Martin Prášek

Čiň ČSSD dobře - peklem se ti odmění !

8. 11. 2016 6:57:58
V pondělí zemřel právník Zdeněk Altner. Pověstný tím, že pro ČSSD vyhrál stracený případ ohledně vlastnictví Lidového domu. Za což mu vděční socai udělali ze života peklo. Chtěl totiž za svoji práci ZAPLATIT PODLE SMLOUVY.

Byl by to dlouhý rozbor, proč a jak se tehdy ještě advokát JUDr. Zdeněk Altner ocitnul na místě, kdy za své náklady zastupoval socany. Nicméně výsledek je zřejmý.

Vysoudíl straně ČSSD doslova zlaté vejce. Dům v lukrativní části Prahy, příjmy z nájmů a tak dále. A především, historické sídlo ČSSD, což kromě desetimilonových částek do stranické pokladny ročně přináší i nemalou prestiž. Poté si ale dovolil moc. Přesně podle smlouvy si dovolil požadovat za svoji práci dostat ZAPLACENO. A nehodlal se nechat zahnat do boudy ani stáhnout do pozadí.

Co následovalo, se nedá nazvat jinak, nežli štvanice na člověka. Systematická - a nutno dodat úspěšná, snaha o osobní profesni a lidskou likvidaci. Srovnatelná snad jen s likvidací politických odpůrů v době normalizace.

Ostrakizace a pomluvy v médiích, zadržování odměn za již realizované konkurzy, využívání finanční tísně do které se díky tomu že ČSSD neplní svoje závazky, zákonitě dostal. Stížnosti, trestní oznámení, až nakonec docílení vyškrtnutí z ČAK, což musela být těžká rána. A tak dále. To vše se dá triviálně vygooglit.

Zarážející je však přistup justičního systému. Kdy není ani tak skandální co po 15 letech Altner vysoudil (naprostý bídný zlomek), ale to co nevysoudil, prý proto, že byla smlouva s ČSSD v rozporu s dobrými mravy. A to i přesto, že tentýž justiční systém obyčejného občana neváhal zdusit až na dno a kvůli korunovým závazkům klidně obrat o veškerý majetek a střechu nad hlavou. A nemravné úroky mu v případech obyčejného občana nikdy nevadily. Holt "strana má justici pevně v rukou". A Quod licet Iovi...

Tuto opotřebovací válku v pondělí ráno ČSSD vyhrála. Likvidace se zdařila.

V pondělí ráno zemřel bývalý advokát Zdeněk Altner, kterému na jaře soud přiznal přes 337 milionů korun ve sporu s ČSSD. Pro iDNES.cz to potvrdil advokát Václav Veselý. Rodina si podle něj nepřeje sdělovat jakékoli další informace.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/pravnik-zdenek-altner-zemrel-dj1-/domaci.aspx?c=A161107_124922_domaci_hro

Svoje patrně na tom mohl mít i fakt, že se ČSSD opět patrně podařilo vyhnout se plnění pravomocnému rozsudku a v podstatě tajně docílit nového projednání věci, jak jsem o tom informoval v článku Do voleb o Altnerovi ani muk ! Po volbách, to už je fuk.Vaše ČSSD.

Jak pravil veliký vožď Stalin.

ČELOVEK ETO PROBLEM. NĚT ČELOVEKA NET PROBLEMA

A ČSSD, zdá se, jeden velký problém právě ubyl, nebo se podstatně zmenšil. O tom ostatně svědčí i "upřímný způsob" kterým ČSSD kondolovala rodině právníka Altnera na twitteru.

Sociální demokracie v pondělí vyjádřila pozůstalým lítost nad úmrtím advokáta Zdeňka Altnera. S ním se strana řadu let soudila o odměnu, kterou měl Altner dostat za to, že straně pomohl získat Lidový dům. Jenže i kondolenci strana zveřejňovala nadvakrát, slova „lítost nad úmrtím” nahradila suchá formulace „vyjadřuje soustrast” ̈zdroj Novinky.cz

A jak to bude pokračovat dál ? Jsou tu v podstatě možné 2 scénáře.

