Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I kdyz poukazovani na souvislost "soudniho procesu" s N. Savcenkovou s bombovyni atentaty me pripada pritazena za vlasy mate pane autore stoprocentni pravdu v tom, ze se jedna o Kangaroo court. To si mohl Putin usetrit mezinarodni blamaz.

1 1
možnosti

J94a47n 50R46á53ž

23. 3. 2016 19:05

Ano, za bruselskými masakry stojí Putin. Zorganizoval je, aby odvedl pozornost od procesu se Savčenkovou. Tak tohle může napadnout jen člověka s duševním vychýlenim když vynechá předepsané prášky Rv

4 1
možnosti

Ale co když to zorganizoval někdo úplně jiný aby odvedl pozornost od vyšetřování hnízda?

0 0
možnosti

Ikdyby na vaší teorii bylo zrníčko reality, není to nic nového.

Pamatujete, jak Clinton nechal humanitárně bombardovat Jugoslávii jen proto, aby občané USA měli jiné téma hovoru než jeho orální dobrodružství?

3 3
možnosti

zapoměl jste ještě dodat že oni chudáci humanitárně bombardovaní srbové prováděly etnické čistky, koncentráky likvidace lidí, masové hroby zkrátka genocidu. Z mého pohledu tedy ještě že se Bill nechal vykouřit. A z pohledu desetitisíců zachráněných lidí.

0 2
možnosti

Čekal jsem, že s nějakou podobnou teorií přijde pan Peszynski. Předběhl jste ho.

3 1
možnosti

Vy máte na Ukrajině opravdu zajímavou řádku "hrdinů". Počínaje kleptomankou Tymošenkovou, hrdinnými Banderovci (zde politikům EU překvapivě pravicový extremistmus nevadí), oligarchové v parlamentu a teď přibyla další perla - hrdinka Savčenková, známá spíše pod přezdívkou Krvavá Naděžda. Ale co čekat od bandy havloidů, co dávají ceny za lidská práva úchylným Pussy Riot a vítají v EU islámské imigranty. Jejich jedinou výhodou je, že mají pod palcem velká média, hlavně ČT. Jinak by po nich ani pes neštěkl.

7 5
možnosti

No tak to je až příliš složitá konstrukce:-/

7 2
možnosti
Foto

H93a40n20a 44V77l18k39o82v94á

23. 3. 2016 16:54

Pane Prášku, z mnoha důvodů vaše články nečtu. Takto i dnes. Byl jste na hlavní stránce první na ráně, rozklikla jsem to a první co na mne vybaflo byla vlastnka.

Chybí vám tam e a je smutné, že toto se vám děje naprosto pravidelně ve všech vašich článcích.

Píšete prostě jako prase.

Co se týká Nadi Savčenko - z různých zdrojů jsem si udělala obrázek, že je to docela rozporuplná postava, nikoli kladná "hrdinka".

Kdyby nic, stačil její fúriovitý projev u soudu, kdy řádila jako čert, údajně po 80 dnech hladovky. Já bych se po týdnu hladovky sotva plazila - neskákala bych v kleci jako čertík v krabičce.

A i jinak bych si představovala chování "hrdiny" (od slova hrdý) jinak...

7 2
možnosti
Foto

80 dnů hladu nikdy nikdo nepřežil a irští teroristé, které v roce 1981 nechala M.Tchatcher zemřít, vypadali před smrtí úplně jinak než tato vražedkyně.

A autor je mistr bizarních výmyslů. Pamatuji jeho "teorii dvou stíhaček"

3 1
možnosti

Koukám, že jste nám zde zopakoval teorii z Ukrajinského parlamentu. Tak když už tedy berete inspiraci zde, proč nenapíšete, že na ukrajinských serverech se objevilo, že Savčenková se dostala do obklíčení kvůli tomu, že neuposlechla rozkaz. Proč nenapíšete, že kvůli ní a pokusu o její vysvobození z obklíčení zahynulo zbytečně 17 ukrajinských vojáků. A jen mimochodem, atentátníci byli belgické státní příslušnosti a už měli zkušenosti s terorismem. Nebyli belgické policii neznámí.

8 3
možnosti

Nechte si od sveho psychiatra predepsat nejake silnejsi prasky

4 3
možnosti

Mno Váš příspěvek jest výhradně VAŠI vizitkou

3 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...