Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daním moc nerozumím a takových jako já, bude asi víc. Mně by připadlo normální, kdyby se už konečně zavedla jedna jediná daňová sazba na úplně všechno. Dříve se prý odváděly tzv. desátky, to prý byla desetiprocentní sazby daně. Teď by to asi nestačilo, ale to by mohli vypočítat ti, kteří se v potřebách státního rozpočtu vyznají. :-/

0 0
možnosti

I60v12o 40Ž10á11č68e51k

6. 2. 2020 0:28

A jak je to u takových těch jídelen, kterým se dřív říkalo závodní? My v práci chodíme na oběd do jídelny, která sídlí ve stejné budově, ale provozuje ji jiná firma. A když je někdo na cestě (jednání se zákazníkem apod.) a vidí, že oběd nestihne, tak požádá kolegu, aby mu jej vyzvedl do kastrůlku, že si jej pak sní na pracovišti. Nevíte, jak je to v tomto případě?

0 0
možnosti

tak že to celé vymýšlel nějaký šululůlůůůůů....

0 0
možnosti

Dokud bude Burešovi sloužit jeho 30% tupců, ke změně nedojde

6 1
možnosti

I87v88o 87Ž12á52č27e83k

5. 2. 2020 20:55

Nejsem a snad nikdy nebudu tak nadutý, abych si dovolil označit 30% lidí za tupce. Burešovi slouží těch několik málo lidí, kteří vedou ostatní politické strany. Mezi malými kašpárky je snadné být velkým kašparem.

2 0
možnosti
Foto

Já se Babišovi divím. Vždyť on už žádné prachy, ani moc nepotřebuje. Opravdu by takový nějaký bohatý strýček mohl ozdravit naše regule. Ale on to evidentně není.

0 0
možnosti

To máte tak, když v největším křesle na MF sedí účetní se silnou potřebou zavděčit se vůdci.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS