Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P34e65t84r 78N85e34d86v10ě45d

22. 11. 2021 18:21

A já si myslím, že byste měl být jen trochu trpělivý. Za pár dní to vezmou do rukou odborníci, vytáhnou své dosud tajné plány jak na covid a za pár týdnů je pokoj.

1 0
možnosti

J53a42n 84D61o51u18š80e30k

22. 11. 2021 18:26

Povezeme se na vlně blaha.

0 0
možnosti
Foto

Smutně souhlasím. Pro podnikatele často šílené.

Osobně jsem v 2020 kopala za klienta, kterému finančák odmítl vyplatit bonus, ačkoliv na něj měl jasný nárok. Vyplatili mu ho až pod pohrůžkou odvolání a zveřejnění. Prý mají pokyny "shora" u některých živností nevyplácet. V tomto případě šlo o průvodce po Praze. Později přiznali, že je jediný průvodce, kterému konkrétní FU bonus uznal.

To jen jeden malý příklad, jinak někteří podnikatelé (záleží na oboru) byli fakt zralí na provaz...

Karma.

1 0
možnosti

Asi záleží na každém "finančáku". Moje zkušenosti byly takové, že, kde to bylo jasné - tak finančák bez problémů vyplácel.

Problémy byly spíš jen tam, kde OSVČ neměl žádnou historii a měl nějaké nedoplatky s "finančákem".

Jinak ale zejména některé firmy - jako např. některé lázně, se na podporách pěkně napakovaly - nebudu raději popisovat jak to některé firmy dělaly.

;-(

1 0
možnosti

Není pravda, že v ČR nebyl v únoru 2020 covid-19, já jsem ho např. už tehdy prodělala, nejdřív jsem si myslela, že jde o mimořádně hroznou chřipku a psala jsem hygienikům, aby se víc myslelo na eliminaci nákazy "chřipky" v různých veřej. prostorách (pracovala jsem ve veřej. službách, kde trávili celé dny velmi "nachcípaní" jedinci z celého světa). Hygienici mi ani neodpověděli. Teprve se zpožděním se takovéto veřej. prostory uzavíraly. Jenže dnes už virus více známe, dnes víme, že může uškodit těm zdravotně nejoslabenějším - ti zpravidla nechodí ani do hospod, ba ani do práce, drží se ve svém jiném život. prostředí, mohou se v něm snadno chránit i bez vakcinace. Není třeba zavírat společnost na základě jen pozitivně otestovaných, z nich většina nemá žádné zdravot. problémy. Já jsem si svůj covid odkroutila tedy v době, kdy ho ještě novináři nezvýraznili online, kdy ho úřady nebraly vážně, kdy ještě farma-firmy nezavětřily velký možný byznys. Od státu žádám, aby lidem v mé situaci uznal protilátky, které jdou poměrně snadno ověřit. Ale pro většinu obyvatelstva lze zvolit celkem normální život i bez prokazování imunity. Imunitu prokazujme, pokud jdeme navštívit ty zranitelnější, např. do domova důchodců. Odtud také plyne do nemocnic většina pacientů.

0 0
možnosti

První tři případy nákazy v Česku byly potvrzeny dne 1. března 2020

3 0
možnosti

J45a49n 97D68o80u69š53e64k

22. 11. 2021 13:24

Ani nevíte jak mé podnikání dostalo na zadek a zlobím se. Ano, zlobím se. Zlobím se na nás jako na celek, protože vláda jen, poměrně hloupě, reaguje na náš nedostatek disciplíny a sociálního uvažování.

3 0
možnosti

Přesně popsané!R^R^R^

0 0
možnosti

Pokud si podnikatelé nechají líbit další lockdowny, nouzový stav, zavírání neočkovaných, ale často již imunních lidí doma (mnoho z nich již covid mělo a MZ ČR velmi dobře ví, že jejich imunita je spolehlivější než těch očkovaných, lze to prokázat úředními daty) - bez možnosti navštěvovat různé podniky, tak si plačte na svém hrobečku. Za chvíli nebude ani na ty snížené dotace podnikatelů přicházejících o zákazníky. UK a Skandinávie chápe covid již jen jako jednu z horších chřipek, kontrolují situaci, ale nechávají lidi více žít normálněji, nelžou jim, nebuzerují. Bezpříznakových se moc neobávají, jen dávají více pozor na sociál. ústavy. Ze 2 miliónů Čechů, kteří se uzdravili z covidu, dohledalo MZ ČR jen asi 4000 osob podruhé pozitivně otestovaných (a to v tom budou i falešné výsledky testů), takže je jasné, že imunita po prodělání covidu je spolehlivá, víc než vakcíny - na JIPkách máme nyní ve věku od 70 let převážně ty plně očkované.

1 1
možnosti
Foto

Ale ti mladší na JIPkách jsou prakticky všichni neočkovaní a umírají také.

2 0
možnosti

Tak mu napište rovnou, myslíte si, že nemá co dělat a čte vaše blogy? A uráží vás, že ho nečetl Babiš? Mimochodem - těch kompenzací jste dostali fakt dost. Nebrečte.

2 0
možnosti

1. tak každý politik, babiše nevyjímaje, má svůj PR team, že

2: Přál bych vám, aby vám sebrali veškerý příjem a kompenzovali to ve stejném gardu, jakým to kompenzoval stát živnostníkům. Myslím, že slovo "fakt dost" by vám zhořklo v ústech

1 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...