Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Máte naprostou pravdu, jenom mě nejvíc děsí nutnost na konci článku vysvětlovat nadsázku, s jakou jste myslel nadpis a nutnost poukázat na to, že se nedotýkáte žádného náboženství. Chápu Vás, ale doba je děsivá, když takové dovětky jsou nutné a když Němci, kteří mají k Židovskému národu takový dluh, nedokáží ochránit jejich práva a de facto tolerují antisemitismus na svém území. Kdo je potom více podobný fašistům ? Ti ,kteří odmítají islám s jeho násilím, nebo ti kteří na svém území neochrání základní práva Židů a zastávají se palestinců s jejich nenávistí k Izraeli ?

21 0
možnosti
MP

onato není nutnost ale preventivní opatření. Neci dát KOMUKOLIV (dosaďte si kohokoliv) záminku k dezinterpretaci článku a potom k jeho cenzuře nebo podobným věcem. Takže je nejlepší VSE na konci pěkně vyasvětlit, aby se NIKDO(dosadte si kohokoliv) nemohl co se obsahu člnku omylem či záměrně mýlit...

8 0
možnosti
PB

.... doufám že to v tejto fázi podpalování synagog zvostane a neposuneme sa třeba do roviny legalizování převýchovnejch táborů,- toliko "slavnejch" koncentráků !

6 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste se spletl, doufejme, že ne osudově, protože dnešní Němci jsou jiní Němci, kteří kdysi zapalovali synagogy. Pozvali si na to gastarbeitery. Asi smlouva o dílo.

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
MT

I kdyby to Nemci nejak "spolkli", tak ceska totalita ti da poradny flastr...

9 0
možnosti
PT

P44e87t43r 45T43o75m86e50k

15. 1. 2017 10:16

Němci - opět zkáza Evropy.

19 1
možnosti

To je škoda, že "nic není myšleno proti jakémukoliv náboženství ,rase, přesvědčení, národu, národnosti nebo etniku". Agresivita spojená s islámem nás totiž dost ohrožuje.

15 0
možnosti
LP

Vy jeden rasisto! Četl jste ten vtip o malém chlapečkovi, jak volá do rádia a ptá se, jestli je rasista?

11 0
možnosti
MS

R^Výborně napsáno,Karma.R^Dle německého soudu by šlo absurdně teoreticky zlegalizovat i český žhářský útok ve Vítkově,kde byla zraněná tříměsíční Natálka.

Pachatelé přece také měli politický názor a nesouhlasili s kriminalitou romů.

To už je opravdu absurdita Němců.Pak se ale nedivme,že se společnost "fašizuje" v ČR,Finsku, a dalších zemích,když je trestněprávní metr v Německu,takhle bijící do očí.

20 1
možnosti
LP

Fašizuje? 8-o Vždyť je to kravina. Každého, kdo se postaví na odpor nazvou nacistou, fašisti nebo rasistou. Lucie Provazníková (?) uvedla v posledním blogu, že v Německu loni proběhlo 345 útoků na migranty. Srovnejte to s počtem terestných činů provedených jimi... Politikům vyhovuje status quo... Nechtějí, abychom se bránili.

16 0
možnosti
MS

To je snad nejpitomější soudní výrok století, umocněný ještě tím, že se udál ve státě, který má na svědomí holocaust. Po eskapádách frau Merkel a takovýchto skandálních soudních výrocích se nikdo nemůže divit, že v Evropě vzrůstá počet euroskeptiků. :-/

29 0
možnosti
LP

Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Četl jste článek pana Jakla o precedenční pasti?

4 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...