Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

20. 3. 2011 10:05
myslím, že to stejně jedno skončí občanskou válkou

hyperkorektní blb_čci svým nekompetentním a nemravným rozhodováním natolik eskalují napětí.....že za pár let vezmou lidé spravedlnost do svých rukou....a to nemůže skončit jinak než špatně. Bohužel, už nevěřím, že to dopadne jinak. Není zájem to řešit.

0 0
možnosti
JK

Brkleš

20. 3. 2011 18:30
Re: myslím, že to stejně jedno skončí občanskou válkou

Ono totiž asi jiné, "rozumn+jší" řešení není. Tento náš problém ale nevidím tak žhavý, jako hrozící konflikt s neustále rostoucí menšinou muslimů v Evropě. A tady mě děsí NEČINNOST EU a jejich orgánů. Proti tomu je problém "našich" nepřizpůsobivých občanů prkotina. Navíc tzv. transatlantická civilizace založená na křesťanství dělá vše pro to, aby si znepřátelila zbytek světa. Viz /rák, Afghanistán a nyní hrozící eskalace v Libyi. Nebylo by lepší nechat je pomlátit mezi sebou, nebo aby si to vyřešily arabské státy se svou Ligou?? Bohužel, nafta je nyní důležitější, ale to se nám v budoucnosti setsakra vrátí....

0 0
možnosti
B

blazab

20. 3. 2011 9:28
Palec

 R^ Njn, holt nás asi žije většina v bludu. :-(

0 0
možnosti
T

thiemel

20. 3. 2011 8:41
krtek

Vůbec mu to nepřeji, ale kdyby Patrik z Krupky svým zraněním podlehl, konečně by se v této "politicky korektní" společnosti něco začalo dít. A ideální by bylo, kdyby případ dostal na stůl stejný soudce, který rozhodoval v kauze Vítkov.

Celoživotní následky si ponesou oba - jak fyzicky znetvořená Natálka, která to díky svému nízkému věku asi ponese lépe, tak i psychicky I DOSLOVNĚ zdeptaný a zjizvený Patrik.

Škoda jen, že u pachatelů z Krupky, kde byl čin také jasně rasisticky motivován, soudce také neprovedl "exemplární potrestání" s vyjímečně vysokými tresty, aby si nejen "bílí" (Vítkov) ale také "černí" (Krupka) recidivisté uvědomili, že nemůžou beztrestně ohrožovat životy druhých lidí (navíc s jasně rasistickým motivem).

0 0
možnosti
F

felson

20. 3. 2011 10:00
Re: krtek

Problém je, že soudci pražského vrchního soudu, na rozdíl od soudkyně ústeckého krajského soudu, nepovažují několikahodinové mučení oběti a kopání do ní za vraždu. Jinak ale pachatel dostal v dané právní kvalifikaci maximální možný trest.

0 0
možnosti
HK

HarryIKeogh

20. 3. 2011 8:33
pro JosefaB!!!!

...nevím kde žijete, ale s házením romů do jednoho pytle máte i trochu pravdu....dnes už je házím do jednoho pytle, prtotože si myslím, že šancí jako komunita dostali víc než dost!...jen tak namátkově...kolik % obyvatelstva tvoří romové? a teď to podstatné! kolika % se podílejí na trestné činnosti?!...ano existují vyjímky a to je dobře,ale brutální většina romů patří do této rovnice, bohužel se to nesmí  říkat nahlas!... předpokládám, že p. Bangha mě to tady taky smaže...

0 0
možnosti
K

kakaduu

20. 3. 2011 16:14
Nemate pravdu...

Bila "slusna" spolecnost primo prispiva k situaci Romu. Romove nebudou mit nikdy sance neco dokazat, pokud se ti "slusni" bili na ne budou divat a se k nim budou chovat jako dosud. Slusni a neslusni lide jsou vsude, jenom Vy a lidi jako Vy to bohuzel nechcete pochopit...

0 0
možnosti
M

multikutipakastop

20. 3. 2011 6:03
Ale vzdyt je to rasismus jak remen!

