Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, Martine.

Nabízím vám doučování češtiny pro žáky základních škol.

0 0
možnosti

Neznáte Čechy. Podle mne každý druhý, který dostane upozornění, že byl v kontaktu s někým později pozitivně testovaným, se na to vyprdne, než by riskoval karanténu. Strach by možná dostali občané z rizikových skupin (senioři), ale ti zase většinou nejsou do systému zapojeni.:-)

1 0
možnosti

Pokud vím, fronty na Covid jsou venku a s rozestupy, takže možnost nákazy zde velká není.

Stát, nejspíš zastoupený Ministerstvem zdravotnictví, zVojtil v klidnějším létě přípravu na předpokládané podzimní scénáře druhé vlny. Pro případné rozšíření kapacit trasování a testování neudělal skoro nic. Důsledkem je komunitní šíření.

0 0
možnosti

Co myslíte, kolikrát denně to místo dezinfikují ?

0 0
možnosti

Ti ilumináti....;-)

2 1
možnosti

Horší než ilumináti jdou noxiáni.

0 0
možnosti

Problém tedy není v aplikaci, ale navazujícím systému testování. Je to ukázka jak funguje státní sektor a zdravotnictví "zdarma".

2 1
možnosti
Foto

I47v59a79n 74V76e34s80e72l59ý

25. 9. 2020 13:55

Je to sporné - když nemám aplikaci nic se nedozvím a v klídku si žiju dál. Když mám aplikaci a budu věřit v její anonymitu a dozvím se o kontaktu tak buď nejsem z covidu podělaný strachy a budu v klídku jako kdybych aplikaci neměl a nebo se třesu strachy před nákazou a zahltím systém jedním nebo dvěmi testy jak je popsáno v článku. A ještě je tu část samoplátců co se jen pro klid v duši ženou na test, utratí těch cca osmnáct stovek, aby měli klid na pár dní (proč asi platí negativní test při cestách do zahraničí většinou 72 a už jsem zaznamenal i jen 48 hodin? No protože za ty dva, tři dny už můžete být "nositelem viru").

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS