Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A obchod Vám koupil stát nebo vy sám? Čili obchod je Váš a stát vám má vše platit...to mi hlava nebere.;-O

1 6
možnosti

v momentě, kdy mi stát zakáže podnikat, ať mi stát ZAPLATÍ NÁKLADY toho zákazu . Jak prosté.

5 1
možnosti

Hmm, zmrazení nájmu? Na 5 let, hmm ten zlovolný majitel nemovitosti tedy nebude moci nakládat se svým majetkem jak chce?

Všichni se Vám složíme na zálohy ei, vody, plynu, které budou nejspíš vypnuté, nebo minimální odběr a po vyúčtování přeplatek vrátíte? :-)

2 0
možnosti

Pan Prášek prostě sebe vidí jako podnikatele, proti kterému byly nasazeny určité bariéry a určitá omezení, ale toho druhého, tedy majitele nemovitosti, jako podnikatele nevidí.

Ve skutečnosti jsou podnikatelé oba, ale pan Prášek to vidí jednostranně, ted pouze svým vlastním směrem.

2 0
možnosti

Pane Prášku, držím Vám palce! Nedejte se!R^R^R^

1 0
možnosti

Zde pláčete na špatném hrobě, napadl sníh a lidi začali obléhat naše hory, kde, jakou mez a televize je k tomu ještě naváděly. To je jeden díl, druhý díl jde za ex prezidentem Klausem, třetí díl za opozicí Fiala, Jurečka a Pekárková, jež prahnou po volebních preferencích, a tak shodili nouzový stav a pořád hází klacky vládě pod nohy, vytváří další tunely do státního rozpočtu, další díl opět parlament a zde pan flákanec a jeho vystupování ohledně roušek, další díl Senát, jež se probudil ze zimní letargie a řekl si, když ne medicína tak právo bude platit na vir, a tak se obrátil na Ústavní soud, další díl Ústavní soud, další díl naše media a televize atd. Zde jde už čistě o to, že nestačíme se současnou inteligencí a vnímání reality na novou dobu a existenci, a to komplexní. Chybí nám časoprostorová inteligence, tedy schopnost vnímat kontinuálně vývoj jaký byl před týdnem, měsíci, roky ... Druhý den už si málo pamatujeme, co bylo včera a za týden už nic. Tedy přecházíme z plnočasové reality a existence, do vlastní, kde je jen náš aktuální stav a přítomnost a to podstatné, tedy vnímání kontextu vývoje nám chybí. Jsme uzavřeni do svého Matrixu a světa a k tomu nám chybí další inteligenci umět pracovat s informacemi, číst mezi řádky ... Jako kdyby ten vir chtěl pomoci nové evoluci člověka, současný už nezvládá svoji budoucnost ... Zkrátka jsme uzavřeni ve svých světech pod mocným mediálním tlakem, přitom plnočasová realita je o dějích v jiném kontextu a vývoji.

2 0
možnosti

Dotaz na Radio Jerevan: Mohu se covidem nakazit ve frontě na úřadech, v supermarketecvh nebo na samotné covid testování ?

Odpověď radia Jerevan: Ne, v těchto frontách se nakazit nemůžete. Pokud v nich ovšem nebudete LYŽOVAT :-P

6 0
možnosti

Tak zaplatí to max. někdo jiný z daní, nebo může tento stát tisknout peníze (dnes už beztak nejsou kryté ceninami/zlatem), což je ale jenom rychlá cesta do spirály neřízené inflace. Buhužel stejně tak, jako je na tomto stavu hodně lidí bito, tak další (většinou ty větší podniky) zase trvdě vydělávají, zaměstnávají (naoko/papírově) cizince, kteří nejsou pro naše úřady dohledatelní, např. na úřadech práce o tom vědí své: (s)nový/fiktivní zaměstnanci z Indie spod.

0 1
možnosti

že cenu za ty opatření budeme muset zaplatit VŠICHNI, když je to (oficiálně) ku prospěchu NÁS VŠECH , to je snad vpořádku.

1 0
možnosti

A já Vládu žádám - nechť neprší ! Déšť dopadající na plochu provozovny, je mi účtován jako stočné ! V rámci rovnosti, nechť to solidárně převedou na všechny majitele RD ! Bude nás víc, nemusí pršet, stačí když jim přikape ! ...

Taky žádám Magistrát ! Proč hospodaří z mého majetku - pěší zóny ? Platím za tuto Daň z nemovitosti. Mým uživatelům jsou zpoplatňovány stojící reklamní panely ! Na dotaz odpověď - Mají Vyhlášku ! Mám plán, svůj panel si dám k jejich sídlu ... !

Žádám tedy vydání Vyhlášek - a) Zastavit déšť, b) Znemožnit kořistění, z majetku cizího, c) Zrušit podobné blbosti. d) Mohu pomýšlet ? ... :-)

5 1
možnosti

Je vidět ře vás platí dobře. Kéž vám tyje zadel z kosteleckých uzenin :-P

1 2
možnosti
Foto

I64v20o 39C72i42l12i23c57h

24. 2. 2021 20:06

Vy jste ještě nepochopil, že Vás a mnoho dalších chce Babiš zničit? Pamatujete snad na ty jeho již legendární věty z Brna „Malé a střední podniky – to jsou klišé a kecy. My potřebujeme podporovat velký průmysl, který tu má tradici."

8 2
možnosti

Pochopil. Ale nechci se dát...

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS