Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miluju milovníky konspiračních teorií. Je to asi zábavnější než si prostě přiznat, že agresivní, nenávistná kampaň příznivců vystoupení Británie z EU si prostě vybrala svou daň. Srovnání s atentátem na Annu Lind trochu pokulhává. Anna neměla ochranku, protože ji zkrátka nikdy nepoužívala. Ve Švédsku není česká, papalášská tradice, kdy má na ochranku nárok kde jaký bezvýznamný nýmand. Legrační je, že ve spojitosti s tímto atentátem jsem slyšel konspirační teorii o tom, že švédská policie, která má ve svých řadách většinu pravicových policistů a pravicových extremistů věděla kdo byl pachatelem, ale nechala jej unikat právě proto, aby to neovlivnilo právě ono referendum. Ale to je kouzlo všech konspiračních teorií. Fantazii jejich tvůrců se vážně meze nekladou. ;-D

2 2
možnosti

Máte na tu konspirační teorii důkat ? odkaz atd ?

3 1
možnosti
Foto

Není to tak, že by za to politici mohli, ale je logické, že politici šířící nesnášenlivost a nenávist, "hrající" na nacionální strunu mají častěji mezi nesnášenlivými a nenávistnými lidmi i své "fanoušky".

Pokud psychicky narušený člověk poslouchá lži o tom jak je národ v ohrožení, jak EU bere svobodu....snadno se pak může stát, že díky své nemoci zaútočí. Podobně jako se to stalo v té anglii.

2 9
možnosti

Já pořád poslouchám, jak je Evropa v ohrožení. Jak ji ohrožují krvelační fašističtí euroskeptici a kritici islámské invaze. I já jsem oběť nenávistné kampaně různých Palatů a Mánertů :D

2 0
možnosti

Lidsky vraždu Jo Cox sice můžeme odsoudit, ale její zvrácené multikulti názory, a vůbec podporu genocidy původního bílého obyvatelstva Anglie je nutno zcela odmítnout.RvEU

10 3
možnosti

Naprostý souhlas, snad s výjimkou toho, že bych slovo "můžeme" nahradil slovem "musíme", avšak o to více s Vámi souhlasím ve všem ostatním, co jste napsal.

8 1
možnosti
Foto

To celé by znamenalo, že by všichni poslanci a aktivisté, kteří jsou ostře pro anebo proti nějakému významnému dějinnému činu měli mít ochranku. Stejně ale mohou být sestřeleni snipery třeba z okna nějakého domu, takže se to stejně neuhlídá.

1 0
možnosti
Foto

P10e15t33r 24H22e72s68s

19. 6. 2016 13:41

To chcete říct, že lidé změní názor ja své přesvědčení jen proto, že byl někdo zavražděn? To tedy znamená, že lidé nejsou pevně přesvědčení o své pravdě a ovlivňují chod své země a EU podle emocí? Tak to je super pocit, že za rok by to bylo úplně naopak.takoví voliči by neměli mít volební právo. Nebo je to jen výmluva pro neúspěch brexitu.

1 2
možnosti

jak je vidět tak ano... viz novinové titulky o zcvrácení názoruu britů.. z 10 pro brexit na 5 proti...

2 1
možnosti
Foto

Zavražděn byl i politik Boris Němcov v Rusku nedaleko Kremlu, odpůrce anexe Krymu k Rusku, jenž chystal demonstraci a Krym nebyl vrácen, protože v Rusku nebyla politická vůle jej vrátit Ukrajině.

2 1
možnosti

Tak tohle je už ryzí hyenismusRv

Cameron apeluje na Brity: Zůstaňme v EU, nepůjde to vrátit. Coxová představovala to nejlepší z nás

15 2
možnosti

Vždy platilo a vždy platit bude "cui bono?". To není žádná konspirace, ale historicky prokázaná skutečnost.

3 2
možnosti

J50a10n 86R33á67ž

19. 6. 2016 13:05

Se zpožděním jsem si přečetl články, na než odkazujeme. Za velmi "výživnou" se mi jeví diskuze pod druhým z nich. Konstatuji, že se vůbec neliší od diskuzí pod blogy na těchto i jiných českých stránkách. Ukazuje to na názorovou shodu v zásadních otázkách na které hledá evropská veřejnost dnes odpověď.

2 0
možnosti

Paralel k této vraždě je velmi mnoho...Kennedy, Petra Kelly a další. K tomu je nutné vědět, že naši sametovou revoluci naplánovaly tajné služby a také ji pak dle plánu provedly....

a vše je to jen a jen práce vládnoucí třídy.....

3 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...