Rozhodnutím Strany Bezinfekční aneb: Česká cesta k Bergamu 2020

24. 11. 2021 8:22:56
Pamatujete si ještě na jaro 2020, kdy Covid kosil sever Itálie ? Přetížené špitály, doktoři rozhodují koho zachraňovat a koho ne. Lockdown, deprese. Mrtví. zničené rodiny i živnosti. Tak k tomuhle vážení, máme dobře našlápnuto.

Zlí jazykové tvrdí, že krom oficiálního důvodu "lyžaři a turisté" a fotbalového utkání. může za jeho katastrofické rozšíření tehdy v Itálii hlavně zmatečnost úřadů a nekompetence nemocnic. První skupinu pacientů totiž nechali pobíat po nemocnicích několik dní, než se vůbec o jejich pozitivitě vědělo, a ani poté nevěděli co s nimi pořádně dělat, jak je izolovat, trasovat, nic. A tím zafungovali jako jiskry co rozfouká vítr do vyschlých lesů a lánů před žní. A imunologicky naivní populace se k ničemu jinému, než k vyprahlým polím a lesům přirovnat nedá. Průšvih nutně musel nastat

Stejně jako u nás se oficiálně mluvilo o klubu Techtle Mechtle a z jejich návštěvníků se loni najqaře dělali démoni, a přitom se jaxi pozapomělo na aféru v OKD, kde trvalo státu ROVNÝCH 6 TÝDNŮ, než proti ohnisku zasáhl (snad proto, že to byl STÁTNÍ PODNIK), řízený ministerstvem financí. ( Holiči a butiky vadily. Ale 200 nahých chlapů v těsných sprchách ne..)

Teď na podzim je u nás situace jiná. Je tady přeci 6 milionů očkovaných a další milion a půl covid prodělal. Situace je ovšem jiná jen zdánlivě.

Již od začátku se vědělo, že očkovanáí mohou být přenašeči. Jasně o tom mluvila ostatně i dokumentace k vakcinám Obecně se soudilo (i když praktických důkazů bylo pomálu), že tyto případy jsou vzácné. Vznikla tedy nová kategorie občana. Rozhodnutím Strany Bezinfekční. Toto rozhodnutí však nebylo epidemiologické, bylo POLITICKÉ. A v době vzniku ani nemohlo být podpořeno dostatečnými daty.

Očkovaní
1: Měli přístup všude BEZ JAKÝCHKOLIV TESTŮ. Ok, budiž

2: V případě kontakktu s nakaženým NEBYLI POSÍLÁNI DO KARANTÉNY ANI NA TESTY

3: Jejich kontakty NEBYLY TRASOVÁNY.

To vše motivováno prý " snahou o co nejširší podporu očkování!. No, děkuji pěkně. Základem boje s jakoukoliv epidemií je izolace ohnisek a hlavně zamezení jejich vzniku, izolací nakažených, trasováním kontaktů.
Co se stane, když stále větší podíl lidí, navzdory všem epidemiologickým pravidlům, z trasování, testování a izolace POLITICKÝM ROZHODNUTÍM vyjmete? Když z 60 procent populace uděláte "rozhodnutím strany bezinfekční"?

Ano, průser je to pravé slovo.

Politici se předháněli v důrazných opatřeních, aby dali ostentativně najev svoji MOC a dotlačili k poslušnosti neposlušné, Brutální očkovací kampaně, nátlak, výhrůžky a výroba lidí druhé kategorie. A výsledek ? Já tomu říkám "efekt důlní stojky". Sama stát nedokáže. Ale když jí zhora zatížíš tlakem horniny, už ji nepovalíš.. Jeduiným výsledkem byla ostrá polarizace společnosti a ta nikdy v dějinách nepřinesla nic dobrého. Ono, jak to dopadlo v Německu třicátých a čtyřicátých let, víme všichni.

Místo toho, aby se celé jaro a léto (kdy bylo případů pomálu a nikoho by to nezatížilo) trasovalo stylem "padni komu padni", aby byla validní data o účinnosti vakcíny a o přenosu na očkované a o tom, jak očkovaní virus přenáší, nedělalo se vůbec nic. A za to má samozřejmě zodpovědnost politická reprezentace a hlavní hygienik.

Možná to skutečně je "epidemie neočkovaných". Ale rozšířila se a rozjela kvůli OČKOVANÝM, přesněji kvůli tomu, že nebyli politickým rozhodnutím testováni a trasováni. A díky tomu se obřímu průšvihu, jak ce se týká mrtvých, tak co se týká zlikvidovaných životů nevyhneme. Bergamo 2020 tady zažijeme letos. I na ty Flegrovy mrazáky nakonec dojde.

Autor: Martin Prášek | středa 24.11.2021 8:22 | karma článku: 22.64 | přečteno: 584x

Další články blogera

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma článku: 21.76 | Přečteno: 529 | Diskuse

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma článku: 26.78 | Přečteno: 1272 | Diskuse

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma článku: 11.33 | Přečteno: 531 | Diskuse

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma článku: 36.14 | Přečteno: 1223 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 32.67 | Přečteno: 501 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 27.98 | Přečteno: 1708 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.46 | Přečteno: 267 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.21 | Přečteno: 197 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 17.80 | Přečteno: 263 | Diskuse
Počet článků 330 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3055

Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...