Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě si pamatuji, jak to za vlády jedné strany chodilo ve fabrice. Dělník, který byl lempl a měl obě ruce levé vstoupil do strany a snažil se dělat kariéru přes odbory. A uvědomělý zasloužilý straník, který toho rozumu příliš nepobral, dostal funkci personálního náměstka nebo předsedy ROH!

Kdy začal svoji odborářskou kariéru pan soudruh Štěch?

3 0
možnosti

Všimli jste si, že "nulová tolerance" drobných živnostníků byla za totáče pouze u nás a pravděpod. v SSSR. V ostatních soc. zemích nějak fungovali. Vypadá to, že "pánové nahoře" se chtějí k této "tradici" vrátit... Jinými slovy: která vládnoucí strana po 89 zatím drobné podnikatele podporovala?

1 0
možnosti
Foto

Skvělé ! Teď ještě kliknout a přeposlat Štěchovi. Ať trochu vystřízliví !

5 0
možnosti

Ne nadarmo klesají ČSSD volební preference. Takové exoty na nejvyšších ústavních funkcích aby člověk pohledal. :-/

4 0
možnosti

Pokud toto jsou jejich předvolební majstrštyky, co asi mají na nás přichystáno po volbách?

4 0
možnosti

Já tedy nechci narušovat vaše spravedlivé rozhořčení, ale faktem je, že dost lidí maká pro firmy jako OSVČ. Fakticky to jsou vlastně zaměstnanci, akorát právně jedou jakoby sami na sebe. No a díky nižším odvodům v důchodu zjistí, že budou brát almužnu.

Jestli Štěch nemluvil o tomhle???

0 0
možnosti

Správně jste napsal, že "maká". Čili to asi nebude případ těch údajných nemakačenků, kteří by měli být podle Štecha nahnáni do průmyslu. :-P

3 0
možnosti

P20e10t44r 95J67í24l64e42k

16. 6. 2017 11:20

Jé to bude krása! Prodám vercajk, nebudu zasypáván obálkami od úřadů, nebudu trávit večery nad často nesmyslnými papíry, budu mít nemocenskou, důchodové připojištění, a poprvé v životě dovolenou!, A nabudu se starat co bude zítra, za rok...A mobil zahodím, a na mejlu budu řešit jen srandičky, Pane Štechu, až budete potřebovat na některém ze svých majetků něco řešit večer nebo o víkendu, a šéf mě tam vyšle, udělám vše co Vám na očích uvidím!

9 0
možnosti

P52e31t66r 17J11í37l67e90k

16. 6. 2017 11:34

Rozvijím dál svůj sen. Založíme opět komunální služby a domovní správu. Půl dne prosedíme v hospodě,kde budeme kout pikle, co vše v práci ukradnem, a se služebním vercajkem a služebním autem s tím vyrazíme na fušku. Jsem starší ročník tak to ještě pamatuji. Přednost samozřejmě budou mít papaláši typu Štěcha, jako tomu bylo tentokrát. Tací to nějak zařídí, aby šéf držel ústa.

8 0
možnosti

naprostý souhlas - karma R^

chtěla bych vidět jak každý zaměstnanec shání práci, odbyt, zakázky ;-D;-D;-D

5 0
možnosti

Jenze tak VEC ve Stechove pojeti nestoji. Chce prave 'osvc' vsech techto starosti zbavit a ne je posadit na bedra bezneho zamestnance. Logika veci je nekde jinde.

0 0
možnosti
Foto

Nu, nějak to nechápu. Žijeme v demokracii, a pokud někdo na živnostníky nadává, že se mají tak dobře, co mu brání otevřít si vlastní živnost? To se hned najde důvodů, proč to nejde. Ale pravým důvodem je závist, vlastní lenost a neschopnost.

15 0
možnosti

My dva si kladné body téměř nedáváme, zato těch záporných jsme si dali už hodně.

Dnes Vám však klikám jedno "plus".

5 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...