Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

K43a51r56e40l 87S79e18i59d34l

2. 11. 2017 17:46

Autor hlásá přesně to, co nás / i když to neradi slyšíme / přesně přibližuje mentalitou k Ukrajincům. Už schází jen neuznání výsledků, obvinění z falšování výsledků a nakonec různě zbarvené revoluce na náměstích. Trvá to už od prezidentských voleb.

0 0
možnosti
MB

Ten autor to přesně vystihl a potrefené husy se už ozývají. Samozřejmě, že Babiše volí stejné typy lidí jako volili nácky nebo komanče, jsou to lidé kteří chtějí vůdce, který si nenechá nic líbit a nestrpí odpor. Imponuje jim ta síla a také jsou rádi, že nemusí myslet, protože to už za ně udělá Andrej, oni dostanou svou koblihu a jsou spokojení.

2 1
možnosti
PT

"předvečer fašistické totality";-D;-D;-D

Ano, ano už se zfanatizovaní hnusní "kobliháři" chystají do ulic a na náměstí provolávat slávu svému "Mussolinimu" ;-D;-D

No ono fakta klub antibabiš jaksi nezajímají, to je známá věc, protože je to přesně naopak, voliči ANO to rozhodně nejsou ti co, chodí juchta na náměstí, co chodí otravovat setkání jiných politiků s občany ani nechodí nikomu z neoblíbených politiků rušit jeho svatbu a vylévat si tak svoji nenávist a zlobu. Tady je to nebezpečné, nenávistné ohrožení naši demokracie.

0 0
možnosti
LM

tak to je slusne zvratek

3 1
možnosti
MZ

Pane, Vy jste vážně na prášky :) Babiš nás samozřejmě do žádné totality nezavede. On potřebuje hlavně ještě více zbohatnout a to je jeho cíl. On bude dělat takovou politiku, jakou bude považovat, že chce většina. A většina určitě totalitu nechce.

2 1
možnosti
MP

On už zbohatl dost. co mu chybí je ještě moc POLITICKÁ.. to je úplně jiný typ moci, než kterou zatím disponuje.

0 0
možnosti
KR

K71a64r87e67l 27R66o75m12a68n

23. 10. 2017 1:28

Kdyby Hitler neexistoval, museli byste si ho vymyslet.

1 1
možnosti

dekujeme,ze jsme si mohli precist vas nazor

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane!

Na Vás je vidět, kromě mládí, také nevyspělost v mnoha směrech, o níž dnešní děti a mládež mezi sebou často hovoří, protože se ve škole moc málo učí o dobách, které neprožili.

Z Vašeho článku přímo číší neznalost a ovlivnění nějakými soubory zprostředkovaných informací, které se k Vám dostaly. Vím, že to není Vaše vina, když Vám nikdo nesdělil, jaká je pravda a především to, co si máte myslet o fašismu, totalitě a naší historii. V tomto smyslu Vám chybí stud a zábrany, psát článek o názorech, které jste od někoho převzal, protože se Vám zdají chytré. Věřte, že tomu tak není a stydět byste se měl. Jinak budete znovu veřejně "plácat" o věcech, kterým nerozumíte.

Je mi Vás líto . Je vidět, že jsou to pro Vás pouze pojmy, kdy nevíte, co si máte pod nimi představit. Zkuste se zeptat na to svých rodičů a starších spoluobčanů. Jistě Vám sdělí své osobní zážitky tak, abyste si udělal správnou představu a věděl, co si máte myslet, když se řekne fašismus a totalita. Snažte se prověřovat všechny sugesce, které vnímáte (také ty nepřímé, které Vás "trknou" a začnete o nich pochybovat).

Srovnáváte dnešní stav s historii a ukazujete, že ani dnešní stav příliš nechápete. To základní, co jsme tady prožili po roce 1989 je, že bývalí komunisté, jenž znárodnili majetek všem vlastníkům výrobních prostředků (buržoazii), vytvořili jako jediní na světě 100% společné vlastnictví (socialistické) a tvrdě trestali občany za rozkrádání socialistického majetku, byť i za drobnosti, a posléze po připraveném r.1989 sami se stali velkými představiteli nové buržoazie, nyní 100% bez státního sektoru. Socialistický majetek lze přirovnat k vlastnictví akcionářů v akciové společnosti, kde rozhodujícím orgánem je valná hromada a představenstvo by si nikdy nevolilo majetek všech rozebrat či rozprodat. V Česku takové jmění dosahovalo několika bilionů Kčs a z občanů, kteří to svou ignorací umožnili, udělali chudáky, žebráky a bezdomovce.

Bez přímé demokracie to nepůjde!

10 13
možnosti
OM

stačilo napsat že jste koblihožrout...

1 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...