Diskuse

Kdyby byl Jan Palach bloggerem...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Tak Palacha bych k něčemu takovému (do něčeho takového) netahal. Plus bych si text po sobě alespoň přečetl a opravil chyby - případně alespoň ve Wordu nastavil automatické opravy.

3 0
možnosti
Foto

ano, trest v podstatě odpovídal tomu zastřelenému exekutorovi na prkně. Jasná pomsta režimu justičně exekuční mafie, ten kdo nemá právníky musí skočut z balkónu Rv

2 0
možnosti
MM

Vy rozumíte tomu, co jste napsal? Já ne!

0 0
možnosti
MM

Nechcete toho v rámci piety, i s tou hroznou češtinou, už nechat? Vždyť ta vaše srovnání jsou absurdní! :-/

1 1
možnosti
MP

v zájmu piety pls do not feed the trolls

2 0
možnosti
Foto

Tak tedy, dělat z jednoho lidského selhání pochodeň, která "zapálí davy", to je opravdu přehnané.

A mimochodem, i střelba do stropu je při návštěvě exekutora nepřípustná.

3 1
možnosti
ZB

Co takhle nechat neštastného pana Janotu v klidu spát.To co jste sepsal je opravdu děsný blábol...

2 5
možnosti
Foto

To, že pan Janota dal celý svůj případ včetně svého rozloučení na web, tak si zřejmě přál, aby se o jeho případu psalo a diskutovalo. Jinak by to na web nedával.

Tím, že admini jeho rpzloučení z webu stáhli, tak porušili jedno z jeho posledních přání. Možná úplně to poslední.

4 4
možnosti
MS

S Wupertallem jste trefil do černého,ale tady je hodně pochybností,které uvedl sám zesnulý p.Janota.Mě také zajímá,co konkrétně přesvědčilo vyšetřující k překvalifikování činu během vyšetřování a asi nejsem sám,koho to zajímá,ale musela to být nějaká zásadní informace.

Bohužel,ať se to líbí ,nebo ne,p.Janota ve svém vysvětlení přiznal naprostý amatérismus,který jde proti všemu tvrzení držitelů zbrojních průkazů o nárocích na získání průkazu a těžkých psychotestech.

Varovný výstřel byla ve finále nedbalost při manipulaci a výstřel-původně plánovaný do stropu-šel vodorovně skrz dveře neplánovaně,takže šlo jen o obrovské štěstí,že šla kulka 70 cm a ještě bez slovního varování a výzvě k opuštění bytu,ačkoli nehrozilo nebezpečí z časové prodlevy-měl čas se obléknout,připravit za zavřenými dveřmi,zaujmout postoj.....Všechno je v jeho článku uvedené.

Kdyby to nebyl exekutor,ale hasič,který by vykopl dveře a šel ho zachránit v případě požáru jiného bytu a nebezpečí výbuchu plynu a schytal to na komoru,budete se ho také zastávat?Policajt by rovnou opětoval střelbu-také bez slovního varování!

2 1
možnosti
Foto

Tady jde o nesmyslně vysoký trest pro pana Janotu.

Když v jiném případě střílel na policisty při zatýkání kosovský Albánec a výstřelem policistu zranil, tak byl osvobozený.

Přitom se hájil stejně jako Janota, že si údajně myslel, že do jeho domu vnikli lupiči.

1 3
možnosti
JH

Pane Prášku, pokud jsou admini "spravedliví" ocitnete se co nevidět v HP, tak jako nepohodlná blogerka Jandová se stejným tématem. Problém je jen to, že zásah - odstranění blogu,, kterým se admini navíc chlubí, je obrovský problém, o kterém by se tady mělo ještě dlouho diskutovat, neboť šlo o neetické zneužití formálních pravidel.

Dejte do ruky moc morálním velikánům typu Banga, Janků... a nemůže to dopadnout jinak

6 1
možnosti

R^R^R^ A ještě je "zábavné" pozorovat, jakého dosud vrcholného alpinismu do jejich určitých oblastí se dopouštějí svým přitleskáváním takovémuto jednání někteří blogeři...Opravdu nechutnost.

3 0
možnosti
Foto

Kristepane, to je blábol.

3 7
možnosti
Foto

Bože, kolikrát to ještě bude omletéRvRvRvRvRv

2 4
možnosti
Foto

Kindl s Matuškou opět trollí ve všech diskusích o Janotovi.

Místo smysluplných názorů jen urážlivé výroky na adresu těch, kteří se zastávají pana Janoty a odsuzují nesmyslný rozsudek naší justice.

Já s blogem pana autora celkem souhlasím.

Systém, ve kterém je umožněná taková justiční zvůle, je opravdu nelidský.

3 3
možnosti