Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesné:

Exekutoři, lichváři, OSPODy, Zákeřní státní úředníci, které prakticky nelze volat k zodpovědnosti. Justice a policie překročující zákony. Soudci soudící podle svojí zvůle, nedotčeni ani Právem ani Spravedlností.

0 0
možnosti

Karma. TYTO VĚCI, TATO SVINSTVA JE TŘEBA MEDIALIZIVAT, MEDIALIZOAT A MEDIALIZOVAT. A jednou snad, až právo zvítězí, zločinní pracovníci Barnevernetu, některé české opatrovnické soudkyně, ale i pracovníci juvenilní systému v Británii dostanou zasloužené tresty smrti, stejně tak jako byli souzení esesáci po druhé německé válce.

2 0
možnosti
Foto

Sám jsem si nasadil svůj "obojek". Dobrovolně, veřejně, přes nepochopení některých. Kvůli svým dětem a dalším dětem a jejich rodičům, většinou tátům, aby nemuseli žít svůj vzájemný vztah jen jako iluzi svobody a důstojnosti.

3 0
možnosti

J78a87n 81R96y56s85k37a

3. 7. 2016 19:32

Ten článek sedí i na situaci u nás, jen Barnevernet je starší ségrou OSPOD.

Metodika odstranění nepohodlných rozšířená i na matky.

A zatím dál Trubci s Majitelkami to nechaj namnožit až sem a až potom budou čumět.

2 0
možnosti

Neprosto nehorázné zdůvodnění rozsudku, ať již to bylo jakkoli.

3 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, ž mám o našem, tedy českém, veřejném mínění ten nejhorší názor. Podle mě lidé vůbec neuvažují samostatně, ale vždy se nechávají strhnout nějakou "hurá akcí".

Již proslulý je případ Lacina, kdy sice nešlo o dítě či děti, ale odskákal to jeden nevinný člověk. Myslím tím nevinný ve smyslu obžaloby, nikoli nevinný ve smyslu dopravního přestupku.

Dalším takovým případem byl loni případ speciální pedagožky Dominiky Bezděkové, která neudělala nic jiného než svědomitě plnila své povinnosti a podezřelý v celé kauze, V. Klička se oběsil.

Lidové běsnění neustalo ani potom, co jeho bývalá žena či družka sdělila, že u nich doma zkoušel na dětech totéž.

Takže, veden těmito a dalšími zkušenostmi se tak nějak odmítám zapojit do "honu na Barnevernet", zvláště pak, když mám dojem, že paní Michalákové zkresluje věci ve svůj prospěch a lakuje vše, co se jí týká, na růžovo.

2 2
možnosti

vzhledem o tom, že o nýrské cause jsem psal, a mám informací dost na to, abych viděl do více souvislostí. a troufnul si říci, že obě psycholožky PŘESTŘELILY. a zqapříčinily tragédii..

7 1
možnosti

Karma. Smutné, ale bohužel pravdivé. Snad se lidi v Evropě konečně začínají probouzet a uvědomovat si, kolik našinců se naprosto stejně nechalo zlomit ze strachu, aby nedostali "obojek" a nebyli vyobcováni ze společnosti, např. proto, že nechtějí další ničení své národní identity či institutu rodiny, jako "zpátečníci", "nacionalisté", "zaprdění xenofobové"..., atd., atd.

5 0
možnosti
Foto

Ano, tak by se to dalo říci, ale myslím si, že zas až tak se lidé nebojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...