Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Co jsme si zvolili, to máme. Příště budeme chytřejší.

0 0
možnosti
VV

Vychazite z ponekud mylneho predpokladu, za majitele herny je odbornikem, ale zaroven amater majici dost casu hledat a preprogramovavat jednotlive Proxy. Pristup na ne take neni zdarma a cele splneni hodne zpomaluji?

Jak asi budou ti hraci reagovat na pk ale splneni a vypadky?

0 0
možnosti
MP

majitel herny, tomu jde o PRACHY ten si odborníka zaplatí.

2 0
možnosti
PH

No, ještě je tu jedna možnost, že je to tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá a Babiš to ví.R^

0 0
možnosti
TD

Návod číslo 4 - místo přes web začněte sázet přes mobilní aplikaci Vaší oblíbené sázkovky (pokud už to tak dávno neděláte). Jelikož BabišBox blokuje jen webové stránky a mobilní aplikace se zpravidla nepřipojuje k webovému serveru sázkovky, tak na ní BabišBox vůbec nezafunguje :-)

1 0
možnosti
RH

R66a41d53e48k 31H43o80d73a15ň

27. 5. 2016 13:08

Jednak to spousta lidí už dávno "obešla", protože například UPC mělo jednu dobu pravidelně výpadky DNS, takže všichni přešli na 8.8.8.8, takže už je ta blokace stejně nepostihne.

No a v Opeře jde rovnou zapnout vlastní VPN. Sice není dokonalé, ale stačilo by i na "pokročilejší" blokování než jen skrze DNS.

0 0
možnosti
MP

Kdepak, blokování NEMÁ BÝT pomocí blokování na úrovni DNS ale rovnou na úrovni URL. A ad 8.8.8.8 : Když si provider na firewall upřesměruje 8.8.8.8 UDP port 53 - nebo lépe VESKERY udp provozu na port 53 na SVOJE DNS, máte po obcházení

0 0
možnosti
OP

Já ty návody nečetla, asi jsem blbější než obyčejný laik, ale stejně máte karmu za ten Babišův výrok, který mi připomíná slavného Milouše Jakeše ;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...