Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T43o80m98á39š 77Z59e54j53d93a

29. 11. 2017 14:07

Nevím. Osobně mám Rusko za nevypočitatelnou zemi, která slyší jen na sílu a břinkot zbraní. A ten směr, který v poslední době naše země nabírá a který vy zde sice velmi skrytě (asi se vám zamlouvá ) , ale o to urputněji bráníte mne správný nepřijde.

0 0
možnosti
Foto

J62i92ř11í 71K23i63n19d67l

19. 11. 2017 16:08

Přestavte si, že je všeobecně známé a to díky lidem, kteří odtud přišli, že v Petrohradě, je ulice Savaškinova a dům, který má č. 55, kde jsou zatemnělá okna ve kterém je 40 místností a v každém sedí 20 lidí. Co dělají ? Píši dle zadání na internetové stránky zapojují se do diskuzí poknů podle FBI. Čech tam má plat 60 000 Kč.RvRvRv

2 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že z národů jsme různých, tak produktivita jejich práce musí se blížit limitně k nule. Preference sedmi miliard lidí na této planetě nemohou ovlivnit plky 800 lidí odkudkoliv.

3 0
možnosti

K92a77r92e82l 22Š10v81é80d69a

19. 11. 2017 15:20

Přijde Lavrov do kanceláře k Putinovi a říká : Mám novou zprávu, Michelle Obamová je zase těhotná ! Putin se zachmuří a říká : A obviňují z toho Američané jenom mne nebo celé rusko ?

7 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že největší hybridní informační válku ve prospěch Ruska vede naše ČT a další mainstreamová média.

5 0
možnosti

první hybridní válku, kterou jsem doložil zde na blogu je svržení Mossadegha pomocí kampaně CIA....1953 myslím to bylo .........tedy dávno...........

hybridní válka je válka pomocí informací.........a ta trvá již tisíciletí...........

1 1
možnosti
Foto

Karma. A poznámka: V těle článku smí být i peprnější výraz. Nikoli ale v nadpisu a v perexu.

1 1
možnosti
Foto

Nemyslím, že by to bylo tak nutné, ale hlavně mám pochybnost o správném vyjádření rozložení "sil". Ve vašem pojetí jsou to osvícení "moudří europolitici, dnešní věrchuška" a proti nim "hloupý lid, věřící nesmyslům".

Rozdělujete póly horizontálně: vrchní a dolní. Já to však vnímám zcela jinak, vertikálně: je rozpolcená i "horní část", ale zejména pak (a to je nejhorší) "dolní část". To část lidu proti jiné části lidu uplatňuje vámi zmíněné a je to naprosto dokonalá ukázka pravidla:

Rozděl a panuj!

V takto rozdělené společnosti se pak mohou dít fatální neobvyklosti až společenská zvěrstva a NIKDO s tím nedokáže udělat.

A tak jsou proti sobě dva tábory, jak říkám, fotbalové manšafty se všemi atributy tohoto projevu: zaryté fandovství, nekritické vyznávání (ač v tom jsou na tom sportovní fandové o dosti lépe), hluchota ke druhé straně, extrémní neochota naslouchání a komunikace a pod.

Nejsem neznalý ani naiva, obdobně se to děje všude, kde je systém politických stran, o diktatuře nemluvě. Jenže u nás to probíhá v jakési živočišné úrovni, kde rozum byl vytěsněn a fungují jen pudy a povely šéfa/guru, aniž by si lid většinově uvědomoval, že to je zásadně k jeho škodě.

0 3
možnosti

Promiňte, ale asi jste mne nepochopil. Článek je o tom, že RUSKÝ TROLL a hybridní válka nemůže zdaleka za všechny názory lidí , a zejména ne za všechny názory lidí, které se nehodí součastným politikům do krámu..

Že se z Ruského trolla stala univerzální omluvenka pro neúspěch politických koncepcí a pro krizi důvěry současných politiků.

5 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...