Diskuse

EU nám provedla elektroenergetickou "Mnichovskou zradu"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já k Vašemu článku přišel pozdě a dávám R^R^R^

0 0
možnosti

Mráz přicházi z BruseleRvEU

1 0
možnosti
Foto

Mohli. Ale obyvatelstvo v Nemecku nesouhlasi :-)

0 0
možnosti

J13a13n 71H22r43u17z84a

21. 3. 2017 15:20

Problémem je, že Německo neřídí normální vzdělanci, ale ekologičtí a multikulturní fanatici. Jen naprostý dement vybuduje obrovskou kapacitu ve výrobě aniž by současně nebo lépe s předstihem budoval přepravní kapacitu. Jen naprostý dement si do země dotáhne 2 mio nemakačenků z nichž je celých 54 ks zaměstnáno (50 u pošty). Němci mají obdivvuhodnou schopnost zvolit si za lídra nějakého Hitlera, který národ přivede cugrunt. No a my s neagentem taky.

17 0
možnosti

Martine ahoj a dávám karmuR^

0 0
možnosti

Neplašte se. To teprve bude. To si jen pan redaktor předpřipravil dopředu. Jo důkaz? Citace z článku: Zimní balíček legislativních změn, které byly dokonce označeny za "revoluční" bykl představen EK 30.listopadu 2017.

0 0
možnosti

jo to se jemn autor PREKLEPL v roce .

1 0
možnosti

Zdá se že Czechxit bude jen otázkou času, drzost EU politiků nezná hranic. Ale na druhou stranou, i ze strany Německa je to krátkozraké. Ze dvou důvodů:

1) Když nám padne síť, ani oni nic přes ní nepřenesou. Navíc, nemohou čekat že opakovaně ty průsery budeme jenom pasivně snášet.

2) Pokud vím, energetický přebytek instalovaného výkonu větrníků je až kolem 30 GW. To je tak obrovský výkon, že to nepřenesou ani naše a polské sítě dohromady, i kdyby nic jiného nepřenášeli, pouze ten Německý přetok. Nejsem přímo energetik, ale elektrotechnik. Jednoduchý výpočet ukáže, že 1 linka 400 kV nepřenese větší výkon než 2, možná snad 2,5 GW. Tak kolik těch linek by muselo vést ten výkon !? A když si vezmu zeměpisnou polohu Polska,. tak do Bavorska ty přetoky přes Polsko nedostanou bez naší sítě.

10 0
možnosti

Tady jde o to, že jsou zřejmé obavy, že bude obětována stabilita české sítě a tedy zájmy českých občanů a podniků zájmům třeba německých prů,myslových regionům.. vždyd tam přece je hodně lidí a ekonomické škody by byly větší , ne když klekne třeba Praha.

4 0
možnosti
Foto

J34i91ř42í 86L77i85b53e50r

20. 3. 2017 23:57

Smysluplné se mi zdá řešení, že sic budeme směrem k Německu kývat souhlasem, ale stejně si ponecháme rozhodovací pravomoci o řízení elektrické soustavy u nás, ať už oficiálně, nebo neoficiálně. Investovali jsme do ní nemálo na to, aby fungovala. Kdyby chtěli u nás Němci vyvolat "blackout", tak nebudou mít možnost.

2 0
možnosti

Opravdu nevím, jak chcete Němce k tomu přesvědčit. A až přijde nový kancléř, to bude teprve hukot.

3 0
možnosti

Lide si bohuzel budou muset zvyknout, ze zijeme v Protektoratu, zatim jeste zvanem Cechie. Az to po nemeckych volbach vezme do rukou poradne Martin Schulz, tak to pujde jako na dratkach. Energetika, kvoty, zbrane, cenzura. Zlata Merkel.

https://www.youtube.com/watch?v=nFlAMM1RHts

20 0
možnosti