Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím, do písmene. Tedy ne do písmene - až na jedno písmeno: "zkrátka" se píše se "z" na začátku, nikoli "skrátka". Ale to jen abyste viděl, že jsem četla pečlivě. Jinak, pochopitelně, karma.

0 0
možnosti

Nezbývá nic jiného než ozbrojit každou rodinu.

Naštěstí ministr vnitra to vidí stejně (nejsme příbuzní! ani vzdáleně). Ministr vnitra je z konzervativní Plzně a chová se podle toho a zastává klasické plzeňské měšťanské hodnoty, byť je u socdemáků (ostatně právě plzeňští socdemáci zvrátili za první světové války postoj české sociální demokracie, která chtěla zachovat Rakousko - oni to byli, kdo je přinutili podepsat aspoň dodatečně Tříkrálovou deklaraci). Být Plzeňák je důležitější než být člen té či oné politické strany, na základní politické postoje to má mnohem větší vliv i než třídní původ (;-)).

Pro případ, že bude i naše země vzdor postojům našeho ministra vnitra donucena Bruselem přijmout protidekratické zákony na odzbrojení občanů, je třeba se včas zajistit a opatřit si co nejvíce zbraní, které pak mohou být případně "ukradeny" či "zničeny" a přejít do ilegality.

A samozřejmě vedle střelných je třeba opatřit si i zbraně chladné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...