Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A prosím vás, ten Ortel provozuje hudbu a zpěv? Mně se to nějak uniklo. ;-D

0 0
možnosti

upřímně ? neprovozuje..

1 0
možnosti

I91v96a 18R71a86k60o28v53á

27. 11. 2017 10:21

Už Váš blog stáhli, aby nebyl vidět :-/ proč asi?! protože má logiku.

3 1
možnosti

Není stažen. Jak jste na to přišla?

0 0
možnosti

Podle mého názoru tím organizátoři jen a jen pomohli Ortelu.

Kdyby mu cenu nechali, tak o co by šlo? Každý rok je někdo tím Slavíkem, tak by to letos byl právě ten Ortel. Ten by si užil pár minut slávy, ale dnes už lidé zase musí do práce a jejich myšlenky by byly jinde než u toho Ortelu, protože každý máme svých starostí pracovních, osobních, rodinných, finančních, zdravotních a dalších až nad hlavu.

Takhle Ortelu vzali jenom to oficiální ocenění, ale v podstatě přiznali, že vyhrál, takže skutečné vítězství mu nevzali, ale navíc na to jen a jen upozornili, takže se o tom bude mluvit mnohem více, než by se mluvilo o té anketě jako takové, kdyby se obešla bez skandálu.

Příměr, i když mnohem tragičtější, protože v něm šlo o úmrtí lidských bytostí:

Při veškeré úctě k Miladě Horákové nebo k Heliodoru Pikovi nebo při vší neúctě k Rudolfu Slánskému, který na rozdíl od těch dvou byl komunistickým zločincem, svým způsobem dostal jenom to, co sám předtím rozdával jiným lidem, ale to je jen po stránce morální, avšak po právní stránce byl odsouzen stejně nezákonně jako ti dva kladní hrdinové, protože to odsouzení bylo za skutky, které zcela evidentně nespáchal, bychom o nich dnes v podstatě už nic nevěděli. Jejich vlastní působení bylo velice důležité v kontextu jejich doby, ale po téměř sedmdesáti letech jsou široké veřejnosti známá už jen jména těch, kteří skutečně stále v čele něčeho správného nebo něčeho špatného. Kdo byl na pátém nebo desátém místě, toho po sedmdesáti letech znají už jen odborníci.

To, že se dočkali slávy a nezapomnění, je způsobeno právě tou justiční zvůlí, která se na nich provinila.

Zastávám názor, že je lepší žít o tři roky déle než mít slávu ještě tři sta let po smrti, ale o tom nepíši. Píši o tom, že křivda a nespravedlnost mohou pomoci člověku k ještě větší slávě.

A to se teď organizátorům podařilo směrem k Ortelu, který na rozdíl od těch tří navíc tu reklamu mučedníka nemusel ani ničím zaplatit, natož aby ji zaplatil vlastním životem.

4 0
možnosti

Loni pomohl Ortelu Banga. A čím? Nic mu to nepřineslo. Myslím Ortelu.

1 4
možnosti

A tak byl Otel chtic/nechtic posunut o nekolik urovni vyse, odhalujic sebou timto nase praktiky, o kterych v jeho tvorbe neni ani zminka. Takze jeho misto na slunci je timto zaslouzene.

4 0
možnosti

Moje soutěž, moje pravidla, můj výklad. Účast není právo. Já osobně tam vidím porušení možná dvou bodů. Jinak datum vzniku profilu dává organizátorům zapravdu. Všichni tu máte vždycky plná ústa svobody. Nechte majiteli tedy právo, aby si rozhodoval o své značce sám. Každý ať si vyhodnotí, jaký smysl pro něho soutěž má. Každý rok nás čeká týden Ortela. Jinak o této provinční kapele neslyšíme.

2 14
možnosti

Ona to ani není soutěž, ale anketa, kde lidé hlasují o tom, kdo se jim líbí. Pokud si myslíte, že majitel má právo rozhodovat o zaslaných hlasech (za peníze), pak by se anketa měla zrušit, a majitel sám napsat pořadí.

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS