Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

pane Prášek urážet umíte asi kde koho...mohu diskutovat ...mohu oponovat  ...ale říkat o někom ...který říká/píše / svůj názor  ...že si bez rady sám nevytře ani zadek....to samé může říci kde kdo o Vás...??...taky hltáte zprávy o věcech ...kde jste nebyl přítomen...ale asi jenom z ČT...jak to bylo se asi nikdo doopravdy nedovíme...protože je to zakuleno velkou politikou a tam se na spravedlnost nehraje...víme co se píše a říká a to je vše...hyeny jsou všude...jste stejný ovčan ...jenom na druhé straně plotu pane Prášek..hezký den Vám přeje ZD;-);-);-)

6 2
možnosti

Prvním krokem pro to stát se ruským obhájcem v této krizi je úplně rezignovat na rozum a snahu pochopit situaci. Důležitá je slepá víra v dobroděje Putina, zločinnou EU, nebo vrahy z Vólstrýtu z JůEsEj. Některým stačí jen jeden ze zmíněných bodů, ale faktem zůstává, že jde o akt víry. Zavírat oči před fakty, stále nahlas opakovat prohlášení Kremlu, měnit argumenty z hodiny na hodinu, odvádět pozornost od podstatných věcí, používat logické klamy (nejoblíbenější je červený slaneček v podobě "A v Americe bijou černochy")...etc.

   Považuji za zbytečné s takovými lidmi vést diskusi, oni nehledají argumenty pro svojí věc, jen se snaží zadupat (ani ne ukázat jako nepravdivé) argumenty cizí. Na druhou stranu má pozitivní efekt, když člověk v té záplavě kremelských záznamníků zahlédne i záblesk rozumu.

4 7
možnosti
MB

Títo ľudia dlhodobo ukazujú, že ich vnímanie sveta je tak pokrivené, že nie je možné s nimi viesť akúkoľvek zmysluplnú debatu. A to nielen ohľadne Ukrajiny či Ruska, keď ich dlhodobo sledujete, tak vidíte, že sú to v podstate nešťastní ľudia, ktorých skoro jediný zmysel života je už len v diskuziách.

3 4
možnosti
MD

Temi 'separaristy' okradenymi pasazery jste se chtel nejspise postavit vedle tech, na ktere dstite siru a ohen, ze?

2 1
možnosti
PH

Pane Prášku, poněkud se mýlíte. Zde máte video, kdy tak zvaný separatisté vítajíky příslušníky OBSE. Že potom Ukrajinská armáda začala znova útočit, za to domobrana nemůže. 

https://www.youtube.com/watch?v=xLdRBaL4-wU#t=88

4 3
možnosti
ZK

Z82d75e30n66a 60K31o67č51í

31. 7. 2014 16:12

Že Porošenko porušil všechny dané sliby, snad není třeba dále rozvádět. On vlastně zavdal  RF podezření Ukrajiny z pokusů o likvidaci důkazů její role v katastrofě malajsijského Boeingu u Doněcka, což prohlásil stálý ruský zástupce při OSN Vitalij Čurkin.

Připomněl, že ukrajinský prezident Petro Porošenko slíbil zastavení válečných akcí v okruhu 40 km kolem místa pádu, avšak slib porušil a Ukrajina vytýčila nový úkol: osvobodit toto území od povstalců.

Řekl, že tyto akce porušují rezoluci RB č.2166 a mohou mít zhoubné následky pro provedení objektivního a nezaujatého mezinárodního vyšetřování tragédie.

Nebo vy máte p ne Prášek jiné poznatky  8-o?

Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_31/RF-podezira-Ukrajinu-z-pokusu-o-likvidaci-dukazu-ve-vysetrovani-havarie-Boeingu-4611/

11 6
možnosti
LJ

Tak zrovna Hlas Ruska bych bral rezervovaně jako ostatní zdroje, východní, západní...

3 3
možnosti
LJ
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,14
  • Průměrná čtenost 3047x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...