA a potom SEBEVRAHA. Ano lidé jako jste právě VY.

0 0
možnosti

No blogere, vy jste tedy hrdina. A charakter, to se musí nechat. Když vám dojdou argumenty, tak prostě nepohodlné příspěvky smazat. Jste zbabělý demagog. Tímto s vámi končím, zbabělci mi za diskusi nestojí.

0 0
možnosti

Dámo, byl jsem ted cca hodinu pryč od pc a N I C opakuji N I C jsem nemazal . Jestli tedy někdo smazal vaše nějaké plody duševní námahy, ptejte se REDAKCE.

0 0
možnosti

P98e74t46r 49M70u53n55z64a70r

20. 4. 2016 13:27

Jsem vždy překvapen, kolik se najde obhájců takových raplů jako ten opilec. Schválně, kolik myslíte, že by dostal někdo, kdo vystřelí do houfu lidí a jen shodou náhod dvou lidem prostřelí čistě sval. A pak si klidně odešel. Myslíte, že by dostal podmínku a zabavení zbrojáku a zbraně? Pokud by šel tomu odsouzení naproti, arogantním chováním u soudu?

A přesně to udělal tenhle chlápek, jen jako zbraň použil auto. Protože to auto použil úmyslně jako zbraň, protože někdo narušil jeho ego. Takže nejde o něco, co se může stát komukoli z nás, aspoň doufám, že většina lidí má nastavené nějaké meze, které jim tohle nedovolí.

Nad jeho smrtí nejásám, ale také ho nelituji. Ani na chvilku.

2 0
možnosti

Prosímvás a co ti policisté na konci článku ? ti se dokonce bez oprávnění pokoušeli motorkáře hmatem lámajícím vaz popravit.... a to jako veřejní činitelé.

0 0
možnosti

Pokud je na světě většina lidí jako Márová, je uchlastat se k smrti, jediná rozumná varianta. Requiescat in pacem, piráte!

1 0
možnosti

Ano, uchlastat se. To je takové......mužné a odpovědné řešení, jímž čelí svému selhání charakterově skutečně silní jedinci.

1 0
možnosti

Vnímám tento případ stejně jako Vy.

Ten chlap byl asi rapl, ale byl to jinak bezúhonný člověk, který nepřenesl exemplární trest za .... za co vlastně?

Někoho zranil, zabil, zmrzačil??

Rozumím mu.

R^

2 0
možnosti

Způsobil zranění dvou lidí a jenom náhodou to nebyla smrt nebo zmrzačení.

0 0
možnosti

Pochopil jste, z čeho měli ti diskutující v souvislosti se smrtí silničního piráta největší radost? Z toho, že už nebude mít možnost někoho nevinného na silnici zabít, až si bude chtít zase honit svoje zbytnělé ego. Souhlasím s nimi.

2 3
možnosti

Pochopil jsem jediné. Že tohle co udělal se může klidně stát i vám. btw totéž by nastalo kdyby mu sebrali auto a řidičák. Ale lidem jako vy zrůdnost exemplárních trestů nedojde. Ano právě O VÁS jsem ten blog psal.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS