Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J42a51r96a 81R76a38n15k

16. 7. 2016 6:32

https://www.theguardian.com/world/live/2016/jul/14/nice-bastille-day-france-attack-promenade-des-anglais-vehicle

To jen, pokud byste se chtel presvedcit, ze kulky byly i na postrannich oknech a ze motocyklista, ktery se chtel ze strany dostat dovnitr, do trucku byl take zavrazden, tak to vytisknete jeste vice, ale nejdriv si prectete nekolik clanku o tom, jak to skutecne bylo.

1 1
možnosti
Foto

Kdysi jsem viděl film o tom, jak teroristé plánovali útok navedením letadla na nějaký cíl, pak přišlo 11.9.

Nedávno měl premiéru film o Hepnarové, pak přišlo Nice.

2 0
možnosti
AK

Karma, je třeba vydat směrnici EU, že na automobily se budou montovat jen nárazníky z měkké gumy, nože budou muset být všechny zakulacené a jen s nízkou mírou ostrosti a všechny střelné zbraně budou jen na gumové projektily. A když to nebude stačit, tak se ještě přitvrdí. Není možné abychom takto terorismus nakonec nevymýtili:-)

3 0
možnosti
ZB

Nechtěli ho trefit...tak toto muže napsat jen osoba velmi mdlého ducha.Pokud jde o zpřísnění zákazu zbraní EU dělá jen to,co už je v Británii nebo v Austrálii dávno zavedeno a to jistě nejsou země,které by "trpěly pod totalitní vládou EU"....;-)

2 6
možnosti
MP

vysvětlete mi prosím, proč oblast řidičovy hlavy a trupu není zasažena ? když jinak jsou kulky téměř po celém skle ?

1 0
možnosti
TH

Už Vás vidím, jak byste se v tom chaosu a rychlosti trefil tomu útočníkovi přímo mezi oči. Příliš koukáte na americké filmy.

A umíte si představit důsledky toho, kdyby vlády povolily neomezené držení zbraní?

Začal byste při první indicii něčeho podezřelého střílet? Kuloví, za klávesnicí je každý hrdina. Zbraně patří do rukou těm, kdo na to mají a s chladnou hlavou vědí, kdy a jak je použít.

Liberální přístup k držení zbraní může vést k tomu, co každou chvíli vidíme v USA. Oni to nejsou jen islámští teroristé, kdo zbraň otočí proti náhodným civilům.

2 10
možnosti
TH

Pro mínusáře mám poznámku. Až Vám bude na silnici mávat před obličejem kvérem nevyrovnané individum, kterému vadí, že jste ho předjeli, tak si nestěžujte, že zbraň může mít každé pako.

1 4
možnosti
VP

Prozradím Vám sladké tajemství z balistiky a něco o pudu sebezáchovy ... já vím, vy jste neohrožený internetový hrdina, vy se jedoucímu náklaďáku postavíte čelem a hrdě ho svým mohutným tělem zastavíte ... ale to víte, drobní frantíci se postaví bokem a střílejí, ono fákt nezáleží kde je díra ve skle, ale kam byla mířena, možná, při vašem vzdělání ani netušíte, že ho mohla zabít kulka která udělala díru v bočním okně ...

5 0
možnosti
MP

já jen vím, že existuje něco jako statistika a že stoipy po kulkách by měly být rovnoměrně rozuptýleny po celé ploše.

0 3
možnosti
Foto

Chovatel na daňové farmě nepotřebuje aby jeho lidský dobytek byl ozbrojený. Tak jako se kravám řežou rohy, tak se lidskému dobytku postupně zakazuje, aby se mohl ozbrojit a bránit.

13 0
možnosti
VJ

Ovce taky patří mezi dobytek?

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...