Může očkování proti covidu ve svém důsledku nechtěně zabíjet ?

21. 11. 2021 8:53:30
Obávám se, že ano. Nemyslím však teď nežádoucími účinky apod, ale nezamýšlenými důsledky, kterými očkování a zbrklá kampaň kolem, ovlivnilo psychiku a myšlení lidí a vlastně celý SYSTÉM tak, že následky mohou být vpravdě smrtící

Pomiňme teď možné nežádoucí účinky, diskuze o aditivech a nevyzkoušené nové technologii trombózách endokarditidách a dalšěím. A ne ani o chipech a grafénech a jiných ďasech prý přítomných ve vakcinách se nechci bavit. Dokonce se nebudu bavit ani o tom, jestli účinnost vakcíny a které a za jak dlouho klesá v čase. Nebudu uvažovat o vůbec žádné interakce vakciny s organizmem vakcinovaného.

To, o co v mém článku běží je interakce FAKTU ŽE BYL NĚKDO OČKOVÁN s psychikou jeho samotného, s tím, jak to změní myšlení a chování dotyčného a s tím, jak to změní CHOVÁNÍ SYSTÉMU VŮČI NĚMU.

Vezměme si pana Nováka. Pan Novák je 60 letý obézní kuřák a diabetik s hypertenzí, tedy riziková skupina. Podotknu ještě, že pan Novák ani jeho rodina nejsou žádní fanatičtí antivaxeři. Mají za sebou všechna běžná očkování proti tubeře, obrně, černému kašli, tetranu, hexavakcínu a tak dál, dle věku a toho, co se i dnes tehdy píchalo . Ovšem jak on, tak jeho rodina opatření příliš nežerou, tak překotně vyvinuté vakcíně nevěří a očkovaní tudíž nejsou.

Jednou mu zazvonil tchán, se kterým před dvema dny .. doplnte si cokoliv třeba rodinný oběd... a že měl rizikový kontakt, je v karanténě, aby tedy na sebe dával pozor. Za další dva dny zazvoní telefon z hygieny. Pane, byl jste v rizikovém kontaktu, jděte se testovat! To na sobě pan Novák začne pociťovat příznaky. Ví, že je riziková skupina. maže na test. Pozitivní, příznakový. Volá svému obvoďákovi a ten mu vyplňuje žádanku na aplikaci monoklonálních protilátek. Pan Novák dostane kapačku a jde domů, a tím pro něj covid prakticky skončil, neb protilátky snižují riziko hospitalizace ca 8 krát. Ale budiž, řekněme, že se zhoršuje. Každý doktor o něm ví, že je rizikový i neočkovaný a tak nejenže se lékaři a sestry chrání, ale ani neotálejí s terapií. Ani s kyslíkem, ani s přeložením na JIP. A všude se tudíž dostane včas....

To pan Dvořák, to je jiný kafe. Pan dvořák je také 60 letý obézní hulící diabetik s hypertenzí. Riziko si všem jak on i jeho rodina dobře uvědomují. Proto také všicvhni naprostpo striktně dodržují jakákoliv, i ta nelogická vládnbí opatření. Straní se jeden druhého, omezil sociální kontakty, nevychází zbytečně z domu etc. A jakmile to šlo, běžel si pan Dvořák pro včeličku. A jeho široká rodina také

A za 14 dní po druhé včeličce. Je přece OČKOVÁN a tudíž mimo nebezpečí. Vždyď to i Blatný přeci říkal. Rodina se opět schází, neb jsou přeci všichni očkovaní. Nedodržují až tak strikdně rouškiádu a respirátorovou mánii a tak dále.

Před 14 dny se jeho zeť rizikově potká s infekčním člověkem. Ale ani si to neuvědomí, nekouká moc kolem sebe na lidi s drobnými příznaky nachlazení, neb je přeci OČKOVÁN. Ani se nebojí o svoje rodinné příslušníky, neb i oni jsou OČKOVÁNI Dokonce ani varovný telefonát z hygieny nedorazí. Očkovaní s rizikovým kontaktem nejsou posíláni do karantény a na testy.. A on je přeci OČKOVÁN.

