Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pobavila mě představa píchaček na vrátnici prognosťáku, to se vám povedlo!R^

2 0
možnosti

schromáždění ??? 8-o8-o8-o Rv

0 0
možnosti

pozor na žilky.. Pukaj

0 0
možnosti

Pan Zeman se připravuje na pozici konzultanta prezidenta odborových svazů, kde chce se bude snažit prosadit ústavní změnu, že všechny profese, které mohou být sdružovány v odborových svazech, budou pracovat zákonně od 8 hod. Pokud někdo náhodou přijde do práce dřív (nespavost, jde rovnou z pařby apod.), bude mu každá tato hodina navíc nahrazena dnem placeného volna,

3 0
možnosti

Promiňte, ale demise je vážný akt. Pokud sekretariát večer demisi potvrdí a v 7 ráno to chce změnit.... tak nezlobte se na mě.

1 1
možnosti

Máte pravdu, demise je vážný fakt. Pokud ji večer potvrdil a ráno odvolal vzhledem k předpokládáným nevyjasněným okolnostem, snižuje to proces podávání demise, nikoli důvod a definici demise. Když oznámíte v práci výpověď a pak se jdete optat, jakým stylem ji podat , aby to bylo podle vašich představ, asi by vás překvapil večírek na rozloučenou. A nezlobím se na vás.

2 0
možnosti
Foto

Inkousti opravdu nezačínají v 7:00 hod. A zvláště pak ne v Praze....

1 1
možnosti

Je úplně jedno jestli inkoust nebo neinkoust . Politik má být vzhůru a jednat když to politoická situace vyžaduje. Hasiča taky vytahnou z postele když hoří.

6 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...