Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velkovexlákovi se hodí jakákoliv metoda vedoucí k výhře. Státníka to z něj neudělá.

3 1
možnosti

Vypadá to, že Babiš fakt straší lidi. Tady má někdo stažené půlky, že polovina národa poběží do sázkové kanceláře a že Pavel to nemá jisté. ;-D

3 1
možnosti
Foto

V první řadě bych usoudil, že to celé možná berete příliš vážně. Babiš jakožto premiér za kovidu poslouchal západní korporát a to samé by dělal i dneska jako prezident, kdyby přišlo něco důležitého. Totéž bude dělat Pavel (Fialův favorit), pokud vyhraje. Z geopolitického hlediska je úplně jedno, kdo tu bude prezidentem.

Zadruhé – nebo spíš podkapitola bodu prvního – si myslím, že obecně roli prezidenta trochu, nebo spíš hodně přeceňujete. Říšský kancléř? Absolutní moc? To jako vážně?

Zatřetí – a víte co? Já Burešův podporovatel nejsem ani náhodou (ovšem ani toho druhého), nicméně palec nahoru za originální nápad (bezpochyby ne jeho vlastní), a jestli má být výsledek prezidentské volby nějak zásadně ovlivněn takovouto absurdností, tak jen houšť, aspoň se z toho lidi poučí, aspoň uvidí, jaká to je všechno šaškárna, aspoň budou mít podnět k dalšímu společenskému vývoji. Někdy platí, že čím hůř, tím líp.

Mějte se.

5 0
možnosti

Náhodou, to je geniální myšlenka.

0 0
možnosti

Babiš řekl, že maximálně zdaní hazard. Aktivně pobízí Čechy k hazardu, pokud to někdo dělá musí ze zákona varovat před následky závislostí. Jenže on těm nešťastníkům téměř celou výhru zdaní, pak holding požádá o dotace a je to doma ve svěřeneckém fondu, no není to krásné a poctivé? ;-)

1 0
možnosti

"Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže." To jste přehnal, jistěže to velmi pomohlo generálu Pavlovi, taková úžasná reklama,t,aky proto, že se to napřed zdá jako antireklama, ovšem proč to nazýváte svinstvem? Dál už jsem tedy nečetl, protože mám dojem, že Vy se při psaní málo usmíváte. :-)

0 0
možnosti

no, článek jsem nečetl, ale píšu do diskuze :-P. A do toho, jak se tvářím při psaní, vám jest spromintím houbysvoctem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...