Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co takhle odpojit internet a účtovat v offline režimu? Při dodatečném zadání tržeb sice víte kolik, ale ne kdy. A když to napadlo mě, napadne to šenkýře taky.

0 0
možnosti

Nemáte chuť si zajít k psychiatrovi?

0 0
možnosti

Ano, mám... s motorovou pilou.... vrrrrrrrr:-P. Pozemšťane, masakr cen !

0 0
možnosti

Autor tady píše o hlídání přes EET.Ano, možná je to hlídání, ale co to je proti firmám, které sledují kolikrát a kolik minut jste strávil na záchodě?

Hodně firem, většinou zahraničních, ale už to zavádí i české firmy, zavedlo karty s čipami na otevírání dveří.A pokud jsou záchody na chodbě a ne přímo na dílně, tak dveře ven z dílny jsou na čip a ten otevře dveře.Zároveň se ale každé otevření dveří objeví v kanceláři v počítači s příslušným jménem.A protože se dělá na normy a vy si pak stěžujete, že normy nestíháte, v kanceláři kliknou na vaše jméno a zjistí, že jste za týden strávil tolik a tolik času na záchodě a kdyby jste na ten záchod nechodil, tak normy stihnete.

A za nesplnění norem je vyhazov, pardon, ne hned.První měsíc výhružný dopis a další měsíc propuštění s dovětkem HRUBÉ PORUŠENÍ PRACOVNÍ KÁZNĚ.

Takže co je horší, EET nebo záchody na čipy?

2 1
možnosti

Podle mě je to srovnatelné, včetně postihů. V obou případech se jedná o nemravné šmírování on-line.

3 0
možnosti

Leda prd. Češi si vždycky poradí jak převést vrchnost.

V 7:50 obejde vrchní hosty, zkasíruje je včetně předplacených objednávek, v 8:00 zamkne, prohlásí společnost za neveřejnou a může se popíjet třeba do rána.

A vrchní prudič si potom bude na tiskovkách libovat jak jsou opatření účinná a všichni je dodržují. ;-D

1 0
možnosti

Popadají další hospody, které se propadnou pod náklady, no nic, bude více klubů po vesnicích, hledají se obtížněji, ale "líná huba, holé neštěstí", že. Tržby může živnostník pořizovat do EET i po pracovní době, v případě nějakého výpadku, vyhořela pojistka a tak. Však Schillerová už má strach z větší ztráty legálních poplatníků (těch co po redukcích z nepochopitelných důvodů ještě zůstali) a vyhlašuje úlevy, zatím jen úřední, bez vlivu na výši daní, ale na to také záhy dojde. Takže hlavně neplašit.

0 0
možnosti
Foto

Malým hospodám s malými tržbami se teď vyplatí zavřít úplně, přerušit živnost. Aby nemusely platit povinné minimální odvody na sociální a zdravotní, měly by asi problém zaplatit i ty minimální. A větší hospody s většími tržbami přece platí odvody ze skutečných příjmů - ty když budou mít hospody nižší, tak prostě odvedou méně.

0 0
možnosti

Myslím, že v hospodách, kde budou lidi sedět i po osmé večer, si buď na EET nehrajou vůbec, nebo to zadají až druhý den. Určitě si tam nepustí nikoho "zvenku", aby riskovali, že je napráší.

1 0
možnosti
Foto

Ano je třeba vytvářet paralelní systémy které nebude mít stát pod kontrolou. Problémem je, že stát lidi tak vystraší, že oni si opravdu začnou myslet, že udáváním lidí, kteří budou porušovat vládní příkazy, ochrání sebe a společnost.

Je to stejné, jako udávání židů za druhé světové války.

1 1
možnosti

buď rád, že ti tu hospodu nezavřeli uplně

0 1
možnosti

Vy přestaňte kdekomu tykat, nejste na stranické schůzi. A buďte rád, že je pořád koho obírat, aby zbylo víc na Vás a Vám podobné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...