1: Altnerova rodina dědictví ODMÍTNE. V tom případě přejde dědictví na stát.Co myslíte, bude STÁT stejně účinně a pregnantně vymáhat pohledávku od ČSSD, alespoň tak , jako účinně a tvrdě vymáhá například exekuce za nezaplacený odpad od dětí v děcáku? Asi ne, viďte. Zejména když se celou Causou Altner táhne jak červená nit pacuť ČSSD jako subjektu prorostlého do státní správy a justice hůře, než nejhorší maffie. Kasa cink . CSSD ušetřio 330 milionů.

2: Altnerova rodina dědictví PŘIJME s tím ,že se prakticky okamžitě stane dědic poviným v exekucích za miliony. V ten moment nastoupí nějaký spřátelený Oligarcha, říkejme mu INVESTOR, který ostatně již pohledávky za Altnerem skupuje, Protože vůči příbuzným pana Altnera bude tak v postavení věřitele, s mocí okamžitě sebrat veškerý majetek, výhodně od nich ODKOUPI pohledávku za ČSSD za cenu exekucí + pár milionů navrch, aby se neeklovali. Dejme tomu že dá 20 mega na exekuce, 20 mega "všimné" rodině - a pak se DOHODNE S ČSSD na vzájemném vyrovnání, (třeba 100- 150 mega ).

Dovoluji si ovšem do budoucna spekulovat a předpokládat, že skutečná částka, kteroiu se ČSSD i INVESTOREM vyrovná, nebude nikdy zveřejněna. Že si oligarcha nechá udidlo kolem krku ČSSD výměnou za VLIV a přístup ke korytům státních zakázek, jest ovšem nabíledni. Tak jako si páně Babišův Agrofert postavil svoje ANO, tak si svoji politickou stranu na vodítko připne další oligarcha. Lid této země se má fakt na co těšít. Oligarchistán.

Jisté je, že ani ČSSD nechce riskovat protahování sporu, i když drží stát a justici pevně v rukou. Ukončení letotého sporu o polovinu levněji jim za to stojí. Zbaví se před volbama bubáka nad hlavou. A vše bude v pořádku. Vpořádku... Krom smrti člověka, kterého socani doslova zlikvidovali a uštvali k smrti, za to, že se jich ZASTAL, riskoval V JEJICH PROSPĚCH svoji reputaci a SVOJE PENÍZE.

Zatím to vypadá, že se tato strategie nátlaku podrazů, křiváren a lobbingu za osobní i profesní likvidaci člověka, straně ČSSD velice vyplatila. Kde ovšem zůstaly tři klasické zásady Římského práva, na kterých mimojiné stojí celý náš právní systém ? jmenovitě:

Pacta sunt servanda (Smlouvy jsou od toho, aby se dodržovaly)

Allegans suam turpitudinem non est audiendus (Nemá být slyšen ten, kdo se dovolává vlastní nepravosti)

Nemo turpitudinem suam allegare potest (Z nepravosti nikdo nemá míti prospěch)

Na tom, že bývalého právníka Altnera ČSSD doslova dohnala k smri, totiž ČSSD zřejmě vydělá. V nejhorším případě cca 150 milionů korun....

PS: Kdysi Altner prohlásil, že má jako pojistku uloženy kompromitující dokumenty, kdyby jej náhodou srazilo auto. Tak jsem zvědav, co vyleze a přeji politickým špičám klidný spánek :o))

PPS:Právník Altner v celé cause hrál nepochybně pro Č'SSD roli hejla a užitečného idiota, který odvedl svoji práci a poté se stal nepohodlným a zbytným. Pamatujte na to, milí voliči, Protože pro sociální demokraty jste užitečnými idioty všichni. Všichni co kdy naletěli jejich kecům a hodili pro ně do urny hlas. Vždy jen po Vašich zádech vylezli k moci.A nic víc !

PPPS: Každopádně, já osobně bych se v Lidovém domě bál jako firma opravit i kohoutek na hajzlu.

Autor: Martin Prášek | karma: 37.31 | přečteno: 1182 ×
Poslední články autora