Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

To letadlo ma podobne barvy jako Putinuv letoun i kdyz to neni Iljusin.

Putin mel ten den take letet zpet do Ruska i kdyz severneji mimo Ukrajinu. Ze by nejaky nadseny separatista skocil do ukoristeneho bitevniku, aby Putinovi ukazal jak umi letat a omylen drcnul do spouste kanonu, ale on to byl malajsjy letoun. Sajze !

0 1
možnosti
MB

Jen pár technickejch:

-typ stihačky se zjistit dá

-zcela jste pominul reakci ukrajinské PVO

-systém identifikace je kódovaný,s kódy měnícími se v nepravidelných intervalech,pokud by ho separatisté prolomili,stejně se to,že je ukrajinské bude zobrazovat pouze ukrajincům

-detailní záznamy o vzdušné situaci mají určitě také američané operující z Černého moře.

Snad se něco dovíme zítra.

3 0
možnosti
MP

K reakci Ukrajinské PVO:  Ejdna, Ukrajinská armáda je nestabilní a výkny u ní nelze čekat, jednak bych se vsadil, že po posledním průšvihu z roku tuším 2009 se drží hodně spátky . A vy zauvažujte proč Rusovíé zveřejnili jen data sekundárního radaru.. ale ne radaru primárního.. Protože na tom by byla vidět i stopa rakety BUK ?

0 0
možnosti
VB

Tady už chybí jenom marťani:-)

3 0
možnosti
RM

nebo Klingoni a nebo dokonce Trillové 8-o. Taky to může být ještě horší:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ras_ve_Star_Treku

2 0
možnosti
DK

Problem je, ze v tomto pripade se neda zadne informaci verit...Pokud nekdo strilel z palubniho kanonu po tom letadle, je jasne, ze vedel, ze strili na civilni letadlo. Moc tomu ale neverim. Ukrajinska strana by na tom nic neziskala. Logicky nejpravdepodobnejsi moznost je, ze letadlo bylo sestreleno omylem separatisty a to raketou zeme-vzduch. Kdyby je sestrelil bitevnik palubnim kanonem, tak by o jeho pritomnosti v blizkosti letadla muselo vedet mnoho lidi. A ne jen nejaky fiktivni Karlik ze Spanel.

1 0
možnosti
RM

Komu je to prospšné, to nechám na Vás. Ale jako lehce konspirační námět vám dám tuto inspiraci:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Teroristick%C3%A9_%C3%BAtoky_11._z%C3%A1%C5%99%C3%AD_2001

A nějaké fyzikální podklady:

- teplo stoupá nahoru

- kdyby vám stačila jedny nádrž letadla na roztavení mrakodrapu, to by byla celkem fúze s účinností tak 100000%.

Škoda, že se toho někdo nechytl, a nezačal takovéto perpetuum mobile vyrábět. Nepotřebovali bychom žádné války a dobývání energetických zdrojů na východě.

Komu to vyhovovalo?

1 0
možnosti
Foto

Jen malej dotázek. Oni by Ukrajinci nevěděli, že jde o ,,jejich" sůčko, když mělo jejich ,,odpovídač"? Jinak ,,pětadvacítka" může létat např. i na naftu, což je dobré na akce alespoń proti pozem. cílům", či přesun. Samo, že mohli mít k disp. i letec. petrolej, o to nic.

Jinak ocenění Vaší ,,píle". Obávám se však, že mnozí jiní s ,,nějakými" znalostmi a více, či méně dostupnými zdroji by stejně ,,fundovaně" dokázali sestavit obdobné teorie. Jen ,,tak trochu" v opačném gardu.

Co zůstává dále otázkou? Atˇ už šlo o omyl, či úmysl, komu by ,,prospěl" sestřel  letounu. Kdo by měl ten zájem? Odpovědˇ je nasnadě. Od nikdo, po všichni!

4 0
možnosti
KV

Divim se proc ukrajinska rozvedka SUB a ukrajinsti politici meli hned od zacatku jasno, letadlo sestrelili BUK. Nedlouho pred tim Ukrajinci uvedli, ze povstalci ukoristeny ( spise UA armadou ponechany), BUK je heskodnym byl zneschpnen. A jiste vedeli i to, ze separatiste maji ukoristeny SU-25, tak nikdy moznou variantu jeho pouziti k sestrelu neuvedli. Pokud SUB vedelo, ze separasticky SU-25 je nebezpecny, proc se nezastavil civilni provoz nad Ukrajinou?

4 1
možnosti
MP

řekněte mi, který zdravý  tedy duševně voják střílí na civilní letadlo...

0 0
možnosti
ZH

Clanek je spis ukázkou boje konspirace proti konspiraci. Aneb jak se da konspirovat i v opacnem gardu a ukazat tak konspiratorum, jak se ty ruzne "nezvratne důkazy" daji vykladat a jak smesni s svými zarucenymi teoriemi (které stejne jen papouskuji) jsou :-) Ono se da konspirovat na všechny strany a vytvaret tak retezce udalosti, které se "urcite staly" tak, jak to konspirator napsal :-) Když nahodou je nejaky detail vyvracen, nahradi se jen dalším, aby kostra konspirace zustala netknuta.

6 0
možnosti
RM

Právě jste popsal lidské dějiny, jejichž podstatou je konspirace a manipulace. Příjemný příspěvek. R^

3 0
možnosti

Propaganda. Nebo antipropaganda.

Je to sice pěkně zpracované, ale pokud bych to chtěl vyvrátit, použiji jednoduché fyzikální zákony.

Pokud se nemotal bitevník okolo letadla, nedoletěl by včas ne vzdálenost potřebnou na střelbu kanonem. Pokud by neměl cíl v zaměřovači raket, raketa by nestihla doletět padající letadlo.

Takže milý pane, nastínil jste velice dobře zpracovanou možnost, s vysokou pravděpodobností. Můžete mít pravdu. Ale ve skutečnosti vám ještě pár částeček chybí a pár přebývá. Asi jste to trošku překombinoval.

3 0
možnosti
RM

To byste mohl klidně prodat Obamovi. Tam se nějakým dokazováním a zbytečnými konstrukcemi netrápí. Vy jste na tom musel strávit hodiny. To se takto dneska nedělá. WH to má za deset minut stejně jako Obamův rodný list.

Dobře se bavte. Akorát si dovolím říct jedno: vašemu zaměstnavateli vůbec nezávidím.

7 2
možnosti
MP

to jste mi to rozcupoval .o)))

0 0
možnosti
Foto

J33a74k71u48b 36R78o84t38h

8. 9. 2014 13:30

Pane kolego, já Vás tedy chválím za snahu shrnout fakta a vyvrátit největší bláboly kremrolí, ale je to stejně na prď. Až bude zveřejněna zpráva, tak stejně nepovolí a budou dál mlít tu kupu nesmyslů. A přidají další kousky.:-/

3 2
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...