Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Prämie mate to hodne popletene. na pocatku sovetske blokady berlina v Rode 1948 nebyl John Kennedy jeste ani Senatoren a pohybuji, ze Gesellschaft o existentielle jakehosi Berlina.

0 0
možnosti

Dnes v tištěné MF DNES: Titulek " V berlíně vraždil kamion" a v článku ...." Podle výpovědi očitých svědků, jež se objevila na webu nejčtenějšího deníku Bild měli řidič a jeho spolujezdec "východoevropské rysy", což by zřejmě vylučovalo islámský atentá, kterého se Německo v době vánočních svátků velice bálo" L. Palata

1 0
možnosti

Nojo, jenže Bild je předobrazem našeho Blesku. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J24o61s54e59f 28B49a31s83l

20. 12. 2016 15:35

Souhlas, jenom k tomu titulku bych si dovolil poznamenat, že Berliner je německé označení pro koblížek. Jistě to bylo i od J.F.K. míněno jinak, ale moji němečtí přátelé se tomu dodnes rádi zasmějí.

0 0
možnosti

vidím, že zde mám už přidělenu osobní "Firing squad":-P

1 0
možnosti

Tak nevím, co psali a říkali v Česku, ale včera jsem přepnul na N24 a NTV hned jak mi zapípal iPad. Nikdo o východoevropském vzezření nemluvil, jen že spolujezec je mrtvý, že asi zemřel při nehodě. Taky řekli, že auto má polskou značku, ale že to nic neznamená, že může být ukradený. A že chytli podezřelého řidiče. To opakovali dokuď jsem neusnul. Ráno v půl šestý už hlásili, že to auto ukradl řidič v Polsku a že řidiče asi unesl. Nikdo nemluvil o "spolujezdci", ale o osobě na sedalde spolujedce. To jsou takové malé rozdíly, kteryma se hecuje napětí. Stejně od začátku kazdej věděl, že to byl islámskej terorista a jen se čekalo až to policie potvrdí. :-)

1 0
možnosti

A67d60a79m 16P47o71c54h79e

20. 12. 2016 12:51

To východoevropské vzezření psal přímo idnes...

2 0
možnosti

J52a84n 11S83e86m78i51k

20. 12. 2016 12:36

mate tam spustu veci spatne:

1) "Legendární větu, kterou na počátku sovětské blokády západního Berlína pronesl prezident Kennedy "

Blokada zapadniho berlina byla nejakych 13 let nez vubec nastoupil do funkce Kennedy. Kennedy to pronesl po postaveni berlinske zdi, ktere s blokadou spojeno nebylo.... navic ne na zacatku ale asi rok pote

2) "Hovoří se o "spolujezdci polákovi" . Hovoří se o "východoevropském vzezření" pachatele. A tak dále. Úhybné manévry, kterými se oficiální místa snažila zakrýt zřejmou pravdu "

Svedci hlasili ze v kamionu byl beloch(ted vime ze patrne zavrazdeny pachatelem) a kamion mel polskou poznavaci znacku....coz jsou fakta a z toho to "vychodoevropske vzezreni".... nesmite hned za vsim hledat konspiraci

3) "že jak oficiální místa tak i novináři v první chvíli jako obvykle LHALI jak když tiskne. "

...nesmite zamenovat "lhani" za reportovani pouze overenych faktu. Media od pocatku zminovala vedle faktu I ruzne spekulace vcetne toho ze slo o pakistance. To mimochodem doted neni z oficialnich mist potvrzene.

Myslim ze Vas problem je ze pozadujete aby "logicke domnenky" a "neoverene zpravy" byly prohlasovany za fakta.

Pokud nejsou informace overene, bylo vzdy zasadou dobre zurnalistiky dat jasne najevo co je overeny fakt, a co je domnenka. Tot vse

0 3
možnosti

Takže označení zavražděného Poláka za spolujezdce byl ověřený fakt? Pachatel zavraždil Poláka, a proto má výchoevropské vzezření - ověřený fakt? Zřejmě nový název pro vytáčky a lži.

5 0
možnosti
Foto

Máte karmu, pane kolego. A šťastné a veselé svátky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...