A je pravda, že očkování odvedlo svoji práci. Zeť pana Dvořáka se cítil den dva trochu unavený a nesvůj a to byl celý covid v jeho případě. Nijak mu neošlo, že by mohl být nemocen, nedejbože také infekční - je přeci OČKOVÁN . Bohužel, v době, kdy byl infekční, navštívil pana Dvořáka při rodinné oslavě, sešlosti či obědě. Nemožné stalo se skutkem a pana Dvořáka nakazil. My dnes již víme, že očkovaný se může nakazit i být přenašečem.

Pan Dvořák se za pár dní začíná cítit nemocně. Ale vůbec mu nedojde, že může mít covid - je přeci OČKOVÁN. Naordinuje si sám , možná s přispěním obvodního lékaře paralen, kapky proti kašli a horký čaj. nicméně, stav se ne a ne lepšit. Vlastně je mu čím dál hůř, přidává se suchý kašel a špatné dýchání. Pan Dvořák si volá sanitku.

Při nabírání anamnézy v nemocnici samozřejmě prohlásí, že je přece očkován a neguje jakýkoliv podezřelý kontakt. Vždyď i jeho rodina je očkovaná a s nikým jiným se nestýká. A nikoho s příznaky respiračních chorob tudíž nepotkal.

Ve špitále den dva nad panem Dvořákem dumali, až jim došlo, že by to přecijen mohl být COVID. Co mám informace, tak v mnohých nemocnicích doposud musí test u očkovaného před provedením schválit vedení. Takže jeden den vyplní žádanku, druhý den ji vedení schválí, naberou panu Dvořákovi výtěry a teprve třetí den mají výsledky. Samozřejmě covid++. Tragickým důsledkem páně Dvořákovy samoléčby a prodlení v nemocnici je potom fakt, že vypršela doba pro účinné podání monoklonálních protilátek. A důsledky pozdě zahájené terapie už pana Dvořáka neopustí.

Dovedu si docela dobře představit i tragický scénář takový, že budou v nemocnoici otálet při přeložení na JIP. Že se doktoři a personál bojí, že dostanou (opět) podrb od vedení nemocnice, že jim na JIPkách leží příliš mnoho očkovaných. A vedení nemocnice, které zase před tím dostalo pojeb z ministerstva, že mít moc očkovaných na JIP není ten správný politický přístup, a od zdravotních pojišťoven, že zbytečně vytěžují drahé JIPky pacienty, kteří by to přece neměli potřebovat a že jim sáhnou do úhrad.

Pan Dvořák se sice na JIPku dostanme Kde už je však, pro pozdě zahájenou terapii, přesněji po celý řetěz pozdě zahájených terapií, výsledek nutně tragický. (mimochodem, stačí se podívat na grafy úmrtí, na poměr očkovaných a neočkovaných) .

A teď jak k tomu poctivý a uvědomělý pan Dvořák přijde ? Ve všem byl ten neuvědomělý neočkovaný Novák rychlejší. Rychleji se nakazil, rychleji měl diagnozu, rychleji skočil ve špitále, rychleji na kyslíku i rychleji na jipce. Jen v tom futrále byl pan Dvořák dřív, zato drtivě. Bratru o 15 let. V podstatě se dá říci, že to bylo právě OČKOVÁNÍ, které ho zabilo. Ale ne nežádoucími účinky ani nízkou mírou ochrany. Primárně tím, že změnilo SYSTÉM tak, že se stal, přinejmenším pro některé očkované, kontraproduktivním až vražedným. A že díky tomu SYSTÉMU pak zbytečně zemřou stovky (očkovaných) lidí.


