Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No posledně se takhle zhaslo začátkem 90.let, aby se mohlo nakrást, a já blbec

údržbář šel spravovat pojistky a pak už nic na ukradení nezbylo;-D;-D;-D

0 0
možnosti

J62a91n 40K70o77l65á45ř

27. 3. 2020 14:31

Jediné rozumné řešení je EET zrušit bez náhrady. Že to byl omyl a podfuk, na to už přišla i spousta koblihožroutů.

1 0
možnosti

Chacha. Nebo spis beeee. V clanku se jasne pise, ze si dotycny mysli, ze kdyz nemusi evidovat EET, ze si to muze ukrast. Presne je videt mysleni nekterych podnikatelu....nebo podnikavcu. A pak, ze “vseci nekradnú”. Asi ne vseci, ale valna vetsina. Zaplat panbuh za EET.

0 0
možnosti

Ano, tak nějak mi to taky přijde. A není v tom žádná závist - v této složité situaci ať si klidně "nakradou", mě kvůli tomu neubude.

0 0
možnosti

Tak, ten důkaz, samozřejmě, bude, říká se mu daňové přiznání.

0 0
možnosti

pokud se dnes prohlášení vlády na tiskovce tluče se zákonem, pokuste se si spočítat jak se na to podívá berňák tak za tři roky při kontrole. To už jsem zažil. Takže pokud nebude změna zákona klasickou cestou, nelze plkání u mikrofonů věřit. Snad se dočkáme něco už se chválilo a něco se ještě chystá, opozice zjevně moudře nepřekáží a to je dobře.

Už u první vlny EET se ukázalo, že prosté porovnání tržeb nelze provést, díky tomu stále MF mlží, kolik nás ta sranda vlastně stojí a z úžasných 12 mld ročně navíc se stala proklamace o narovnání prostředí, to je obrat co. Takže jediný přínos je takový, že Andy se o mě online dozví, že jsem si na pouti koupil perníkový kosočtverec, tak to bude na účtence, srdce došly.

4 0
možnosti

Nezavedení třetí a čtvrté vlny EET je v pořádku. Doufám, že zavedena nebude nikdy.

Avšak u těch, kteří EET již delší dobu používají je to něco jiného. Ono se totiž pomocí EET dá docela snadno vyčíslit škoda, která podnikateli vznikla a která by měla být státem hrazena podle krizového zákona 240/2000 Sb. (§ 36 náhrada škod). Stačí porovnat loňské a letošní tržby. Při zrušení EET bude toto vyčíslení ztíženo a stát se bude při žádostech o náhradu kroutit jako had. Jedná se od státu o dost velký podraz.

6 1
možnosti

Už toho dohadování nechte. Když si myslíš že je živnostník vyžírka národa tak to vyzkoušej sám na sobě a budeš mluvit jinak.

7 2
možnosti

Každý si musí pomoci sám.Už to konečně pochopte.A stát by to měl lidem natvrdo přiznat...

0 0
možnosti

Jenže to by také musel snížit desátky. Dokud lidem namlouvá, že "se stará", tak má státní racketeering jakés-takés odůvodnění. V momentě, kdy na tvrdo řekne "občane, starej se sám", bude také muset občanovi tvrdě skládat účty z každé vybrané koruny, kterou by chtěl občan použít na starání se o sebe, jinak bude čelit těžké ztrátě hlasů.

2 0
možnosti

Maně si vzpomínám na to, jak jeden nejmenovaný politik prohlásil, že "Všetci kradnú" a prosadil EET, přičemž nasliboval kolik se vybere miliard, za které se postaví plno škol, nemocnic, dálnic a ejhle tolik slibovaný úspěch. Osobně se domnívám, že to bylo hlavně proto, že všichni nekradli. Jak vidno, patříte ke stejně smýšlejícím lidem.

P.S. Doufám, že se neřídíte pořekadlem: Podle sebe soudím Tebe.

10 1
možnosti

No, aniž bych nějak fandil "ekonomickému" tandemu v čele státu, pochopil jsem tento krok hlavně jako úlevu těm, kteří měli v květnu spadnout do další vlny. Ono jít si vyzvednout přístupové údaje na FU, nechat si rozchodit systém, řešit problémy při zavádění, atd. .. se bez osobního kontaktu většinou neobejde.

6 0
možnosti

v tom případě měli zrušit vlnu, ne celou eet.

4 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...