Neexistuje pozitivni a ani obracena diskriminace.Je jen diskriminace.Nase vlada je vylozene rasisticka a jeji politika pod diktatem zlocincu neomraxisticke EU nam tu za nase penize prosazuje multikulturni fasismus,coz je nejvystiznejsi vyraz pro toto svinstvo,co se u nas a v celem zapadnim svete deje.

Nesmime rikat, psat a uz ani si pomalu myslet to, co si myslime. Mame znacne omezenou svobodu slova s proEU a multikultivyplachem ve skolach a ve vsech mediich.

Je zde dusledne ulatnovana lez,oficialni a jedina ideologicky spravna politicka korektnost.Mame tu diskriminaci a objednane politicke procesy v Evrope. (Vitkov, Wilders, Wolfova..)

Nase vlastni vlada nas okrada a sikanuje v ramci ideologickeho svinstva,ktere logicky nespeje k nicemu jinemu, nez k neodvratnym trenicim a konfrontacim v budoucnu.

Chce tu snad nekdo mluvit o nejake demokracii?Chce snad nekdo rici, ze EU a jeji politika multikulturniho fasismu a s nim i islamizaci kontinentu nas nevede k ekonomicke a celkove likvidaci?

0 0
možnosti
MM

venenum

24. 3. 2011 8:53
Re: Ale vzdyt je to rasismus jak remen!

Napětí ve společnosti je totiž třeba pěstovat - pak bude snazší prosadit k veslu skutečné radikály v čele s nějakým novým "Hitlerem" a lidé jim ještě budou tleskat.

0 0
možnosti
JZ

71W

19. 3. 2011 8:45
ZAJÍMAVÝ NÁZOR a videa ZDE.

ZAJÍMAVÝ  NÁZOR a videa ZDE.

http://www.youtube.com/watch?v=TRy-ia41d98

Kanál USTIKAMEROU na YOUTUBE.COMmapuje naše spoluobčany docela rozsáhle asi 15 různými  videy.

0 0
možnosti
M

multikutipakastop

19. 3. 2011 5:15
tzv "pokus o vrazdu" je lez a podvod komunisticke justice

Kdyby je chteli skutecne zavrazdit, byli by bez problemu zavrazdeni. Cela horka komedie se podoba svinstvu z 50.let. Vse je na zaklade rasoveho rozdeleni, vse je spatne.

Nase vlada je rasisticka a pod direktoratem zlocincu neomarxisticke EU nam vladnou multikulturni fasouni, ktere si paradoxne stedre platime.

Volime si ty, kteri nas zneuzivaji, sikanuji, a diskriminuji na zaklade etnika, rasy a barvy pokozky.

Volime si vlastni nepratele.

0 0
možnosti
MC

greybeard-

18. 3. 2011 21:38
Člověk, který to vidí po svém..

a vidí to velmi dobře. To, že jste se trefil svědčí reakce Josefa B., který se tu předvádí jako romský rasista a zcela vědomě lže.

0 0
možnosti
K

kytka112

18. 3. 2011 21:00
bravo,

jeden z mála, kdo se to nebojí říct narovinu!! R^

naprosto přesně popsáno, jak to v tomhle našem absurdistánu funguje...Rv

0 0
možnosti
M

multikutipakastop

19. 3. 2011 5:20
Re: bravo,

co je nam to platne? mame tu ideologicky modelovanou diskuzi, jakysi smesny a zasity pisecek, kde si muzeme pod dohledem multikulturnich cenzoru delat ideologicky spravne babovicky..

Chce to predcasne volby nebot je uz ted pozde.

A z voleb vyradit zlodejskou koalici ODS-CSSD pro dlouhodobou zlocineckou cinnost a totalni ztratu ztratu duvery.

Multikulturni fasismus je toho nedelitelnou soucasti.

0 0
možnosti
P

pluhar

18. 3. 2011 20:15
pochvala

Naprosto trefný článek, pan Banga je akorát romský pokrytec, kterých tu máme celé Česko. Je to nejlepší článek, jaký jsem zatím četl odbloggerů - objektivní, ale (bohužel) pravdivý! BRAVO. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,14
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...