Ono by to bylo celé pouze teorie nějakého neortodoxně myslícího blogera (čti blázna). Kdyby. Kdyby neexistovala studie, která těmto úvahám dává přinejmenším částečně za pravdu. Porovnání virových náloží u neočkovaných, očkovaných, neočkovaných při reinfekci, očkovaných při reinfekci

Autoři studie vzali data laboratoře, která používá používá pouze jeden typ izolace RNA a jeden kit na PCR. Analyzovaná data jsou tedy konzistentní. PCR test probíhá tak, že se ve vzorku detekuje genetický materiál patogena. Ten je přítomen v nepatrném množství, proto musí před detektí proběhnout určitý počet amplifikačních ( Ct ) cyklů. Při každém cyklu se množství genetického materiálu zdvojí. Můžeme si to představit jako v oné bajce, kdy šáh nabídl mudrci odměnu za to, že vymyslel šachy. Moudrý mudrc chtěl jen jedno zrnko rýže položit na první pole šachovnice s tím, že chce aby šáh na každé pole položil dvojnásobek. tedy na druhé pole 2, na třetí 4 a tak dále. Pro představu, jak ona amplifikace u testu PCR funguje, ta legenda bohatě stačí.

Pro každý vzorek bylo hodnoceno tzv. Ct, tedy počet cyklů, při kterém byl virus ve vzorku detekován. Principem metody je postupné zdvojování počtu příslušných úseků RNA a rozhodující je pořadí cyklu, kdy se detekuje RNA v množství stanoveném jako pozitivita. Čím nižší je hodnota Ct, tím vzorek obsahuje větší virovou nálož (tedy nemusí se tolikrát zdvojit, aby byla RNA viru detekována). Testováni byli výhradně lidé s příznaky, aby prebventivní testy výsledky "nenaředil. Výsledek je zajímavý. Cituji:

Zjistili jsme, že očkovaní mají jak v případě první detekované nákazy (levá část obrázku), tak v případě reinfekce (pravá část obrázku) vyšší virové nálože než neočkovaní. Vakcinovaní dvěma dávkami mají statisticky významně vyšší virovou nálož (nižší Ct) než nevakcinovaní. Pokud neexistuje nějaké imunologické / mikrobiologické vysvětlení tohoto jevu, domníváme se, že je to způsobeno tím, že očkovaní lidé jsou testování v závažnějším zdravotním stavu a soubor může mít méně záchytů na počátku infekce. Testování očkovaných je tedy nedostatečné, protože je zachycena pouze malá část nákaz.

Nižší míra testování v dané věkové kategorii je rovněž patrná v reportu ÚZIS na obrázku níže – v dané věkové kategorii je vykazovaná vysoká relativní pozitivita indikovaných testů, což je nejvíc patrné u starších věkových kategoriích. Pozdní záchyt nákazy nákazy vede k pozdnímu zahájení péče, což může mít závažný dopad na průběh onemocnění.

Každopádně, ona studie dává přinejmenším významné indicie k tomu, že virová nálož v očkované populaci, včetně možnosti a rizika přenosu, může být výrazně větší, než se oficiálně tvrdí.


Takže shrnuto a podtrženo, očkování nemusí být nutně tečka za koronavirem, ale může, v přeneseném smyslu slova, být tečkou za očkovaným. Protože když se sejdou infekce COVIDEM , OČKOVÁNÍ, MENTALITA A MYŠLENÍ LIDÍ, ještě umocněná zbrklou a zfušovanou vakcinační propagací a SYSTÉM, který se řídil spíše politickými proklamacemi, než reálným stavem, může vzniknout kombinace vpravdě smrtelná.

PS: JSEM OČKOVÁN.

PPS: tento článek nemá sloužit k vyvolávání strachu či paniky, ani k popírání covidu jako takového, či nutnosti s ním účinně bojovat. Pouze teoreticky popisuje mechanizmy, u kterých se dle nejlepšího vědomí a svědomí domnívám, že mohou reálně nastávat a v konečném důsledku připravit mnohé lidi život.

Autor: Martin Prášek | neděle 21.11.2021 8:53 | karma článku: 28.60 | přečteno: 1267x

Další články blogera

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma článku: 21.76 | Přečteno: 529 | Diskuse

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma článku: 26.78 | Přečteno: 1272 | Diskuse

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma článku: 11.33 | Přečteno: 531 | Diskuse

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma článku: 36.14 | Přečteno: 1223 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 9.38 | Přečteno: 101 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 17.04 | Přečteno: 193 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.47 | Přečteno: 155 |
Počet článků 330 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3055

Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...