Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano represe nic neřeší, nejlepčí by bylo zrušit věznice, orgány činné v trestním řízení, soudy, pokuty a veškeré další represe.

Potom by se určitě potvrdila tahle úúúžasná a naprosto dženiální teorie že "represe nic neřeší" ;-D;-D;-D

0 9
možnosti

Víte, že vstup na železnici je zakázán pod pokutou 5000 Kč? A přesto je 200 lidí ročně přejeto vlakem. Zvýšení pokuty, třeba na 150.000 Kč by podle vás zabránilo kolika úmrtím?

6 0
možnosti

No tak pokud by takovou pokutu občas někdo dostal a bylo to v médiích popsáno jak někoho finančně zničilo takovéto porušení zákona tak vězte že by tohle potom udělal jen idiot.

Samozřejmě že teoretická pokuta 5000,- Kč o které nikdo nikdy neslyšel že by ji někdo dostal tohle nemůže odstrašit nikoho.

Nebo vy si snad myslíte že kdyby za překročení povolené rychlosti o 50 km byl trest smrti a tenhle trest by reálně každý koho by chytili dostal že by se překračovalo stejně jako dnes ?;-D;-D;-D

Platí opak reálná represe toho řeší opravdu hodně.

0 4
možnosti

M10a40r46e33k 68C63o61z67l

27. 7. 2015 5:09

Když například za krádež hrozilo useknutí ruky, kradlo se stejně. Zajímalo by mě, kolik je podle vás lidí, kteří páchají nějaký zločin nebo přestupek, a už dopředu počítají s tím, že budou chyceni. Já si myslím, že jich moc nebude. 

Když přebíhám silnici mimo přechod, zajímá mě, jestli je tam policajt a ne, jaká mi za to hrozí pokuta. To ovšem nepíšu proto, že bych chtěl více policistů. Lidé nejsou krávy, aby byli drženi v elektrickém ohradníku a když se dotknou drátu, dostanou automaticky ránu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...