Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme krásný systém. Stačí pár nepodložených lží, vpadne k vám komando, pokud se budete bránit, zbijí vás a vezmou do vazby, kde vyfásnete trest za napadení policistů, také vám seberou děti a další a další násilnosti, které ale když je dělá stát jsou v pořádku.

7 1
možnosti

Pane autore, už to píši dole, děkuji za světlo, které jste svým blogem a citacemi do případu vnesl. Pokud máte nějaký vliv na matku dětí, přesvědčte ji, ať se nedá a bojuje za očištění zesnulého partnera a potažmo za zprůhlednění procesů ve vyšetřování a trestním řízení.R^

Karma za světlo i probdělou noc:-)R^

11 1
možnosti

Nebojte se, paní Marta se s podporou své rodiny brání křivému nařčení otce svých dětí od počátku. Možnost přečíst si spis byla pro ni opravdu klíčová. Teď už to s pomocí advokátů a přátel dotáhne do konce. A advokáty má výborné.

4 1
možnosti

Na to, že jste to psal celou noc a neměl jste čas to po sobě přečíst, je to pěknej blábol. Máte tam spoustu nepravd a hromadu lží. Vaše termíny, jako socprdka apod tomu dávají punc, který je dobrý možná pro Jardu Chovance. Hlavně podejte trestní oznámení na mluvčího policie, protože ten tvrdil něco jiného než vy. Takže asi jiné zdroje.

1 12
možnosti

Naopak, vážený pane. Vycházím přímo ze spisu, ke kterému se M. J dostala teprve před pár dny. Právě ten spis usvědčuje mnoho lidí ze lhaní a policii a klatovskou sociálku s trestuhodného šlendriánu.

6 1
možnosti

J69i79ř17í 35N91o29s31e18k

29. 5. 2015 10:22

Tady mi překlepy nevadí. Ale mělo by se o tom dozvědět víc lidí a rozhodně by paní Marta neměla nechat věc usnout. Doufám, že má dobré advokáty!

8 1
možnosti

Mně překlepy vadí vždycky. Snižují důvěryhodnost a půlhodina věnovaná korektuře se určitě vyplatí.

1 0
možnosti

Protože do tištěných novin se ten článek určitě nedostane, doporučuji autorovi, aby ho (po opravě překlepů) zaslal starostovi města Klatov s dotazem, co s tou sociálkou svého úřadu hodlá udělat (dle zákona o obcích je právě starosta v čele městského úřadu - § 109 odst. 1, a právě starosta odpovídá za informování veřejnosti o činnosti obce - § 103 odst. 4 písm. e/ a je to právě starosta, kdo ustavuje/jmenuje komisi pro sociálně-právní ochranu dětí jako zvláštní orgán obce.

§ 106 zákona o obcích a § 38 odst. 1 zákona o sociálně-právní ochraně dětí).

A odpověď pana starosty Salvetra pak zde můžete zveřejnit.

5 0
možnosti

Bohužel iDnes neumožňuje opravit své překlepy: Franc Kafka svůj slavný Proces napsal ve Frýdku Místku kde na Okresním soudě JUDr. Jana Niedobová podpořila únos nezl. českých dětí do ciziny a JUDr. Kristina Žídková pak její bláboly z KS Ostrava dokonce schválila !

3 0
možnosti

Franc Kafka svůj slavný Proces napsal ve Frýdku Místku kde na Okresním soudě JUDr. Jana Niedobová podpořila únos nezl. českých zemí do ciziny a JUDr. Kristina Žídková pak její bláboly z KS Ostrava dokonce schválila !

0 0
možnosti

četl jste to po sobě? Citujete Blesk? Češtino, braň se! Detektyv Patočka bloguje;-D

1 7
možnosti

Na textu je jasně vidět, jak to téma autoro rozčilovalo - překlepy narůstají směrem ke konci. Takže nejde o chyby, ale opravdu jen o překlepy z ročilení. A tomu rozčilení se nedivím. Mne to také rozčiluje. Velice moc.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS