Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I38v49a34n 93M51i95n91á20ř

30. 10. 2016 22:50

Autor zřejmě zapomíná, že v den jakýchkoli oslav a atrakcí je "Staromák" plný vždy ! Spousta lidí se zde zastavila a setrvala - aniž by se názorově musela ztotožňovat - se záměry pana Horáčka ! Ten ovšem velmi přesně věděl, jak na city davu apelovat ! Přítomnost pana Bradyho byla jen záměrnou anti-prezidentskou inscenací k Horáčkovu teatrálnímu zviditelnění !

2 7
možnosti
RC

Tesny dav pocita 5 osob na m2.

Staromak, bez prostor pred orlojem a postranich ulic ma neco malo pres 10 tisic m2 (viz katastr). Z toho je jasne, ze 100 tisic po Naganu je nemysl. Stejne tak tech policejnich 5000 ze vcerejska.

4 0
možnosti
PN

Nemůžu souhlasit s tím, co předvedl Zeman, ale rozhodně bych nikdy na takovou akci nedorazil. Těch svazáků s EU vlajkami.... To jsem si vzpomněl na komouše. Ne, nechci ani Zemana, ani tuto lůzu.

1 2
možnosti
RC

A jak byste si predstavoval protest proti Zemanovi? V hospode u piva nadavat?

BTW, u takoveto otevrene akce nikdy nevite, kdo a s cim dorazi. To vedeli jen organizatori toho, ceho se zucastnil MZ loni, 17. listopadu na Albertove. Pustili si tam jen toho, koho chteli.

4 1
možnosti
MM

Ano, máte pravdu. Je vcelku podastatný rozdíl, zda si 28.10. pan Horáček (a další) uřízl svým vystoupením ostudu před několika tisíci lidmi, či před 60 - 70 tisíci a je jedno, proč na náměstí přišli.

3 10
možnosti
MV

Až vy snad jednou pochopíte, proč ty lidi na náměstí přišli, bude už pro vás pozdě....;-)

7 3
možnosti
Foto

Hezky napsano - to namesti bylo totalne plne

10 0
možnosti
JP

Dnes oficielně přiznáno nejmeně 15 000 lidí

0 0
možnosti
RP

Dneska nemá cenu "přemílat" počet lidí na takových akcích. Kdo chce, nemá problém s tím najít fotky nebo videa zveřejněná na internetu a učinit si svůj názor sám.

1 0
možnosti
MB

No, popravdě řečeno...udělat něco na Václaváku nebo Staromáku..zajistit tomu hudební produkci, tak se náměstí zaplní...účastníky, kolemjdoucími, turisty ...automaticky.

Když se k tomu přidají ještě televizní upoutávky s náznakem, že se něco možná bude dít, přijede i řada zvědavých čumilů (bez ohledu na to, jak jim Zeman leží v žaludku), kteří vždycky míří tam, kde se něco děje.

Takže odhadovat počet skutečných...tj.angažovaných účastníků je nemožné.

Já bych takové akce odkazoval na Letnou... nikoho by neblokovaly, nepletli by se tam turisté a kolemjdoucí, čumilové by zvážili, jestli jim to stojí za to...a bylo by to takové přehlednější a opravdovější ..

9 8
možnosti
MP

Děkuji za sice nesouhlasící ale SLUŠNÝ A VALIDNÍ NÁZOR. Jen více a houšť takových oponentů.

0 0
možnosti
AT

Bože můj... není to skoro jedno? Nevyhnula se tv tentokrát přesnějšímu číslu právě proto aby se počet lidí hůře zpochybňoval? A nevedly se zbytečné diskuze, které jenom odvádějí pozornost od předmětu protestů? Jak je vidět, marně...

1 4
možnosti
JL

Kolik lidi bylo na tom Staromaku? Ja bych podle tech obrazku: bylo tam tolik lidi co jich tam vlezlo a vypada, ze nekteri byli i v prilehlych ulicich. Tedy melo by jich tam byt tolik co jich tam bylo v roce 1948 kdyz tam zvanil Gottwald "pote co se vratil z hradu". Komuniste se chlubi obrovskymi cisly, ze tam museli byt namackani jako sardinky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...