Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VW

Ta úvaha v závěru je dosti lichá. Čulík se nechlubí tím, že je udavač, jeho vnímání jako udavače je až špatně odhadnutý důsledek ve vnímání většiny společnosti. On se podle svého nejhlubšího neomarxistického přesvědčení zachoval správně a chlubil se tím, jak pomohl světu od odporného rasisty svým názorovým spřízněncům. To, že ignoruje, že ze sebe udělal lidský odpad před 90 % Čechů, už mu asi moc nevadí, protože svou dřívější prací na Blistech už racionálně uvažující čtenáře stejně vyhnal a zbyla mu hrstka nadšených kývačů stejného světonázoru. Důležité je připomenout, že studia bohemistiky v Glasgow jsou vyučována za finanční účasti českého státu. Jinými slovy Čulíka lze velmi snadno poslat od válu jedním škrtem pera v Praze. Mimochodem další zajímavá otázka je jeho doktorský titul. V těch britských novinách ho sice jmenují jako doktora, ale není moc jasné, jestli opravdu Ph.D. má.

7 0
možnosti
MP

Možná lichá, nicméně v zájmu objektivity musela být řečena.

0 0
možnosti
ED

Jen me pobavilo jak je slovo 'complaint' tendencne prekladano jako udani....kdyz se to hodi tak je i slovnik zapomenut

0 0
možnosti
VW

Ale ono to je udání. Zase té politické korektnosti neskákejte tak nadšeně na lep.

4 0
možnosti
JC

Čulík je prostě udavač.

Jako tisíce jiných kteří událavali Čechy za české smýšlení nejprve rakouské policii, pak nacistické policii, pak komunistické policii... prostě mrva udavač.

13 0
možnosti
ZB

Proč lžete a uvádíte,že muslimka měla nikáb,když sám lékař říká něco jiného?Proč je muslimka u Vás hned "islamista"?Paní doktorka takto pracovala v nemocnici deset let a nikdo neměl problém.To se jí nemůžete divit,že si nenechala líbit "buzeraci" od nějakého "přivandrovalce z Východní Evropy....Jen tak mimochodem,muslimky přece mají být domácí otrokyně a sedět doma na dávkách.Tahle si dovoluje dělat doktorku,to je tedy drzost....

4 32
možnosti
TB

Pokud je kdokoli nad operačním stole v nesterilním, MUSÍ být vykázán ;-) Měla si ten závoj nechat vysterilizovat;-D

39 0
možnosti
ZK

Tak prvně nebývá zvykem, aby anesteziolog vykazoval ze sálu chirurga. No a za druhé, o co jde? Jeden malý český práskač ukázal na jiného malého českého práskače, nic víc.

0 37
možnosti
TB

Vy vůbec netušíte, o čem tu píšete, že?

30 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...