Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

M57i68c95h82a97l 17M24i65l39ý

27. 1. 2015 21:05

Asi bylo potřeba dítě odebrat a dát ho homosexuálům.Kdo z nás otců nekoupal děti a nedělal s nima srandu?Ať se logopedka a sociální pracovnice usmaží v pekle!!!:-(

14 1
možnosti

Bloger udelal drobnou chybu- jedná se o rodinu z Nýrska, nikoli z Nýřan. Nýřany jsou úplně jinde.

Dotyčná mgr. poskytuje služby, které patří do rezortu zdravotnictví.  Pro logopedickou terapii poruch řeči  nesplňuje kvalifikační podmínky dle platné legislativy (atestace v oboru klinická logopedie a registrace ministerstva zdravotnictví k výkonu povoláni bez odborného dohledu. )Poskytuje tedy služby, které jsou v ČR hrazeny zdravotními pojišťovnami. Smlouvy s nimi nemá a ani mít bez předepsané kvalifikace nemůže. Zadarmo to taky určitě nedělá. Tuto mgr. Jsem před časem písemně upozorňovala, že logopedie není ani školní předmět, ani volná živnost, takže bez atestace a registrace samostatně práci v logopedii dělat nesmí , a už vůbec ne za přímé platby ( pokud brala za své "logopedické" služby peníze v hotovosti, porušuje tak nejméně dva zákony.

Dvě plně kvalifikované logopedky z Klatov teď čelí mnoha anonymům, dostávaji výhružné maily a SMS.

  Rodiče by si tedy vždy měli dávat pozor, komu své dítě svěřují, byť jde jen o úpravu artikulace. Taky by si jistě nenechali dítě operovat lékařem bez plné  kvalifikace.

Je nepřípustné, aby základní vyšetření probíhala bez jejich přítomnosti. Plně kvalifikovaný privátní klinický logoped má ve své ordinaci na viditelném místě registraci MZ ČR k výkonu povolání bez odborného dohledu. Neatestovaný logoped může pracovat pouze pod odborným dohledem plně kvalifikovaného klinického logopeda. Ani jednu z výše uvedených podmínek tato paní mgr. nesplňuje. Rozhodně tento případ nenecháme zapadnout.

PaedDr.Eva Škodová, předsedkyně Asociace klinických logopedů ČR

35 0
možnosti
Foto

Díky za Vaše vyjádření! Osobně jsem moc ráda, že tu tato slova zazněla.

8 0
možnosti
RS

Asi to budou jalovice...

0 0
možnosti
Foto

Až dostane holka rozum, bude mít ještě výčitky svědomí, že kvůli jejímu povídání si vzal táta život.

8 1
možnosti
JE

A já se v první chvíli bláhově domníval, že mluvíte o té logopedce, která už asi těžko k rozumu příjde!!

  Normální pětileté dítě, ale i normální rodič na všem co bylo důvodem k tomu  nešťastnému obvinění nevidím nic úchylného. To by přeci museli obvinit snad všechny ;-€

9 0
možnosti
IZ

Klatováci by se měli téhle "zkušené" logopedce vyhýbat hodně, opravdu hodně velkým obloukem. O tom, že by jakákoliv logopedická péče probíhala bez rodičů slyším opravdu poprvé - a mám s logopedií docela slušné zkušenosti. Přítomnost rodiče je nutná už ze základního principu. Rodič musí sledovat práci logopeda s dítětem, kdy se učí správné postupy pro další domácí procvičování!Jinak zjišťuji, že po vychování 2 synů jsem asi pedofilka. Až do školního věku jsem je koupala a utírala, jako mladší školáky jsem je při koupání kontrolovala, jestli mytí neflinkají popř. pomohla s utřením. Taky mi dost dlouho lezli do postele - někdy dokonce přicupitali i v noci, milovali ráno o víkendu, kdy se prakticky vždycky přišli přitulit. Tak mám štěstí, že to nikde neprokecli.

21 0
možnosti
RS

Také jsem rád, že to mám již za sebou, a to mám dceru...Ale když chodila na logopedii, vždy jsme byli s ní. Bohužel, jakkoliv týrané dítě se nepozná podle toho, jak mluví o tom, že ho rodič koupe či jak spí u něj v posteli, ale že možná vůbec nemluví, straní se rodičů atd. Holčička se spíš chtěla pochlubit, žvatlala, co ji slina přinesla.

11 1
možnosti
MP

KDO za to zaplatí ? Kdo bude potrestán ? Kdo odškodní rodinu ?

6 0
možnosti
MH
JK

J10i32r20i 56K69u55c52e29r54a

27. 1. 2015 13:55

... výslech dívky ukazuje spíš na nafouknutou bublinu. Psycholožka u ní nezjistila žádné stopy nenávisti či strachu z otce. Naopak, po otci se jí velmi stýská.:-(

6 0
možnosti
MP

A jak jí vysvětlí že se  její táta oběsil kvůli důsledkům jejího dětského žvatlání !

5 1
možnosti
ZJ

Která pracovnice klatovské sociálky to byla ?

3 0
možnosti
MP

jména jsou známá..

0 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...